20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Începeți şi să vă îndoiți că planul la care munciți cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor propuse. Nu vă luați după orice dispută care se naşte, ci ascultați mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb. Cel care vi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii. Dacă ar avea un sfat, ar merita ascultat.

Taur
Încercați să vă detaşați de lucrurile cotidiene pe care oricum le veți gestiona aşa cum trebuie. E vremea să aveți curajul să zburați un pic, să vă ridicați de la sol, de la micimea vieţii de zi cu zi, către scopuri mai înalte, către ţeluri mai îndrăzneţe, către orizonturi mai greu accesibile. Puteți, dar numai de dumneavoastră depinde să lăsați deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să priviți mai sus de ele.

Gemeni
Aveți grijă ce vă propuneți, pentru că visul de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Riscați să alergați după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru dumneavoastră. Sunteți sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare puteți pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, v-ar putea crea mari neplăceri. Ați putea vedea cum visul cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă.

Rac
Mintea vă merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ați citi din manual. Sunteți ca o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar acum dați o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problemă dificilă. Vă place să aflați tot ce mişcă în lumea asta şi aveți ocazia să vă lărgiți orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiați ceva-ceva, dar acum le puteți aprofunda.

Leu
Sunteți aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privinţa banilor, și-l ajutați să treacă peste acest impas. Sunteți omul care ştie ce înseamnă să evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea vă puneți în pielea celuilalt şi vă dați seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajutaţi cum puteți: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care vă este la îndemână, pentru că vreți cu adevărat să nu sufere. Dacă trebuia să plecați într-o călătorie, vă treziți în faţa unei surprize care nu vă mai lasă să ajungeți la destinaţie conform planurilor.

Fecioară
Nu vă lăsați influenţat de anturaj, pentru că nu nimeriți în cel mai stimulativ mediu. Parcă atrageți alături doar oameni trişti, săraci, cu tot felul de necazuri, care abia aşteaptă să-şi deşarte grijile pe umerii dumneavoastră. Ascultați-i şi ajutați-i cum puteți, dar nu preluați necazurile lor. Ei s-ar putea simţi eliberaţi că s-au confesat cuiva şi poate au primit şi nişte sfaturi.

Balanţă
Sunteți primit cu braţele deschide de un grup de persoane care vă privesc cu multă admiraţie şi respect. Citiți în ochii lor cât de mult vă apreciază, încât e o plăcere să vă dedicați lor, prin ceea ce faceți. Dacă munca nu v-ar fi nici măcar remarcată, nu ați mai avea nici o satisfacţie să vă oferiți serviciile. Dar aşa, când vedeți cât de aşteptat sunteți, cât de mult vor ceilalţi să vă stea prin preajmă, sunteți mult mai motivat să vă aplecați asupra serviciilor pe care le puneți în slujba lor.

Scorpion
Mereu mai învățați ceva util pentru cel care deveniți în fiecare zi, iar acum aveți ocazia de a mai îmbogăţi cu ceva bagajul de informaţii şi de experienţe, ceva ce vă va inspira mai multă încredere în acţiunile în care sunteți direct implicat. Parcă ați primi o confirmare, o aprobare, o garanţie că totul va fi bine, şi asta vă dă curaj să duceți mai departe ce ați început, aşteptând cu optimism şi entuziasm ceea ce vine. Puneți în aplicare tot ce ați învăţat până acum.

Săgetător
Chiar dacă sunteți nevoit să faceți şi compromisuri care dor, aveți totuşi convingerea că aşa e cel mai bine, ceva vă spune că merită să mai treceți cu vederea aspecte care nu vă convin, chiar dacă orgoliul personal suferă, dar, într-o zi, toate aceste sacrificii îşi vor arăta latura benefică. Nimic nu e întâmplător, ca atare spuneți acum „da“ acolo unde mintea ar fi spus altădată cu încăpăţânare „nu“, convins că e spre binele rezultatelor spre care tindeți. Aveți încredere în decizia luată, chiar dacă ceva din dumneavoastră încă se codeşte!

Capricorn
Aveți în minte o idee care prinde contur din ce în ce mai bine şi vă îndeamnă să o şi puneți în aplicare. Nu mai aşteptați, bateți fierul cât e cald, pentru că atunci când veți începe s-o puneți în practică, se vor ivi noi şi noi detalii care, într-un final, vor forma un tot demn de laudă! Fiți conştient că nu merge totul strună, și chiar dacă veți mai da în bară pe parcurs, chiar dacă vă veți mai pierde încrederea, până la urmă toate vor ieşi ca la carte.

Vărsător
Intrați în legătură cu o persoană care vă inspiră autoritate şi putere. Vă simţiți protejat în preajma sa şi aveți numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucurați-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe. Îl priviți cu respect, cu admiraţie, cu mândrie că vă acceptă în preajma sa, semn că vă apreciază sincer pentru ceea ce reprezentaţi. Faceți tot ce vă stă în putinţă să păstrați această prietenie, să o dezvoltaţi, să o preţuiți la justa valoare, pentru că acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor de acum înainte.

Peşti
Ați mers pe o pistă falsă şi iar ați greşit. Când vă veți învăţa minte să nu mai faceți asemene erori? Ați stat o vreme captiv într-o mare amăgire care acum îşi arăta adevărata faţă. Normal că suferiți că nu v-ați trezit la realitate mai devreme şi aveți tendinţa de a trece în revistă şi alte situaţii din trecut în care ați picat în aceeaşi plasă, semn că nu ați învăţat ce trebuia din acele lecţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS