Acasă Magazin Reţeta de weekend - Salată italiană, cu ton şi orez brun

Reţeta de weekend – Salată italiană, cu ton şi orez brun

-

Ingrediente:

2 conserve de ton în ulei, 190 g orez brun fiert şi răcit, 230 g amestec clasic de legume pentru salată, fierte şi răcite, 1/4 cană măsline negre feliate, 1/4 cană ardei gras roşu tocat, sucul de la 1/2 lămâie, 1/2 lingură ulei de măsline (poţi folosi din conserva de ton).

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul brun şi lăsaţi-l să se răcească bine. Scurgeţi conserva de ton şi puneţi uleiul deoparte. Într-un castron mare, combinaţi orezul brun, tonul scurs de ulei, legumele, măslinele negre şi ardeiul gras roşu. Turnaţi sucul de la o jumătate de lămâie şi 1/2 lingură de ulei de măsline şi amestecaţi bine. Opţional, puteţi adăuga 2 linguriţe de capere în saramură. Amestecaţi bine şi serviţi eventual cu crutoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.