9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Schimbările pe care vreți să le faceți vor fi foarte apreciate, dar ţineți cont şi de opiniile celorlalţi, s-ar putea să vă ajute să luați decizii mai bune. Ar fi bine să nu vă luați foarte multe responsabilităţi, pentru că va fi greu și nu faceți faţă. Veți întâlni o persoană specială. Nu este indicat să aveți aşteptări prea mari, lăsați-vă surprins.

Taur
Oamenii nu reuşesc să vă înţeleagă şi s-ar putea să vă judece şi să creadă că sunteți arogant dacă nu le dați atenţia pe care o aşteaptă. Confuzie va fi şi în viaţa sentimentală. Dacă sunteți într-o relaţie, sunt şanse să apară neînţelegeri între voi. Fiți atent la sarcinile profesionale pe care le aveți, pentru că altfel puteți face greşeli.

Gemeni
Aşteptați-vă să dați peste o cunoştinţă pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme. S-ar putea să vă facă o propunere foarte importantă pentru carieră, pentru viaţa socială. Nu faceți acuzaţii nefondate, pentru că pot cauza rupturi în cuplu. Dacă greşiți, este important să recunoașteți asta, oricât v-ar fi de greu.

Rac
Vă aşteaptă o zi bună şi puteți face schimbări foarte importante în viaţă. Aveți o întâlnire plăcută cu prietenii, dar este important să le dați tuturor ocazia să vorbească, chiar dacă vi se pare că aveți de spus lucruri importante. În caz contrar, ceilalţi se vor simţi umiliţi ori vor avea impresia că nu îi respectaţi.

Leu
Aveți planuri mari pentru ziua de astăzi şi vă implicați în rezolvarea unor probleme casnice. Veți încheia înţelegeri profitabile şi poate chiar veți face investiţii de succes. Prietenii s-ar putea să fie supăraţi pentru că nu petreceți suficient timp cu ei. Încercați să nu intrați în discuţii în contradictoriu cu ei şi acceptaţi-le greşelile.

Fecioară
Este un moment favorabil să faceți unele schimbări în carieră. Poate vă apucați să învățaţi lucruri noi în domeniul practicat ori vreți să vă schimbați total profesia. Bazați-vă pe sprijinul prietenilor, pentru că vor avea sfaturi bune în legătură cu ce ar trebui să faceți mai departe. Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

Balanţă
Încercați să nu vă faceți un program strict, pentru că pot apărea situații neaşteptate, care vă vor da planurile peste cap. Este bine să fiți pregătit pentru asta. Dimineaţa veți fi foarte ocupat cu rezolvarea unor probleme personale. Este timpul să vă ocupați de situaţiile tensionate pe care le aveți cu membrii familiei.

Scorpion
Aveți foarte multe idei creative, iar asta se va vedea şi în discuţiile cu prietenii şi colegii. O rudă în vârstă vă face o ofertă imposibil de refuzat în carieră şi este chiar dispusă să vă ofere sprijin financiar să începeți o afacere. Este un moment bun să faceți o investiţie. Acordați mai multă atenţie nevoilor celor dragi.

Săgetător
Sunteți ocupat cu activităţile profesionale şi aveți tendinţa să vă neglijați viaţa sentimentală. Nu este un moment favorabil pentru investiţii financiare, pentru că există riscul de a pierde sume mari de bani. Rămâneți prins în rutină şi neglijați nevoia de odihnă. Chiar dacă simţiți că puteți muta munţii din loc, nu înseamnă că nu trebuie să vă încărcați bateriile din când în când.

Capricorn
Aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie de afaceri. Cei dragi s-ar putea să nu fie foarte mulţumiţi de asta şi să se supere că îi abandonați. Oricât de multe v-ar reproşa, este important să nu amânați această excursie. Nu este o idee bună să vă implicați în totalitate în carieră, însă de această dată nu aveți cum să faceți altfel.

Vărsător
Aveți o discuţie în contradictoriu cu superiorii și asta poate duce la amânarea promovării sau vă poate chiar împiedica să primiți o mărire de salariu. S-ar putea să vă simţiți epuizat la un moment dat pe parcursul zilei, este important să luați o pauză. Evitați controversele cu cei din jur.

Peşti
Trebuie să vă ocupați de foarte multe lucruri şi chiar dacă poate fi copleşitor, nu aveți motive să vă îngrijorați. Sunteți într-o formă de zile mari şi reuşiți să treceți cu bine peste orice obstacol. Singurele dificultăţi pe care le puteți întâmpina au legătură cu modul în care comunicați cu oamenii din jur. Fiți mai atent la viaţa sentimentală!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS