11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți foarte intuitiv, aveți percepţii profunde, sunteți înclinat spre fantezie şi ireal. Nu este o zi favorabilă cheltuielilor şi ar fi bine să stați departe de magazine până când vă veți putea evalua realist nevoile. Evitați, pe cât posibil, consumul de alcool sau anumite substanţe, căci puteți pierde foarte uşor măsura şi legătura cu realitatea.

Taur
Imaginaţia este foarte activă şi nu cunoaşte limite. Sunteți predispus la visare, dar şi la iluzii. Prin evenimentele care au loc astăzi, unele relaţii este posibil să nu treacă testul prieteniei, să vă confruntaţi cu sentimentul dezamăgirii. Fiți recunoscător pentru această conştientizare şi mergeți mai departe.

Gemeni
Manifestați o fire izolată, retrasă şi vă place să acţionați departe de ochii lumii. Dispuneți de o imaginaţie bogată, dar ați putea întâmpina unele dificultăţi emoţionale şi nervoase. Comunicați într-un mod cald, artistic, plăcut şi ați putea atinge uşor inimile oamenilor, în special în scris. Alocaţi-vă momente de meditaţie pentru a vă reîncarcă bateriile.

Rac
Vă manifestați original, ingenios şi vă bucurați de multă popularitate în rândul prietenilor. Relaţia cu persoana iubită nu este chiar strălucită. Manifestaţi multă pasiune, dar care pare a fi polarizată negativ, sub formă de certuri sau conflict. Drumurile scurte, cu maşina, par a fi la ordinea zilei şi ați putea face chiar o ieşire la mică distanţă de casă.

Leu
Contextul astral pare să vă aducă popularitate, bunăstare şi prosperitate. Vă bucurați de sprijinul şi bunăvoinţa persoanelor influente, fapt care s-ar putea concretiza şi în creşterea câştigurilor financiare provenite din muncă proprie. Chiar dacă se întrevăd noi surse de venit, nu exagerați cu cheltuielile pentru a nu intra într-o criză financiară.

Fecioară
Vă bucurați de multă vitalitate, manifestați o fire autoritară, analitică, foarte atentă la detalii şi uşor critică. Aveți mare încredere în dumneavoastră, sunteți corect, generos şi câştigați foarte uşor respectul celor din jur. Se poate materializa o călătorie la mare distanţă de casă sau chiar în străinătate, care să fie de bun augur.

Balanţă
Vă simţiți atras de misticism, ocultism şi sunteți dornic să cercetați până în cel mai mic detaliu tot ce este straniu şi neobişnuit. Astăzi ați putea fi fericitul beneficiar al unor câştiguri financiare provenite ca urmare a intrării în posesia unei moşteniri sau de pe urmă asocierilor profesionale în care sunteți implicat.

Scorpion
Căutaţi şi nu vă este greu să obţineți compania cuiva, fie a partenerului de viaţă, fie a partenerilor din sfera profesională, faţă de care vă manifestați foarte matern, cald şi protector. Pe de altă parte, prietenii şi protectorii nu se lasă mai prejos şi abia aşteaptă să le solicitaţi ajutorul. Atrageți cu uşurinţă persoanele care prin poziţia lor vă pot susţine.

Săgetător
Ziua de astăzi se anunţă armonioasă şi benefică la locul de muncă. Pe de o parte, superiorii ierarhici vă apreciază, vă susţin şi s-ar putea ivi chiar o promovare profesională. Pe de altă parte, colegii şi subordonaţii sunt muncitori şi aveţi relaţii paşnice, binevoitoare şi armonioase, din care aveţi de câştigat cu toţii.

Capricorn
Ziua de astăzi se anunţă destul de delicată în plan afectiv. Puteți avea sentimentul că nu sunteți iubit sau dorit de persoana iubită sau de copii. Nu vă pripiți să trageți concluzii şi păstrați-vă atitudinea caldă şi curtenitoare pentru a menţine armonia în casă. Dispuneți cu greu de creativitate, nu vă forţați prea tare şi lăsați lucrurile să curgă natural.

Vărsător
Evitați pe cât posibil cumpărăturile căci ați putea fi risipitor, banii par să vi se scurgă printre degete şi nu puteți evalua just nevoile. Pornind de la neajunsurile materiale, v-ați putea implica într-o discuţie tensionată cu părinţii sau apropiaţii. Nu luați lucrurile personal şi învăţați ceva din această situaţie.

Peşti
Manifestați o fire interiorizată, profund mistică, sunteți foarte sensibil, fragil, fantezist şi aparent lipsit de simţ practic. Fraţii sau surorile pot avea o mare influenţă asupra dumneavoastră. Primiți sfaturile date şi nu le luați în nume de rău, căci ei încearcă doar să vă menţină ancorat în realitate. Drumurile cu maşina necesită maximă atenţie şi prudenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS