7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMasca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal

Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal

Creatorul filmului The Mask ( Masca ) și fondatorul Dark Comics, Mike Richardson, susține că personajul cu fața verde ar putea reveni pe marele ecran – dar de data aceasta va fi o femeie, potrivit tabu.

Richardson a dezvăluit pentru Forbes, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a francizei, că se gândește deja la o actriță, dar preferă să nu spună numele ei.

În timp ce interpretarea lui Jim Carrey în filmul The Mask din 1994 l-a ajutat ​​să câștige aprecierea criticilor, interpretarea originală a personajului Dark Horse a fost mult mai întunecată – și asta este ceva pe care Richardson ar dori să o exploreze. „Aș dori să fie un alt film despre un personaj care deține puterea absolută”, a spus Mike Richardson. „Întreaga temă a The Mask/Masca era ce-am face dacă am avea o putere absolută”.

Lansat în 1994, filmul The Mask i-a făcut celebri pe Jim Carrey şi Cameron Diaz. Filmul a încasat 350 de milioane de dolari în lumea întreagă, consolidându-i lui Carrey statutul de cel mai popular actor de comedie de la sfârşitul mileniului. Masca nu doar că a adus pe ecran câteva dintre cele mai elaborate şi ataşante efecte speciale din anii ’90, dar a prezentat-o publicului şi pe Cameron Diaz, aflată atunci la primul rol de cinema şi devenită ulterior una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood.

Cu o nominalizare la Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale, comedia a devenit unul dintre hiturile lui 1994, clasându-se pe locul patru în clasamentul mondial al anului respectiv. Totodată, Masca a devenit al doilea cel mai de succes film cu supereroi din toate timpurile, întrecut doar de Batman, lansat în 1989 şi cu încasări mondiale de 411 milioane de dolari.

Sursatabu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS