Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Aveţi norocul de a atrage alături o persoană care vă seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priviţi la el ca într-o oglindă. Gândiţi-vă că are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem. Nici nu vă vine a crede că puteţi găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce aveţi de făcut.

Taur

De felul cum vă priviţi depinde succesul relaţiilor dumneavoastră, ca atare, dacă vreţi ca și ceilalţi să vă placă aşa cum sunteţi, trebuie să vă radieze iubirea de sine pe faţă. Dacă vă vedeţi singur într-o oglindă deformată, dacă vă vedeţi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă aţi vrea să schimbaţi ceva, cum aţi vrea ca oamenii să vă preţuiască mai mult? Renunţaţi la autocritică şi acceptaţi-vă!

Gemeni

Sunteţi un pic mai comod în plan sentimental şi aşteptaţi doar să fiţi răsfăţat şi să vi se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar vă lăsaţi alintat de gesturile sale de afecţiune, dar vă acceptă atitudinea uşor egoistă. Consideraţi că aţi oferit destul şi acum doar vă scăldaţi în gesturile de tandreţe ale celui din faţă, dar nu uitaţi că o relaţie de succes implică două persoane, două direcţii, doi cai înhămaţi la aceeaşi căruţă.

Rac

Ar putea să vă intre în mediul intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine, şi dacă nu faceţi ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, riscaţi să fiţi atins de otrava sa răutăcioasă. Ţineţi-l la distanţă, evitaţi să-i faceţi confidenţe!

Leu

Nu vă puteţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra dumneavoastră. Vă năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute, şi retrăiţi aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra dumneavoastră. Doare încă, nu puteţi uita sau ierta ceva, dar merită să treceţi în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, unde aţi greşit.

Fecioară

Deciziile pe care le luaţi acum îşi vor arăta efectele curând, mai ales asupra corpului fizic. Poate renunţaţi la un aliment care nu vă face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate vă apucaţi de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea urmările excelente. Poate vă schimbaţi radical look-ul sau stilul vestimentar, sunt decizii pe care le luaţi de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine a dumneavoastră.

Balanţă


Regretaţi lipsa de cumpătare de care aţi dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că aţi aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Aţi crezut că veţi face faţă unor cheltuieli mai mari, v-aţi bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum vă daţi seama că vă aflaţi pe un teren sensibil. Cântăriţi mai atent fiecare decizie de ordin financiar.

Scorpion

Dacă tot staţi şi analizaţi problema care vă frământă, nu faceţi decât să vă afundaţi mai tare în ea. Nu aceasta e soluţia, ci aveţi nevoie să vă detaşaţi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Luaţi o pauză de o zi, două, ca apoi să vă întoarceţi cu alt tonus asupra acestei chestiuni. După un mic răgaz, veţi privi lucrurile cu totul diferit, pentru că acum sunteţi mult prea ataşat de această situaţie, prea împovărat de cele întâmplate.

Săgetător

Sunteţi influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile dumneavoastră vă fac să vă pierdeţi curajul de a duce mai departe ce aţi început. Unii vă vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii vă fac să vă îndoiţi că faceţi ceea ce trebuie şi cum nu sunteţi foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, sunteţi blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Mai lăsaţi lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu aveţi tăria de a trage linie finală.

Capricorn

Sunteţi la începutul unei noi etape din viaţă şi călcaţi destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală. E normal să aveţi emoţii, e firesc să nu ştiţi încotro mergeţi, dar sunteţi dornic să vedeţi ce urmează. Priviţi ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate. Sunteţi în faţa unui nou început şi abia aşteptaţi să vedeţi spre ce vă îndreptaţi.

Vărsător

Un hop financiar vă obligă să opriţi orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţiţi un gol în portofel, peste care veţi trece, dar cât timp nu primiţi bani în plus care să acopere lipsa, nu puteţi merge mai departe în ce v-aţi propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a vă achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care aţi făcut deja sacrificii, ca atare e bine să lăsaţi investiţiile pe altădată.

Peşti

Copilul din dumneavoastră cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uitaţi vârsta din buletin şi să vă comportaţi ca şi cum n-aţi fi trecut de primii zece ani de viaţă? Sigur, e o figură de stil, dar aveţi dreptul să vă distraţi, să zburdaţi, deci lăsaţi deoparte grijile specifice vârstei şi alăturaţi-vă celor mult mai tineri.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 16 iulie 2016

Actualitate

» 50 de turişti blocaţi în Munţii Retezat din cauza alunecărilor de teren
» Peste 100 de români vor fi repatriați din Istanbul cu o cursă TAROM, sâmbătă seara
» Kaiac-canoe: România, suspendată un an din competițiile internaționale din cauza cazurilor de dopaj, nu va participa la JO 2016
» MAE: O familie de români, doi adulți și un copil, dispăruți în urma atacului de la Nisa
» UPDATE Turcia: Ultim bilanț – 265 morți, 1.440 răniți și 2.839 arestări din cadrul personalului militar
» În jur de 200 de români se află pe aeroportul din Istanbul
» Pompierii doljeni au intervenit pentru evacuarea apei din gospodăriile mehedințene
» REZULTATE BACALAUREAT 2016, după contestaţii. Procentul final de promovare este de 68,1 la sută
» Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică în 10 județe și Galben în 11 județe; Capitala și 12 județe sub Cod galben de caniculă
» Doi bulgari au fost ridicaţi dintr-un hotel din Craiova pentru presupuse fraude informatice
» Lovitură de stat eşuată în Turcia. Aproape 200 de persoane au murit. Şeful Statului Major al armatei a fost înlocuit.
» Peste o mie de turişti români au zboruri programate sâmbătă spre Antalya
» Lotul olimpic de biologie al României, blocat pe aeroportul din Istanbul. Riscă să piardă un concurs
» MAE: Două puncte de adunare/informare stabilite pe Aeroportul Ataturk pentru cetățenii români
» Turcia: Ultim bilanț – 90 morți, 1.154 răniți și 1.563 arestări din cadrul personalului militar
» ANAT: Peste o mie de turiști români au plecat către Antalya cu curse charter; zborurile se desfășoară normal
» MAE: Nu se înregistrează victime sau răniți în rândul cetățenilor români aflați în Turcia
» UE cere o “revenire rapidă la ordinea constituțională” în Turcia
» MAE: Celulă de criză constituită în contextul evenimentelor aflate în desfășurare în Turcia
» CESIVO Agricultura, demonstraţie de utilaje agricole performante

Dolj

» Trei case din Bănie, cuprinse de flăcări
» Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean Craiova
» Întreruperi energie electrică de luni
» Ce plătiți la bloc când lipsiți de acasă
» „O ciudățenie a minții mele“, de Orhan Pamuk Editura Polirom
» Femeie lovită de o dubă, la o trecere de pietoni din Bănie
» De la diligențe la tren
» Taximetriștii din Craiova, controlați de polițiști

Gorj

» Motrenii riscă să rămână fără UATAA, furnizorul de agent termic
» Despăgubiri de 11 milioane de lei pentru sinistrații din Seciuri

Sport

» Astra și CFR luptă pentru Supercupă
» CSO Filiași s-a pus pe treabă (galerie foto)

Educatie

» Patronii care angajează elevi şi studenţi pe perioada vacanţei primesc stimulent financiar de 250 de lei
» Școli din Dolj cu medii generale de 1, 2 și 3

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Bufniţa cenuşie
» Fenomen cosmic deosebit pe parcursul lunii august
» Bancul zilei

Top