20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți nevoie doar de o scânteie nouă care să vă reaprindă cheful şi dorinţa, şi aceasta apare exact la momentul cel mai potrivit. Veți fi puţin supărat şi mult mai vulnerabil decât de obicei. Ar fi bine să evitaţi spaţiile aglomerate deoarece sunteți mai sensibil şi vă afectează emoţional toată gălăgia şi agitaţia din jur.

Taur
Nu îi puteți împăca pe toți așa că e indicat să vă alegeți sarcinile în funcție de propriile interese. Nu vă vine ușor, mai ales ținând cont de faptul că intervin numeroase schimbări în programul de azi. Partenerul dă semne de nemulțumire și, în ciuda faptului că de multe ori discutați deschis, nu aveți șanse să ajungeți la un consens azi.

Gemeni
În plan sentimental, s-ar putea să fiți sancționat de realitate, care vă arată o față a sa cu totul altfel: cel pe care-l iubiți se poate dovedi a fi altcineva decât credeați, relația pe care vă bazați ar putea fi mai fragilă decât anticipați. V-ați putea retrage în familie, unde să vă refaceți încrederea și speranța.

Rac
Se poate să fiți prea încăpăţânat în ultima vreme. Ați încercat să vă faceți toate poftele fără să ţineți cont de constrângerile financiare. Acum va trebui să aveți grijă de problemele monetare nerezolvate care sunt destul de urgente. Veți avea nevoie de câteva lecţii pentru a putea învăţa ceea ce trebuie în legătură cu responsabilităţile fiscale.

Leu
Aveți nevoie de timp pentru a vă reveni după o perioadă agitată. Este posibil să vă aflați într-o situaţie în care veți fi nevoit să alegeți dacă să începeți sau nu o nouă relaţie. Unele întâmplări din trecut ar putea să nu vă dea pace şi să aveți unele îndoieli cu privire la această relaţie. Lăsați trecutul şi fiți pregătit să începeți o nouă viaţă.

Fecioară
Chiar dacă nu aveți starea necesară de a petrece, prietenii apropiaţi nu vă vor lăsa şi vor dori să petreceţi câteva ore împreună. Încercați să lăsați orgoliul la o parte şi să vă simţiți bine în preajma celor dragi. Veți fi nevoit să faceți câteva drumuri scurte şi obositoare în interes personal.

Balanţă
Veți avea parte de unele neînţelegeri cu cei din jur deoarece vă veți simţi cam neglijat, iar acest lucru vă va face să deveniți nervos. Ar fi bine să vă liniştiți şi să încercați să analizați situaţia în care vă aflați pentru a putea vedea ce nu este în regulă. Nu vă lăsați dominat de sentimente şi încercați să fiți mai sociabil şi comunicativ cu cei din jur.

Scorpion
Sunteți tentat să lăsați totul de izbelişte şi, chiar dacă visați cu ochii deschişi, chiar dacă trântiți uşa biroului şi plecați încotro vedeți cu ochii, tot nu găsiți acea stare de pace interioară de care cu toţii avem nevoie. Dacă aşteptaţi să vină cineva şi să vă ofere tot ce aveți nevoie, atât fizic, cât şi emoținal, va trebui să aşteptaţi un timp foarte lung.

Săgetător
Dacă aveți copii, dificultăţile cu ei vă vor aminti de cum erați în tinereţe sau pur şi simplu, educaţia lor vă aminteşte de copilăria dumneavoastră. Încă mai aveți o problemă dintr-o perioadă mai veche din viaţă care încă vă deranjează. Este o zi potrivită pentru a găsi, în sfârşit, rezolvarea acestei probleme şi să scăpați de ea odată pentru totdeauna.

Capricorn
Nu cheltuiți mai mult decât vă permiteţi. Dacă se întâmplă să vă aflați într-o mulţime de cumpărători entuziaşti, acest lucru ar putea fi un dezastru pentru finanţele dumneavoastră dacă vă lăsați prins în frenezie. Pe de altă parte, poate că veți primi o recompensă pentru munca grea pe care ați depus-o în ultima vreme.

Vărsător
Unele tensiuni minore ar putea apărea astăzi la locul de muncă. Colegii vor încerca să vă oblige să adoptaţi un comportament cu care nu sunteți de acord şi pe care nu sunteți dispus să îl urmați. Nu încercați să îi învățaţi pe cei cu care interacţionați să facă lucrurile aşa cum credeți că ar trebui şi nici nu dramatizați ceea ce se întâmplă.

Peşti
Starea de spirit poate fi destul de apăsătoare în această zi. După provocările pe care le-ați întâlnit zilele trecute, simţiți nevoia să petreceți unele momente în linişte şi relaxare. Puteți avea parte de unele discuţii în contradictoriu cu unele persoane din jurul dumneavoastră. Încercați să planificați o vacanţă pentru a putea scăpa câteva zile de cei ce vă critică în fiecare zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS