18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru dumneavoastră este o zi adecvată treburilor casnice: curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări de decor. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cădea la pace. Atenţie la tendinţa de a vă orienta eforturile şi gândurile către prieteni. Se pot isca conflicte majore în casă din cauza lor.

Taur
Se pare că sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri astăzi. Scopurile pot fi diverse, însă vă veți alege cu ceva foloase. Pe de altă parte, este o zi bună pentru a vă îmbogăţi palmaresul educativ cu studii. Vă sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare înscrierii sau finalizării unui curs.

Gemeni
Cadourile şi recompensele vor fi la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice, însă orientați-vă doar spre strictul necesar. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât recomandabil este să faceți treburi uşoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital.

Rac
Sunteți plin de energie, aveți chef de tot şi toate, dar bine ar fi să vă ocupați doar de treburile personale. Astrele vă sfătuiesc să vă programați vizite la saloanele de întreţinere corporală sau cursuri de dezvoltare personală şi relaţională. Prietenii vă sunt alături, dar fiți prudent. Nu divulgați planurile de viitor.

Leu
Starea de spirit fluctuează destul de mult astăzi. Sunt momente bune de a sta singur şi de a face o analiză minuţioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp. Se pare că punctele vulnerabile se află în zona casei şi a relaţiilor familiale. Bine ar fi să vă selectați priorităţile şi să ţineți cont doar de ce își doreşte sufletul dumneavoastră.

Fecioară
Relaţiile cu prietenii sunt pe primul loc. Întâlniri, dialoguri, sfaturi – toate vă vin în ajutor. Unele informaţii sunt neplăcute sau alarmante, dar selectați doar ce vă este de folos momentan. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul personal va reuşi să lămurească lucrurile. În a doua parte a zilei, vizitați o galerie de artă.

Balanţă
Razele astrelor se oglindesc în zona carierei şi a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu şefii sau cu autorităţile. Imaginea în ochii celorlalţi va avea de suferit, dar sunt momente pasagere. Atenţie la segmentul financiar! Discordia este prezentă, aşa încât evitați cheltuielile şi dozaţi-vă eforturile.

Scorpion
Relaţiile cu străinătatea alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei călătorii departe de graniţele ţării, atât în scopuri de agrement, cât şi în scopuri profesionale. Pentru alţii se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung.

Săgetător
Aspectele financiare sunt o temă importantă. Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. În funcţie de caz se pot rezolva chestiuni legate de moşteniri sau partaje specifice divorţului. La serviciu, este multă forfotă, colegii vă sunt alături, dar şefii nu. Fiți prudent, dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă doar de ce vă interesează.

Capricorn
O zi interesantă la capitolul relaţii parteneriale. Sunt posibile neînţelegeri în relaţia de cuplu, dar cu prudenţă şi discernământ se pot depăşi momentele delicate. Pe de altă parte, unele colaborări sau proiecte vă pot da bătăi de cap. Selectați cu atenţie activităţile şi ţineți cont de ce vă doriți cu adevărat.

Vărsător
Multe treburi la serviciu! Cu toate că aveți elan şi dorinţa sinceră de a rezolva totul corect şi la timp, sănătatea este deficitară. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, iar şefii nu prea sunt de găsit. Selectați-vă priorităţile şi ocupați-vă doar de activităţile uşoare. Veți reuşi să depăşiți totul cu bine, dacă vă concentrați numai pe treburile peronale.

Peşti
Minunată zi pentru dumneavoastră. Sunteți vesel, creativ, aveți chef de viaţă, iar iubirea ocupă primul loc în preocupări. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva fluctuaţii, dar nu sunt motive de îngrijorare. Alţii se pot ocupa de copii şi de problemele lor. Evitați cheltuielile extravagante. În a doua parte a zilei organizați o petrecere pentru cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS