Acasă Magazin Faza zilei la Wimbledon: Ce i s-a întâmplat unui spectator, în tribune

Faza zilei la Wimbledon: Ce i s-a întâmplat unui spectator, în tribune

-

Faza zilei la Wimbledon. Pe lângă spectacolul oferit de sportivi pe teren, spectatorii de la Wimbledon se pot bucura în complexul londonez de mâncare bună și de băuturi rafinate, scrie Hotnews.

Unul dintre spectatori a oferit faza zilei la Wimbledon, iar ceea ce i s-a întâmplat a devenit viral pe internet. Dopul unei sticle de șampanie pe care o ţinea în mâna a sărit şi l-a lovit direct peste ochelari. Cu toate acestea, tânărul se poate considera norocos pentru că nu a fost lovit în faţă.

Camerele video au surprins momentul, iar organizatorii Wimbledon au publicat scurta filmare pe contul de Twitter. „Eroare neforțată“ – au comentat aceştia în dreptul fotografiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...