Horoscop

Autori


Berbec

Aveţi curaj să priviţi la dumneavoastră, cel de ieri, pentru că acum aveţi alte resurse la îndemână, aţi învățat mult în ultima vreme și știţi să rezolvaţi situațiile de odinioară cu care v-aţi confruntat și din care, atunci, nu găseaţi ieșire. Acum dețineţi cheia succesului, și se pare că, pentru a repara o problemă de demult, pentru a închide un capitol vechi care vă irită încă, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să-l priviţi cu înțelegere, cu toleranță, cu blândețe.

Taur

Nu ajunge doar să visaţi până departe, să aruncaţi în Univers dorințele și planurile dumneavoastră și apoi să staţi pasiv să se materializeze. De undeva trebuie să porniţi și aceasta e faza de proiectare a viselor, dar, după ce le-aţi conturat bine în minte, trebuie să puneţi mâna pe instrumentele potrivite pentru a începe să le construiţi, pas cu pas.

Gemeni

Dacă vedeţi că o veche promisiune nu se mai materializează, că se tot amână, că sunteţi dus cu vorba, că, orice aţi face, nu mai observaţi nici o evoluție, poate ar fi bine chiar să vă luaţi gândul de la acel plan. E semn că nimeni nu are interesul să vă ajute, iar dumneavoastră, singur, momentan, nu puteți trece la etapa următoare.

Rac

Sunteţi în plin proces de creație a unui mare proiect, de la care aveaţi mari așteptări, dar ceva se oprește. Trebuie să staţi pe loc, ceea ce devine frustrant pentru un om înflăcărat, dar vocea interioară vă atrage atenția că aţi scăpat ceva din vedere, că investiţi prea multă energie într-o direcție care poate nu e cea mai adecvată ideii dumneavoastră inițiale.

Leu

Sunteţi tentat să faceţi tot felul de comparații care, oricum aţi aranja lucrurile, ies în defavoarea dumneavoastră. Cel de alături are mai mult succes, e mai frumos, e mai bogat, e mai norocos, dar nu, opriţi-vă din atâtea analize și descoperiţi că nici dumneavoastră nu sunteţi cu nimic mai prejos decât cel cu care vă măsuraţi forțele. Legea compensației funcționează perfect, ca atare, când ceva vă lispește, sigur aveţi altceva din belșug.

Fecioară

Sunteţi într-o pasă cam pesimistă în care, oricum aţi privi lucrurile, nu vedeţi nimic bun în ele. Exageraţi totuși gravitatea situației, vă faceţi prea multe griji pentru… nimic, deci evitaţi să folosiţi astăzi exact acest cuvânt: nimic. Că nimic nu merge, nimic nu-i bun, nimic nu se întâmplă!

Balanţă


V-aţi detașat de o situație și descoperiţi că nu vă mai atrage, nu vă mai preocupă, nu mai are aceeași însemnătate ca altădată. E ca și cum aţi uitat pe cineva, aţi părăsit o acțiune, aţi închis un robinet de la care vă trăgeaţi energia cândva. Poate nu e timpul pierdut și se mai poate aprinde o scânteie chiar și în acel loc ce pare adormit. Lăsaţi-vă motivat de cel care apare azi în calea dumneavoastră și încearcă să vă convingă să vă aprindeţi din nou!

Scorpion

Uneori, a fi om matur, a fi adult, nu e cel mai mare atu, pentru că vârsta vă face să priviţi lucrurile doar dintr-o perspectivă gravă, cea a problemelor, a responsabilităților, a seriozității vieții. Ori, în situația de față, nu de griji e nevoie, ci de o ușoară indiferență, ca să nu mai puneţi totul sub semnul întrebării, să nu mai căutați probleme cu orice preț.

Săgetător

Aţi împărtășit cândva un secret unei persoane care nu a știut să fie discret și se pare că a împânzit taina peste tot. Nu vă speriaţi, chiar dacă acum știe toată lumea ce aveaţi de gând să faceţi, mai bine v-aţi apuca de treabă și aţi pune în practică ceea ce era doar un vis. Așa veţi ajunge mai repede la rezultate și, când toată lumea va fi aflat care vă erau planurile secrete, deja veţi fi terminat totul cu succes și nu va mai trebui să țineţi secret.

Capricorn

Lucrurile s-au schimbat, nu mai merg în direcția pe care o știaţi și sunteţi un pic luat prin surprindere, mai ales dacă nu sunteţi genul de om care adoră noutatea. În loc să staţi și să vă plângeţi că nu știţi unde duce noua direcție, mai bine v-aţi avânta spre nou, fără să vă mai gândiţi ce urmează. Luaţi-o ca pe o aventură, spuneţi fie ce-o fi, și o să vedeţi că vă veţi adapta mult mai ușor schimbării.

Vărsător

Vă comportați ca în povestea cu drobul de sare. Aţi transformat un banal motiv de stres într-o obsesie, într-o problemă mult mai gravă decât este și vorbiţi lumii numai despre ea, ca și cum ar fi cea mai mare povară a momentului. Priviţi-o cu luciditate și detașare ca și cum n-ar fi a dumneavoastră, ca să vedeţi că exageraţi cu grijile și temerile actuale.

Peşti

Aveţi alături o persoană cu un caracter haotic, rebel, necontrolat, mult prea energică şi stresantă, pentru un om calm ca dumneavoastră, dar în loc să vă enervaţi că se comportă așa, aţi putea să vă folosiţi de energia sa debordantă. Dacă nu aveţi aceeași energie, lăsaţi-l pe el să fie motorul care duce în spate mașinăria pe care o conduceţi, de fapt.Comenteaza acum

Alte stiri

19 februarie 2019

Ce trebuie să ştiţi despre depunerea cererii unice de plată la APIA

De la 1 martie demarează campania de depunere a cererii unice de plată aferentă acestui an. Aflaţi din articol cum trebuie să completaţi declaraţia de suprafaţă, unde trebuie să depuneţi cererile pentru subvenţiile agricole şi ce acte trebuie să ...

Sumarul ediției de joi, 11 ianuarie 2018

Actualitate

» Medicii britanici îi solicită Theresei May să ia măsuri pentru ca pacienţii “să nu mai moară pe holurile spitalelor”
» Florin Iordache a fost operat, joi, la Spitalul Floreasca
» Fostul şef al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu
» Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 67/2017 privind cinematografia
» Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat, joi, 500 milioane de lei de la bănci
» Anul trecut au fost înmatriculate peste 518.000 de maşini second-hand din import
» Ministerul român al Apărării cumpără peste 150 de vehicule militare de la compania Iveco

Publireportaj

» Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, punct cultural de interes major

Local

» Accident bizar pe o stradă din Râmnicu Vâlcea
» Un bărbat a fost arestat după ce a corupt sexual două minore
» Muntele de calcar, frumuseţea ascunsă a Şovarnei
» Impozite mai mari în Râmnicu Vâlcea
» Istoria Slatinei se poate descoperi on-line
» Jandarm trimis în judecată pentru trafic de influenţă
» Dispar două licee din Vâlcea
» Maia Morgenstern, pe scena Teatrului „Ariel“
» Oboseala la volan a făcut patru victime
» Manifestări culturale dedicate Zilei Culturii Naţionale la Râmnicu Vâlcea

Dolj

» Numărul restanţierilor la bănci sau IFN-uri a scăzut
» ANAF va modifica, din oficiu, vectorul fiscal al angajatorilor
» Când te poţi pensiona
» Locuinţele se vor scumpi în 2018
» Dinel Staicu, sătul de pușcărie
» Școli din Calafat, decorate de președinţie
» Surpriza de la sindicatul Ford
» 60 de şomeri pe un loc de muncă în Dolj
» Străzi fără canalizare, modernizate cu bani grei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bărbat mort într-un hypermarket craiovean
» Craiova: Ziua Porților Deschise la Muzeul “Olteniei”, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale

Gorj

» Activitate intensă la Serviciul Paşapoarte
» Zeci de copii au fost adoptaţi anul trecut
» Gorjul, promovat la Târgul de Turism de la Madrid
» Gorj: Incendiu la o casă din Bălănești
» Gorj: Afaceristul din Glogova, pus sub control judiciar pentru o cauțiune de 100.000 de lei

Olt

» Scutece pentru nou-născuții din Slatina
» Olt: Tânără accidentată grav pe o trecere de pietoni din Slatina
» Olt: Jandarm trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă
» Olt: Primăria Slatina a lansat un site cu ocazia împlinirii a 650 de ani de la atestarea documentară a oraşului

Sport

» Baschetbaliștii craioveni încep să-și revină
» Voleibaliștii lui Pascu joacă pe terenul dinamoviștilor
» Burcea: Vom face tot ce ne stă în putință să învingem Randersul
» Axinia crede că Juncu va reuși în Bănie
» „Câinii“ ne urmăresc și în Cupă
» Fotbal / Deian Boldor s-a transferat la Verona

Educatie

» Cum s-ar putea schimba programul liceenilor

Magazin

» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Minitarte cu ciuperci
» Horoscopul de weekend
» Beneficiile sporturilor de iarnă

Top