14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Munciţi cu pasiune, pe deplin implicat în ceea ce vreţi să obţineţi. Ambiţia creşte pentru că e în joc imaginea dumneavoastră şi aţi dori să lăsaţi o impresie ireproşabilă. Demonstraţi, prin tot ceea ce faceţi, că sunteţi un expert în domeniul vostru de activitate, un om competent şi potrivit pentru rolul pe care îl jucaţi cu talent şi succes.

Taur
Oboseala mentală se traduce prin neatenţie, greşeli de calcul sau răspunsuri eronate la situaţiile prin care treceţi, semn că tare aţi avea nevoie de o pauză! Aţi muncit mult, aţi atins limita surmenajului intelectual pentru că stresul prin care aţi trecut în ultima perioadă a lăsat urme. Încercaţi să nu vă implicaţi azi în proiecte dificile sau competiţii intelectuale.

Gemeni
Apare ceva neprevăzut, care vă obligă să vă schimbaţi repede tot programul, cel mai probabil o problemă de sănătate apărută din senin care cere multă prudenţă. O situaţie nedorită apare când vă e lumea mai dragă şi vă strică orice alte planuri pe care le aveaţi pe listă. Va fi greu să vă adaptaţi rapid astfel încât să nu intraţi în panică şi să nu vă daţi peste cap din cauza noutăţii respective, căci vă veţi stresa peste măsură.

Rac
Sunteţi foarte preocupat de plăţile acestei perioade a lunii, pentru că nu aţi vrea să rămâneţi cu datorii neachitate. Faceţi un efort să scăpaţi de restanţe şi de plăţi amânate în ultima vreme, chiar dacă asta ar însemna să rămâneţi cu buzunarele goale. Lefter, dar mulţumit că aţi scăpat de nişte datorii greu de dus mai departe, veţi răsufla uşurat când le veţi şterge de pe listă.

Leu
Aveţi multe de făcut, dar nu reuşiţi deloc să vă înţelegeţi cu cei cu care lucraţi. Apar conflicte de la orice fleac, pentru că aveţi alt mod de a vă implica în sarcinile asumate. Sunteţi iritat de atitudinea celor din jur, pentru că unii critică ce faceţi dumneavoastră, alţii vă pun beţe în roate, deci, orice aţi face, mereu se găseşte cineva care să comenteze negativ faptele dumneavoastră.

Fecioară
Aveţi nevoie de ajutor într-un moment important pentru carieră şi când vă uitaţi în jur, vă miraţi câţi prieteni adevăraţi aveți. E felul lor de a vă arăta că ţin la dumneavoastră şi că apreciază ajutorul pe care l-aţi oferit când au trecut şi ei prin situaţii similare. Vă puteţi baza pe ajutorul celor care vă ţin companie și care fac tot posibilul să rezolve problema care vă preocupă.

Balanţă
Deşi daţi impresia că sunteţi total implicat în ceea ce se petrece în jur, de fapt sunteţi cu gândul în altă parte. Nu puteţi să nu vă gândiţi clipă de clipă la o persoană de departe, la un plan de viitor, la un moment din timp care va veni cândva. Norocul dumneavoastră e că reuşiţi să vă descurcaţi la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijaţi prezentul cu gândul la viitor.

Scorpion
Vă e frică de judecata aspră a celor din jur şi, ca să nu intraţi în gura lupului, preferaţi să rămâneţi tăcut şi anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte şi meritate, poate v-ar ajuta să îndreptaţi o situaţie de care vă faceţi vinovat, dar azi nu vă simţiţi în stare să faceţi faţă unui tir de atacuri. Sunteţi mai sensibil, încât o vorbă dură v-ar doborî cu totul, de aceea ori faceţi tot posibilul să reparaţi problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori vă retrageţi departe de cei care v-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera.

Săgetător
Participaţi la un proiect ce implică resurse mari din partea dumneavoastră. Totul va merge bine atâta timp cât păstraţi un echilibru între componentele acestui proiect. Dacă investiţi energie, timp şi pasiune, dacă mai aveţi ocazia de a vă pune în valoare şi talentele native, atunci aveţi toate motivele să fiţi mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care vă face mare plăcere.

Capricorn
Din cauza unor limite impuse de alţii mai puternici, nu puteți ajunge unde v-aţi propus. Cam bateţi pasul pe loc, dar, răbdator din fire, vă spuneţi că aşa e mersul firesc al lucrurilor şi încercaţi să vă adaptaţi. Există reguli, legi, restricţii, interdicţii şi trebuie să vă supuneţi lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva dumneavoastră, sancţionându-vă drastic.

Vărsător
Jucaţi un rol-cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Sunteţi bine pregătit la nivel teoretic, aţi acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aşteptaţi să vi se ceară părerea. Consideraţi că, dacă vă băgaţi fără să fiţi consultat, ar fi un semn de infatuare.

Peşti
Resursele financiare sunt puține. Trebuie să vă bazaţi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil să vă ofere cineva o sumă de bani pentru a vă ajuta să achitaţi o datorie sau să intraţi în posesia unei sume care vi se datorează de multă vreme. Nu prea ştiţi să vă administraţi banii, sunteţi tentat să-i cheltuiţi pe lucruri care vă atrag la prima vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS