14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Colaboratorii sau partenerul de viaţă vă provoacă mult. Fiți prudent şi nu exagerați. Sunt momente pasagere ce se pot rezolva cu amabilitate. Totuşi, se pare că nemulţumirile legate de bani şi bunuri materiale există pe fundalul acestor tipuri de relaţii. Spre seară, detaşați-vă de forfota vieţii, plimbați-vă sau stați la o şuetă cu cei dragi şi de încredere.

Taur
O avalanşă de treburi la serviciu. Chiar dacă vă propuneți să rezolvați multe, organismul are nevoie de odihnă. Relaţiile colegiale sunt umbrite, aşa că nu vă bazați pe ele. Dar şefii vă observă şi vor aprecia elanul dumneavoastră și vă vor oferi sarcini noi de lucru, pe motivul că sunteți singurul capabil să le îndepliniți cu brio.

Gemeni
Veselia de care dați dovadă vă va face remarcat în anturaj. Sunteți pus pe șotii, dar se pare că nu prea aveți susţinători. Relaţia cu persoana iubită este tensionată şi bine ar fi să lămuriți lucrurile. Cheful de a vă îndrăgosti de prima persoană ivită în cale este păgubos pe termen lung. Răbdare, prudenţă în toate! Spre seară odihniți-vă!

Rac
Ziua este excelentă pentru segmentul familial. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajarea interioarelor şi a grădinii. De asemenea, puteți planifica achiziţionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzarea celor care vă prisosesc. Se conturează schimbări domestice de anvergură, iar ziua vă va oferi numeroase indicii în acest sens.

Leu
Sunt momente importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Schimbul de informaţii vă va ajuta să vă lămuriți chestiuni profesionale şi să vă îmbunătăţiți viaţa în general. Pe de altă parte, veți fi atras de sfera activităţilor intelectuale. Vă puteți gândi la implicarea în studii, cercetări, cursuri de scurtă durată.

Fecioară
Chletuielile necesare traiului zilnic alcătuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de altă parte, primiți cadouri şi recompense, dar şi veşti legate de salarizarea unui loc de muncă. Energia vitală fluctuează mult. Dozați-vă eforturile şi ocupați-vă doar de treburile prioritare.

Balanţă
Sunteți într-o formă de zile mari astăzi. Debordați de energie, iar dorinţa de a vă ocupa de tot şi de toate vă poate epuiza. Bine ar fi să vă ocupați doar de sufletul şi trupul dumneavoastră. Relaţiile cu cei apropiaţi sunt tensionate şi se recomandă multă prudenţă şi discernământ. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni financiare legate de cumpărăturile zilnice.

Scorpion
Este o zi în care ați dori să stați cât mai departe de iureşul vieţii. Selectați-vă priorităţile şi ocupați-vă doar de treburile uşoare. Stările de spirit fluctuează mult şi ar fi bine să nu lăsați să se observe asta. În a doua parte a zilei vă veți simţi mai bine. Acordați-vă momente de răgaz în mijlocul naturii şi folosiți doar remedii naturiste.

Săgetător
Interesantă zi la capitolul prieteni. Sunt posibile mici neînţelegeri, dar sunt pasagere. Dialogurile purtate, sfaturile sau îndemnurile primite ar trebui notate într-un jurnal preţios. Chiar dacă unele vorbe vă uimesc peste măsură, luați aminte şi respectați ceea ce vi se spune.

Capricorn
Relaţiile cu şefii sunt prioritare astăzi. Dacă apar discuţii în contradictoriu, menţineţi-vă punctul de vedere cu explicaţii pertinente. Prudenţa şi discernământul vă pot feri de neplăcerile pasagere ale zilei. După-amiază, prietenii vă înconjoară cu multă dragoste. Se pare că aveți un protector deosebit, pe care îl cunoaşteți foarte puţin sau deloc.

Vărsător
Sufletul necesită o atenţie deosebită. Activităţile culturale vă pot oferi momente minunate. Este o zi bună pentru a vă ocupa de demersurile specifice unei călătorii lungi sau pentru studiile universitare. Atenţie la relaţiile cu şefii şi autorităţile! Se întrezăresc animozităţi greu de definit, în urma cărora imaginea personală în ochii celorlalţi poate avea de suferit.

Peşti
Ziua este favorabilă achitării taxelor, impozitelor şi rezolvării situaţiilor financiare comune cu alţii. Verificați atent documentele financiare şi mențineți o legătură apropiată cu instituţiile oficiale cărora le datorați bani. Persoanele din anturajul familial au nevoie de sprijin material şi bine ar fi să-l acordați într-o anumită măsură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS