20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSoarele, doctorul de care nu știai

Soarele, doctorul de care nu știai

Știai că soarele aduce extrem de multe beneficii pentru sănătatea ta?

Iată care sunt beneficiile soarelui pentru sănătatea ta!

1. Determină cancerul la sân să între în REMISIE
Lumina soarelui şi alimentele integrale determină cancerul la sân să între în remisie. Medicul american Zane Kime a folosit băile de soare şi nutriţia pentru a-şi vindeca pacienţii. Chiar şi în cazurile terminale, dr. Kime a putut inversa un cancer în metastază.

2. Rol cicatrizant şi dezinfectant al rănilor
Lumina soarelui ucide bacteriile dăunătoare. Soldaţii germani cunoşteau, după Primul Război Mondial, această descoperire făcută în 1903 de câştigătorul Premiului Nobel, Niels Finsen. Ei au folosit lumina soarelui pentru a-şi dezinfecta şi vindeca rănile.

3. Ajută la vindecarea acneei şi infecţiilor fungice
Lumina soarelui are un efect benefic asupra tulburărilor de piele, cum ar fi psoriazisul, acneea, eczema şi infecţiile fungice ale pielii.

4. Lumina solară scade colesterolul
Lumina soarelui reduce colesterolul. Soarele converteşte colesterolul mărit în sânge în hormoni steroidieni şi hormoni sexuali, de care avem nevoie pentru reproducere. În absenţa soarelui are loc fenomenul opus; substanţele se transformă în colesterol.

5. Soarele vindecă depresia
Soarele poate vindeca depresia. Soarele de la amiază poate furniza 100.000 lux. Când stăm în birouri în cea mai mare parte a zilei, departe de lumina solară, în favoarea celei artificiale (150-600 lux), ne privăm singuri de lumina naturală. Lipsa luminii de la soare poate duce la dezvoltarea unei afecţiuni numite tulburare afectivă sezonieră, o formă de depresie. Această apare mai frecvent în lunile de iarnă, însă apare destul de des şi la oamenii care petrec multe ore în clădiri de birouri, fără lumina naturală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS