6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Trebuie să fiți foarte atent la toate detaliile și să nu neglijați nici măcar un aspect. Dacă veți fi serios până la capăt, aveți posibilitatea să realizați un lucru de mare succes.

Taur
O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. Nu este cazul să aveți senzația că îl veți ajunge din urmă pentru că anii de experiență își vor spune cuvântul. Puteţi avea succes în orice domeniu dacă abordaţi problemele cu seriozitate.

Gemeni
Este posibil un pas important în viaţă, care vă va schimba complet viziunea și planurile de viitor. Rudele şi prietenii vă susţin și sunt încântate de schimbările pe care sunteți dispus să le faceți. Dacă nu staţi prea bine cu banii, vă ajută o femeie mai în vârstă. Aveți șansa să rezolvați anumite aspecte care vă nemulțumesc.

Rac
Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi în afaceri. Nu vă mai simțiți mulțumit de condiția actuală și vreți să o îmbunătățiți. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi o formulă optimă pentru a începe. Trebuie să ascultați persoanele apropiate și să le lăsați să vă ajute.

Leu
Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul de mari, sunteţi optimist, pentru că vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă. Păstraţi-vă modestia şi nu vă lăsaţi orbit de laudele celor din jur!

Fecioară
Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine și sunteți dispus să îi ajutați pe cei apropiați în toate activitățile pe care le încep.

Balanţă
Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă, care vă dau senzația că nu vă mai merge nimic bine. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere. Va trebui să fiți foarte atent pentru a nu exista nici o capcană la mijloc.

Scorpion
Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Momentele petrecute alături de familie vă vor da speranță și energie pentru activitățile profesionale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.

Săgetător
Sunteţi decis să vă ocupaţi de probleme ale căminului pe care le aveți de mult timp în minte. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceţi bine. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme.

Capricorn
Se pare că sunteţi preocupat de un schimb de locuinţe sau doriţi să cumpăraţi o casă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi şi să vă consultaţi cu familia, pentru a evita orice reproşuri ulterioare. Ar fi bine să ţineţi cont de posibilităţile financiare reale și să nu faceți cheltuieli exagerate, care v-ar putea afecta pe viitor.

Vărsător
O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase, iar acest lucru vă scapă de griji. Nu luaţi decizii pripite, mai ales după-amiază! Trebuie să vă calculați foarte bine pașii pentru a vă putea bucura pe deplin de beneficiile financiare de care dispuneți în această perioadă!

Peşti
Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care le puteți folosi pentru a porni o afacere. Dacă nu vă ajung banii, puteți cere împrumut de la o rudă mai înstărită. Ar fi foarte important dacă ideile dumneavoastră ar fi împărtășite de membrii familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS