19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să nu vă intereseze consecinţele practice ale acţiunilor, să nu acţionați în baza unei cunoaşteri pragmatice şi utile, care vă asigură subzistenţa şi vă ajută să obţineți foloase imediate precum bani, funcţii, putere. Aveți un tonus bun fizic, orice dezechilibru organic se regăseşte într-o fază de regres, vreți să vă puneți în valoare forţa şi energia.

Taur
Veniți cu sugestii, propuneri de afaceri din cele mai neaşteptate direcţii, dați curs unor dialoguri în care se pun în discuţie avantaje materiale destul de substanţiale. Vă asumați un risc măsurat într-un demers ce se vrea profitabil financiar, să aveți iniţiativa şi să întreprindeți acte care să se lase cu câştiguri băneşti.

Gemeni
Debordați de energie şi putere fizică, aşa încât orice efort sportiv poate fi încununat cu uşurinţă de succes. Cum dispuneți de o capacitate bună de a munci, de a produce peste resursele proprii, s-ar putea să vă îndârjiți pe mai departe şi să vreți să vă depăşiți. În chestiuni sentimentale şi de suflet, s-ar putea să vă confruntaţi cu o serie de neajunsuri.

Rac
Deşi la nivel declarativ ați putea fi pasional şi iubitor, e posibil să vă aflați totuşi în situaţia de a teoretiza mai degrabă despre iubire decât de a o trăi. E posibil să promiteţi foarte multe, dar jurămintele de dragoste să fie unele de circumstanţă şi să nu aibă acoperire şi în fapte.

Leu
Năpădit de amintiri şi de nostalgii, simţiți nevoia să vă întoarceți la rădăcini, la copilărie şi să strângeți relaţiile cu părinţii. În plus, sunteți pus pe fapte mari şi vă arătaţi util în perimetrul casei părinteşti, disponibil să executaţi în forţă sarcini gospodăreşti, începând de la simplele achiziţii necesare până la ambiţioase planuri de redecorare.

Fecioară
E posibil să fiți nevoit să corijați o anumită nevoie de a vă autoiluziona, de a vă minţi şi imagina într-un fel anume într-o relaţie sentimentală. Ca să ştiți cum stați cu adevărat, probabil că ar fi necesar să coborâți cu picioarele pe pământ, să analizați cât de obiectiv posibil legătura amoroasă, cu plusurile şi minusurile ei.

Balanţă
Azi vă interesează să obţineți câştiguri materiale nemuncite ori parvenite prin mijloace mai puţin oneste. De asemenea, pentru a vă atinge scopurile imediate (bani, faimă, succes) puteți avea tendinţa de a ascunde adevărul sau de a-l exprima parţial, şi anume în lumina doar a ceea ce vă avantajează.

Scorpion
Sunteți încurajat să dați o faţă nouă, de sărbătoare, casei, şi aveți ocazia să dezvoltați relaţiile cu familia şi oamenii îndrăgiţi. Este necesar, totuşi, să vă înfrânați o prea mare impulsivitate în interacţiunea socială şi să fiți cât se poate de atent la posibile deficienţe de comunicare cu cei din preajmă.

Săgetător
Viaţa sentimentală poate decurge extrem de furtunos azi. Căutaţi probabil excesele cu orice preţ, vă pretați la un stil de viaţă periculos şi la relaţii afective paralele ori extraconjugale. Aveți o bună ocazie de a vă afirma într-un cadru privat ori domestic, căci în cazul în care sunteți dornic să preluați iniţiativa, constatați că întreaga gospodărie se pune în mişcare în direcţia potrivită.

Capricorn
Sunteți destul de alergic la colectivitate, la aglomeraţie şi la frecuşurile cotidiene. Probabil că vă doriți mai mult intimitate şi căldură sufletească, motiv pentru care căutaţi să vă bucurați cât mai prelung de compania persoanei iubite sau cel puţin să beneficiați, sub o formă sau alta, de dovezi şi mărturii sincere ale faptului că sentimentele vă sunt împărtăşite şi de celălalt.

Vărsător
S-ar zice că azi vă aflați destul de departe de zilele în care cereați să vi se facă pe plac, în care nu voiați şi nu concepeți să admiteți nici unul dintre argumentele celorlalţi. Nu mai aveți porniri contradictorii, în special faţă de cei din familie, ştiți să vă manifestați afecţiunea faţă de ei fără lipsă de echivoc.

Peşti
Într-o zi precum cea de azi s-ar părea că înţelegeți că iubirea nu trebuie trăită obsesiv, că nu e benefic să vă intoxicați de prezenţa celuilalt secundă de secundă. Reuşiți să vă exprimați afecţiunea faţă de persoana iubită într-un mod liniştit, aşezat şi cumpătat, să convieţuiți în cuplu fără suspiciuni sau gelozii imaginate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS