8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea ca partenerul de viaţă, cel de afaceri sau un colaborator să vă provoace la o discuţie aprinsă pe teme financiare. Evitaţi combativitatea şi ascultaţi cu atenţie ce vi se spune. Unele colaborări se pot încheia. Bine ar fi să vă selectaţi activităţile şi să vă ocupaţi mai mult de voi şi de cei dragi.

Taur
Sunteţi interesat doar de treburile de la serviciu, unde este multă forfotă, iar relaţiile colegiale sunt tensionate. Evitaţi conflictele şi ocupaţi-vă de treburile voastre. Sănătatea este vulnerabilă. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare.

Gemeni
Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Persoana iubită vă poate face reproşuri, așa că spuneţi sincer ce planuri aveţi. S-ar putea să fiţi nevoit să vă ocupaţi de copii şi de problemele lor. Astrele vă trimit imbolduri deosebite în zona creativităţii, aşa că puteţi rezolva orice situaţie ivită.

Rac
O zi propice activităţilor casnice. Curăţenie generală, reamenajarea spaţiului locativ, mutarea într-o nouă locuinţă sau reparaţiile curente le puteţi face cu succes. Astrele vă trimit idei legate de achiziţionarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea aveţi nevoie de multă prudenţă şi răbdare.

Leu
Aveţi parte de o mulţime de drumuri, de întâlniri şi dialoguri cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi. Este o zi bună pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele şi interviurile vă sunt bine susţinute. Puteţi afla veşti importante legate de cineva drag.

Fecioară
Ziua favorabilă cheltuielilor cotidiene sau investiţiilor legate de casă şi confortul ei. Tentaţia cumpărăturilor extravagante este la cote înalte şi bine ar fi să fiţi prudent.

Balanţă
Sunteţi într-o formă de zile mari. Aveţi chef de tot şi toate, dar bine ar fi să vă ocupaţi doar de propria persoană şi de treburile voastre. Detaşaţi-vă de treburile şi oamenii de la serviciu, ocupați-vă doar de voi. În a doua parte a zilei vă ocupați de chestiunile financiare legate de cumpărăturile zilnice.

Scorpion
Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditaţii şi alcătuirea unor noi planuri de viaţă. Pot ieşi la iveală conflicte ascunse de mult. Nu răspundeţi la provocări şi selectaţi-vă cu mare grijă anturajul. Evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Săgetător
Prietenii vă sunt alături, însă nu prea aveţi chef de nimeni. Puteţi afla veşti interesante şi unele alarmante legate de cei apropiaţi. Conflictele cu prietenii sunt la cote înalte şi se recomandă multă prudenţă. Unele relaţii se pot destrăma definitiv.

Capricorn
Domeniul profesional vă poate oferi surprize. Dialogurile cu şefii sau autorităţile sunt frecvente. Se pot accentua unele conflicte, însă cu prudenţă şi discernământ pot fi soluționate. Spuneți tot ce vă nemulţumeşte la serviciu şi ce aşteptări aveţi de la ceilalţi.

Vărsător
Relaţiile cu străinătatea sunt bine aspectate. Demersurile legate de o plecare în afara graniţelor sau cele referitoare la studii universitare le puteţi face uşor. Chiar dacă lucrurile nu merg cum aţi vrea, astrele vă pregătesc surprize frumoase şi de folos. După-amiază puteți vizita galerii de artă, un muzeu sau să lecturaţi o carte bună.

Peşti
Momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor. Se pot pune în discuţie aspecte legate de moşteniri sau de partaje, în cazul unui divorţ. Fiți prudent şi verificaţi toate documentele şi oamenii implicaţi. Detaşaţi-vă de problemele cotidiene şi odihniţi-vă mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS