Ingrediente: 400 g paste, 50 g unt, 25 g făină, 400 g smântână, 125 ml lapte, sare, piper, 200 g brânză răzuită, 200 g carne de pui fâșii, 6 felii bacon, un ardei iute fără semințe.

Mod de preparare

Fierbi pastele postrivit indicațiilor de pe ambalaj. Topești untul într-o cratiță. Pui apoi făina și amesteci timp de 1-2 minute. Torni smântâna și pui sarea și piperul. Aduci la punctul de fierbere amestecând constant, apoi dai focul mai mic și mai lași 5 minute. Adaugi brânza și o lași să se topească, apoi pui pastele scurse de apă, puiul, baconul și ardeiul iute. Dai la cuptor pentru 30 de minute.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.