6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se anunță o săptămână în care nivelul tău de energie este la cote minime și nu e bine, căci e posibil să fii foarte solicitat la locul de muncă. Atenția la detalii ar trebui să se numere printre trăsăturile de care dai dovadă la serviciu. Momentele petrecute alături de partener v-ar putea închega și mai mult relația.

Taur
În loc să cedezi ispitelor culinare ori să lâncezești după serviciu în fața televizorului, mai bine ai opta pentru o ședință de masaj sau aromaterapie la domiciliu. Pentru cei care nu au o relație de cuplu în acest moment, săptămâna 26 februarie – 4 martie este favorabilă începerii unei noi povești de iubire.

Gemeni
Ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relația ta cu familia de origine pentru ca evoluția și sănătatea ta să nu mai aibă de suferit. Dacă nu vrei să-ți atragi avertismente sau sancțiuni din partea șefilor, ar fi cazul să lași eventualele probleme personale acasă și să te concentrezi pe sarcinile tale.

Rac
Vei avea parte de remarci acide din partea apropiaților, însă caută să vezi partea plină a paharului și să te conformezi opiniilor lor. Se prefigurează o săptămână în care ar trebui ca la serviciu să mizezi pe abilitățile tale sociale. Cineva drag ar putea căuta să reînnodați legăturile.

Leu
Unele evenimente care-i au drept protagoniști pe părinții tăi ar putea tulbura apele în care te scalzi în prima parte a săptămânii. Se pot ivi, săptămâna aceasta, oportunități de câștig demne de luat în seamă, dar și cheltuieli pe măsură. Acum este momentul să ieși la cafea cu cineva. Îți va face bine.

Fecioară
Ești cu energia pe cote de avarie, neștiind cum să faci să nu-ți disipezi forțele în toate direcțiile. Ia o pauză, adună-te și abia apoi acționează. Te așteaptă o săptămână în care tolerezi greu faptul că jumătății tale îi lipsește simțul practic. Poate n-ar strica să înveți de la ea să lași natura să-și urmeze cursul uneori.

Balanţă
Se prefigurează o săptămână în care te mulțumesc destul de puține lucruri la propria persoană ori la cei de lângă tine. Poate n-ar strica să cobori ștacheta și caută să fii ceva mai înțelegător. La serviciu urmează o perioadă destul de aglomerată. Acum e momentul să te concentrezi pe viața socială și amoroasă.

Scorpion
Universul tău interior s-ar putea destabiliza. Motivul ar putea fi unul de natură sentimentală sau doar te-a necăjit unul apropiat. Oricare ar fi situația, caută să nu dramatizezi lucrurile și să le privești dintr-o perspectivă neutră, obiectivă. Prietenii ar putea juca un rol important săptămâna aceasta.

Săgetător
Se recomandă să nu abordezi chestiuni spinoase în discuțiile cu cei din jur. Înveselește-te, fă ceva care-ți place. Serviciul, dar mai ales ascensiunea profesională te-ar putea preocupa mult. Familia se va simți neglijată pentru că ești absorbit de carieră. Încearcă să-ți împarți timpul echitabil între cele două domenii.

Capricorn
A venit momentul să aduci ajustări sistemului tău de valori, principii și credințe. Evenimente recente ți-au schimbat perspectiva asupra vieții și lumii și ar fi cazul să adaugi la crezul tău personal lecțiile de viață cu care te-ai ales. Este posibil să te caute persoane dragi mutate într-o altă localitate sau țară.

Vărsător
Urmează o serie de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să-ți vină să restructurezi din temelii anumite sectoare de viață, îndeosebi la capitolul sentimental. Comunicarea și organizarea sunt esențiale în această săptămână. Este nevoie de muncă multă să menții flacăra iubirii.

Peşti
Dacă-ți dorești liniște-n gânduri ar fi cazul să rărești ieșirile zilele acestea. Acordă-ți momente ție. Luna Plină de vineri poate face ca cicăleala partenerului și lipsa sa de sensibilitate să-ți cadă mai greu decât de obicei. Atâta timp cât funcționați ca o echipă, nimic nu vă poate opri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS