14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este un prilej excelent pentru a vă ocupa de nevoile sufletului. Familia şi viaţa personală ar trebui să fie în centrul atenţiei, pentru că doar aşa reuşiți să vă păstrați echilibrul într-o perioadă agitată cum este aceasta. De asemenea, este un moment favorabil pentru începerea unei colaborări pe termen lung.

Taur
Ziua de astăzi poate aduce veşti bune, o invitaţie la un eveniment sau o întâlnire cu persoane agreabile. Soluţiile pe care le căutaţi de mai multă vreme pot veni acum prin intermediul unui prieten. Vă bucurați de viaţă socială activă, întâlniri fructuoase, comunicare eficientă.

Gemeni
Luna în Rac, în zona banilor proveniţi din munca proprie, şi aspectele frumoase pe care astrul le realizează cu zona carierei vă pot aduce oportunităţi de câştig. De exemplu, se poate ivi şansa de a discuta cu un şef şi de a-i face acestuia nişte propuneri foarte inspirate. În urma acestor discuţii sau în urma valorificării unui talent, vă puteți spori veniturile.

Rac
Primiți veşti bune de departe sau puteți avea parte de conjuncturi norocoase. Fiți foarte atent la toţi oamenii cu care vorbiți astăzi şi la revelaţiile pe care le aveți. Ceva se schimbă în conştiinţa dumneavoastră şi în viziunea asupra unor proiecte. Deodată, un drum, un proiect sau un obiectiv pare mai luminos şi mai clar.

Leu
Astăzi, cel mai bine ar fi să nu vă încărcați agenda, ci să vă ocupați doar de activităţile urgente, care nu suportă amânare. Asta pentru că atitudinea este mai degrabă una receptivă, pasivă, discretă, rezervată, decât activă, entuziastă şi deschisă. Fiți atent la mesajele care ajung la dumneavoastră, triați informaţiile, luați totul aşa cum vine, fără să judecați şi să puneți etichete.

Fecioară
Zona prietenilor şi relaţiilor sociale este foarte frumos aspectată, semn că puteți primi o invitaţie la un eveniment, puteți cunoaşte oameni generoşi, vă puteți revedea cu prieteni vechi. Ideile oamenilor din preajmă pot fi o adevărată sursă de inspiraţie şi un real sprijin, aşa că ascultați-le cu atenţie.

Balanţă
Ziua de azi aduce satisfacţii de natură profesională, dar şi în ceea ce priveşte viaţa afectivă. Pe de o parte, aveți parte de recunoaştere, laude şi aprecieri din partea unor şefi sau colaboratori, iar pe de altă parte, este posibil să trăiți momente minunate alături de o persoană dragă.

Scorpion
O zi frumoasă, în contextul în care vin veşti bune, revedeți o persoană dragă sau faceți ceva ce vă bucură inima. Sunt stimulate imaginaţia, intuiţia şi creativitatea. Poate fi vorba şi despre vise profetice, clarviziune sau premoniţii. E bine să lăsați intuiţia să aleagă şi să dați voie creativităţii să „lucreze“ în favoarea dumneavoastră.

Săgetător
Este activată zona resurselor, secretelor şi tabuurilor. Aşadar, pe de o parte, ştiți foarte bine să vă folosiți de ocaziile care apar, de resursele şi calităţile celor din jur, iar pe de altă parte, aflați informaţii greu accesibile sau puteți deconspira un secret. Este o zi favorabilă şi pentru activităţi care ţin de cămin, pentru investiţii şi negocieri.

Capricorn
Luna în zona relaţiilor şi imaginii sociale vă invită să fiți mai receptiv, atent la reacţiile celor din jur şi la nevoile lor. Este o zi care vă ajută să clarificați nişte nelămuriri în cadrul unor relaţii şi colaborări, cu diplomaţie şi concesivitate. Pe de altă parte, în zona carierei şi finanţelor, există şanse de afirmare, succes, câştig financiar semnificativ pe termen lung.

Vărsător
Luna în Rac activează zona muncii. Astăzi vă bucurați de oportunităţi frumoase în acest sens. S-ar putea ca o propunere de colaborare mai veche să se materializeze într-un contract ferm, avantajos, pe termen lung. Demersurile juridice, examenele, interviurile, studiile sau planurile de călătorie decurg cu uşurinţă şi eficienţă.

Peşti
Deşi vă aflați într-o perioadă destul de agitată şi aveți tendinţa să vă îngijorați foarte uşor pentru tot felul de lucruri, ziua de astăzi este ceva mai liniştită, mai ales dacă alegeți să vă implicați în activităţi ce vă fac plăcere. Puteți să petreceți timp cu persoana iubită sau cu cineva drag. Sau puteți dedica mai mult timp unui hobby. Sufletul ar fi bine să câştige teren în faţa raţiunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS