17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Mintea vă zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire este forţa pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu acceptați să vă spună alţii ce să faceți şi cum să gândiți, pentru că aveți suficiente idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să acceptaţi supunerea, umilinţa, conducerea sau autoritatea altora, pentru că sunteți un spirit liber, cu o minte vastă, care are atâtea de arătat.

Taur
Sunteți prins la mijloc într-o situaţie în care vă simţiți clar defavorizat şi sunteți gata să abandonați lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte. Nu vă lăsați doborât: ceva în adâncul sufletului vă spune că nu aveți nici o vină, că nu ați cauzat acel dezechilibru pentru care sunteți criticat sau acuzat, dar trebuie să vă adunați forţele şi să demonstrați care e realitatea.

Gemeni
Încercați să nu vă exprimați azi părerea despre o situaţie care nu vă convine, pentru că tonul e mai degrabă pesimist, trist, demoralizat, fără putere de convingere, ceea ce nu vă reprezintă de obicei. La originea acestei situaţii se află o judecată greşită a oamenilor şi vă doare eticheta pusă de aceştia. Nu încercați să desfiinţați azi opinia lor, pentru că nu deţineți argumentele cele mai puternice.

Rac
Tratați totul cu atâta detaşare şi calm. Așa veți arăta că, şi în cele mai complicate momente, cel mai bine e să stați un pic pe loc, să rumegați situaţia de pe margine, şi abia apoi să faceți un pas înainte. Calmul cu care reuşiți să analizați problema e demn de laudă, pentru că alţii s-ar fi enervat demult. Stați liniştit şi, până nu sunteți sigur că ați înţeles situaţia corect, nu vă dați cu părerea.

Leu
Luptați să vă eliberați din starea nefastă în care vă simţiți captiv de la o vreme. Nu acceptați nici limitele lumii în care trăiți, nici supunerea oarbă în faţa altora care v-ar putea intimida cu ceva. De obicei, sunteți un spirit mult mai liber, care îşi urmează numai propriile dorinţe, or acum vă comportaţi de parcă v-ar fi mereu frică de ceva sau cineva mai presus de dumneavoastră.

Fecioară
E o bucurie că aveți ocazia de a învăţa mereu ceva nou. Discuţia pe care o aveți cu o persoană mai tânără vă deschide noi direcţii de abordare a unei probleme. E altă viziune, pentru că, mai tânăr fiind, vede lucrurile mai modern, având alte informaţii la bază. Ascultați-l cu atenţie, preluați din mers ce transmite, dar nu vă opriți aici. Dezvoltarea personală nu trebuie să se termine niciodată, deci nu vă mulţumiți cu cât ştiți sau cu cât ați devenit.

Balanţă
Sunteți gata să porniți la un drum nou şi îndrăzneţ, dar, înainte de a da startul, ar fi bine să cereți informaţii de la un expert în domeniu. De data aceasta, ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregătit. Cereți sfaturi cu încredere, pentru că vă apare în cale exact persoana cea mai potrivită pentru ceea ce vreți să obţineți. E un exemplu demn de urmat, dar şi un stimulent pentru că, dacă vedeți că ea a reuşit şi la ea a mers o anumită reţetă a succesului, merită să faceți ca ea.

Scorpion
Ţineți în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ați reuşit până acum s-o alungați, dar fiți atent azi la semnalele care vin spre dumneavoastră. Poate fi exact leacul de care aveați nevoie pentru a repara problema, pentru a vă elibera de acel stres, pentru a vă recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie.

Săgetător
Aveți nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problemă într-un stil original, mai aparte. Nu urmați căile bătătorite, aveți alte viziuni şi altă optică în faţa provocărilor şi chiar dacă ştiți că multă lume vă va considera ciudat, nu vă pasă. Mergeți pe calea sțiută, chiar dacă nu sunteți în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune căi sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă.

Capricorn
Relaţia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru că acolo v-ați găsi liniştea şi alinarea, ci pentru că acolo vă cheamă o emoţie mai tristă, o supărare, un eveniment cu conotaţii nu tocmai plăcute. Vă apasă ceva pe suflet şi simţiți nevoia unei eliberări spirituale, pe care religia v-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie să vă mulţumiți doar cu atât.

Vărsător
Aveți tendinţa de a trece în revistă prea mult lucrurile care n-au mers bine în viață. Parcă faceți o listă a insucceselor şi ghinioanelor, şi nu e deloc bine! Priviți spre cel care ați fost până mai ieri cu îngăduinţă, iertaţi-vă propriile erori şi iertați-i şi pe alţii, pentru că nu veți atinge cele mai înalte vârfuri spre care tindeți dacă purtați mereu o povară de emoţii negative. Dacă reuşiți să închideți acel capitol, veți vedea că dintr-o dată prindeți aripi şi puteți zbura încotro vreți.

Peşti
Vă faceți serioase procese de conştiinţă pentru că vă aflați într-un punct în care nu aveți voie să faceți greşeli, nici să vă jucați, nici să vă abateţi de la reguli. Vi se cere concentrare şi atenţie, probabil având în faţă documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie să le respectaţi întocmai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS