Horoscop

Autori


Berbec

Vă lăsaţi complet la dispoziţia unui companion care vă îndrumă în direcţia decisă de el. E un semn de imensă încredere şi, deşi habar n-aveţi încotro duce această cale, nu vă opuneţi absolut deloc ghidului. Vreţi să-i demonstraţi cât de mult credeţi în sfaturile sale, poate şi pentru că aţi mai făcut-o şi altădată şi nu v-aţi trădat încrederea, ca atare abordaţi o atitudine supusă, docilă, lăsându-l doar pe celălalt să ia decizii şi să traseze direcţia.

Taur

Aţi făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată în care aţi jucat un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Aţi adus aici o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp aţi acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria.

Gemeni

Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie şi împlinire, ci uneori e însoţită şi de tristețe. Culmea, dar se mai întâmplă, şi acelaşi lucru îl resimţiţi acum, de parcă, pentru a ajunge aici, aţi plătit un preţ mult prea mare şi nu vă puteţi bucura pe deplin de ceea ce aţi obţinut. Nu mai treceți în revistă eforturile depuse, greutăţile prin care aţi trecut pentru a ajunge aici.

Rac

Dragostea cere şi un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase şi declaraţiile pompoase în doi. Încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ după o perioadă în care aţi plutit confuz printre nori. A venit vremea să şi construiţi ceva, nu doar să visaţi la îngeraşi roz şi fluturaşi multicolori.

Leu

Căutaţi adânc în suflet şi găsiţi acea picătură de fragilitate pe care încercaţi s-o ţineţi ascunsă, din nevoia de securitate. Nu vreţi să arătaţi lumii că puteţi fi sensibil, că aveţi defecte şi temeri, şi de aceea le ambalaţi pe toate într-o aură atotputernică şi raţională. E bine să aveţi un scut protector la îndemână, numai că sunt momente în care e recomandabil să scoateţi la lumină sufletul.

Fecioară

Prietenii nu răspund întotdeauna prezent aşa cum aţi dori, dar nu trebuie să le puneţi la îndoială intenţiile sau sentimentele. Trec şi ei prin propriile momente dificile când nu sunt atenţi la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum când aţi chemat pe cineva drag alături să vă încurajeze, el fuge de dumneavoastră.

Balanţă


Cu calm, dibăcie şi dexteritate, sunteţi capabil de o mulţime de lucruri, deci nu staţi degeaba nici azi, ci puneţi mâna serios pe unelte şi începeţi să vă folosiţi de spiritul întreprinzător cu care sunteţi înzestrat. Vă poate veni azi o idee atât de grozavă, încât ar merita să vă dedicaţi ei în totalitate pe parcursul următoarelor luni, pentru că poate aduce şi mari satisfacţii, şi un profund sentiment de împlinire interioară.

Scorpion

Sunteţi pe drum încă, mai aveţi cale lungă de parcurs până ajungeţi acolo unde v-aţi propus, ca atare nu insistaţi să săriţi peste etape sau să schimbaţi mersul normal de evoluţie. Sunteţi doar o pană dusă de curent, ca atare nu aveţi puterea, deocamdată, să vă opuneţi sau să alegeţi alt sens. Sunteţi dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar aveţi încredere că sunteți la locul potrivit și acest vânt vă duce acolo unde trebuie.

Săgetător

Porniţi într-o nouă aventură, dar trebuie să faceţi acest pas cu un dram de maturitate, ca să n-o luaţi în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi veţi vedea că se complică lucrurile şi nu aveţi voie să vă distraţi pe seama drumului tocmai început.

Capricorn

Treceţi printr-o provocare interesantă care cere de la dumneavoastră o investiţie masivă de resurse, dar le aveţi pe toate la dispoziţie! Trebuie să vă ridicaţi pentru drepturile dumneavoastră, dacă simţiţi că sunt încălcate, şi să faceţi tot posibilul să vă impuneţi principiile în care credeţi cu tărie, mai ales dacă e vorba de adevăr incontestabil.

Vărsător

Nimeriţi într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. Mai rar aveţi parte de asemenea anturaj atât de compatibil cu dumneavoastră, deci faceţi tot posibilul să vă integraţi în acest spaţiu şi să fiţi ca şi ceilalţi: calm, amabil, plăcut, amuzant! Este exact locul în care vă veţi relaxa cel mai bine, consideraţi-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate şi triste.

Peşti

Ar fi trebuit să plecaţi azi la drum, dar sunteţi nevoit să renunţaţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să plecaţi acum la drum, ci puteţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faceţi acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 20 februarie 2018

Actualitate

» Patronii IMM anunță concedieri din cauza „revoluției fiscale“
» Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu Donald Tusk
» Bacalaureatul continuă miercuri şi joi cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională
» Protest spontan la Salina Slănic din Prahova: zeci de mineri refuză să iasă din subteran
» România a avut cele mai multe cazuri de rujeolă din Europa, în 2017 – Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii
» Fosta judecătoare Geanina Terceanu, condamnată definitiv la 7 ani de închisoare. Borcea a fost achitat
» Iohannis: Este un moment în care actul de justiţie este pus la îndoială public
» Doi români, arestaţi în Berlin, sub acuzaţia că au ucis şi transat o capră de Angora, într-o gradină zoologică
» Scandal în dosarul “Mineriada”. Un bărbat a leşinat
» Peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale, aplicate în 24 de ore în toată ţara
» Deputaţii PSD-ALDE au votat împotriva audierii lui Liviu Dragnea în Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor cu privire la acuzaţiile aduse SPP

Publireportaj

» Zentiva N.V. inițiază oferta publică de cumpărare a acțiunilor  Zentiva S.A. (fosta Sicomed S.A. – Fabrica de Medicamente)
» Tratament de relaxare pentru trup și suflet, marca MALU WILZ

Local

» Dispoziţia nr. 1095 – Primarul Municipiului Craiova
» Peste 3.000 de fermieri, înscrişi în programul „Tomate“
» Aproape 7.000 de şomeri în Vâlcea
» Tată şi fiu, reţinuţi pentru uzurpare de calităţi oficiale, înşelăciune şi fals în declaraţii
» Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 23 februarie – 1 martie
» Infractori specializaţi în falsificarea de bani, prinşi după ce au acţionat inclusiv în Olt şi Vâlcea

Dolj

» Gazeta de Sud îşi răsplăteşte cititorii
» Gropi plombate cu asfalt aruncat direct în baltă
» Craiovenii, somați să strângă gunoiul aruncat în fața blocului
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Terenul se tot extinde! Spitalul Regional, misiune imposibilă?
» Zeci de copii din Craiova, premiaţi la un concurs de dans în Viena
» Bilete de tratament, pe repede înainte
» De ce apar accidentele de muncă mortale
» Craiova: Vernisaj „Dar, cu drag de Mărțișor“, în Galeriile „Cromatic“
» Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe străzile Remus şi Ion Creangă în data de 21 februarie
» Craiova: Tânără lovită de o maşină pe trecerea de pietoni în apropiere de mall

Gorj

» Mii de viroze şi pneumonii în ultimele zile
» Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost recepţionată de CNI
» Cetăţenii îi cer locuinţe şi locuri de muncă primarului din Târgu Jiu
» CSM Târgu Jiu, înregistrat la Ministerul Tineretului şi Sportului
» Furt de curent în două cartiere din Târgu Jiu
» Gorj: Campanie de educaţie ecologică în rândul elevilor

Olt

» Prejudicii, abateri financiare și venituri suplimentare de peste 30 milioane lei în Olt, constatate de Curtea de Conturi la primării și Consiliul Județean
» Olt: Peste 3000 de fermieri înscrişi în programul “Tomate în spaţii protejate”

Vâlcea

» Vâlcea: Au condus fără permis şi au dat nas în nas cu poliţiştii

Sport

» Craiova și-a luat „turn de control“ și „închizător“
» CSO Filiași a anulat amicalul cu FCM Alexandria
» Andreea Pricopi: „Nu am mai avut parte de un public ca la Craiova“
» Fotbal / Liga Campionilor, optimi de finală – tur
» Fotbal / ASA Târgu Mureş a intrat în faliment şi s-a retras din Liga a II-a
» Handbal (f): S-au stabilit meciurile din sferturile de finală ale Cupei României
» Fotbal / Cooptarea lui Andre Santos, oficializată

Sanatate

» Clinica de Cardiologie, la un pas de deschidere

Educatie

» Învățământul profesional dual se extinde în Bănie

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top