21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Norocul, când apare, nu vă aşteaptă să vă gândiți şi nici nu vă întreabă dacă sunteți pregătit să vă folosiți de el, aşa că şansa care se iveşte azi pe nepusă masă nu vă dă şi răgazul să analizați dacă e bine, dacă merită, dacă e momentul potrivit. Puneți mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte şi o să vedeți mai târziu dacă a fost o alegere bună.

Taur
Aşteptaţi un anumit moment, căruia îi atribuiți semnificaţii cu totul speciale, şi fiecare oră vă stimulează din ce în ce mai mult. Vreți ca totul să iasă perfect, v-ați pregătit ireproşabil, astfel încât, atunci când veți trăi efectiv acel eveniment, să aveți numai motive de mândrie pentru ce ați realizat.

Gemeni
Sunteți bine motivat de cei dragi şi, dacă vă uniţi forţele în aceeaşi direcţie, rezultatele vă vor face pe toţi fericiţi. Pe de altă parte, e posibil să observați un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care încearcă să vă intre în graţii şi vă face curte: ar merita să-i acordați atenţie dacă aşteptați iubirea în viaţa dumneavoastră.

Rac
Veştile care sosesc de departe vă îngrijorează pentru că sunt numai lucruri triste despre eşecuri, pierderi sau alte evenimente cu tentă uşor dramatică. Vă pierdeți tot cheful când vedeți că dați numai de oameni pesimişti şi împovăraţi de probleme şi, dacă vă prinde într-un moment fragil din punct de vedere emoţional, imediat vă molipsiți și dumneavoastră.

Leu
O zi în care puteți rezolva atât de multe lucruri care apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o lăsați să treacă fără să faceți nimic. Luați taurul de coarne şi începeți să mai ştergeți de pe lista de sarcini câte un punct. Veți vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri v-ați eliberat, doar pentru că ați luptat cu uşoara apatie şi lipsă de chef pe care ați resimţit-o dimineaţa.

Fecioară
Nu puteți ajunge la succes chiar din prima. Gândiți-vă la campioni, de câte ori au căzut până au ajuns pe podium. Deci, nu vă temeți de eşecuri, de hopuri, de probele nereuşite, pentru că ele sunt absolut fireşti în ascensiunea oricărui om către succesul deplin.

Balanţă
Îndoiala v-a copleşit încât nu mai aveți încredere în şansele de reuşită ale unui plan la care ați muncit mult. Dacă nu mai aveți speranţe, începeți, încet-încet, să renunțaţi la planurile făcute. Poate fi ziua unui abandon, dar, înainte de a spune stop, faceți ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu veți încerca nimic, veți regreta mai apoi că ați abandonat atât de uşor.

Scorpion
Trebuie să aveți curaj să visați mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru că din acest gest minunat de a sta să clădiți castele în minte se vor naşte într-o zi cele mai frumoase evenimente ale vieţii. Stați azi pentru câteva clipe şi gândiți-vă la marile dorinţe. Nu concluzionați cu nu se poate, ci spuneți un „da“ ferm, arătând că sunteți pregătit să primiți ceea ce vă doriți.

Săgetător
Sunteți încântat să vedeți că modul corect de a rezolva o problemă este apreciat şi ați ajuns la roade demne de toată lauda. Ați urmat calea cea dreaptă, ați respectat regulile şi legile, nu v-ați abătut nici o clipă de la ce vi s-a cerut, iar acum, iată, se văd rezultatele cele mai bune.

Capricorn
Dacă un plan nu iese aşa cum ați fi dorit, nu vă lăsați copleşit de disperare, de panică, de dezamăgire, ci căutați să schimbați imediat macazul spre altceva. E posibil să existe o variantă mult mai bună, pe care nu ați găsit-o încă, dar ea apare după ce toate încercările anterioare au dat greş.

Vărsător
Iubirea are o notă inocentă azi şi trebuie s-o tratați ca atare. Zâmbiți cald şi jucați-vă un pic, flirtând şi spunând lucruri frumoase cu o încărcătură simplă şi naivă. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, puteți arăta cât de îndrăgostit sunteți prin cel mai minuscul gest şi prin cel mai drăgălaş detaliu.

Peşti
O minune nu ţine prea mult şi acelaşi sentiment îl aveți şi astăzi, după ce ați trăit câteva zile ca într-un vis şi totul pare să revină brusc la realitate. O vreme veți duce dorul acestor emoţii superbe, vă veți întoarce cu gândul la ce a fost, deci fiți recunoscător că ați avut parte de asemenea momente deosebite, pe care le primiți extrem de rar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS