9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți destul de mofturos. Dacă ați putea, ați alunga din viaţă pe oricine care încearcă să vă stea în cale, însă vă dați seama că o astfel de atitudine este absurdă. Este o zi bună să analizați ce vreți de la viaţă pe mai departe şi ce sunteți dispus să faceți ca să obţineți. Întrebați-vă cât de departe ați merge pentru asta, ca să puteți pune la cale un plan care să vă ajute.

Taur
Vă gândiți să vă schimbați direcţia în viaţa profesională. Nu puteți face asta într-o zi, aşa că, dacă vă doriți cu adevărat, înarmați-vă cu multă răbdare. Pe parcurs pot apărea şi neplăceri, aşa că este important să fiți conştient de asta. Lucrurile vor decurge încet şi trebuie să fiți foarte sincer cu dumneavoastră, dacă vreți să aveți succes.

Gemeni
Trebuie să demonstrați că sunteți rezistent. Vi se cer multe şi nu aveți de ales decât să faceți tot ce vă stă în putinţă ca să vă ridicați la nivelul aşteptărilor. Nu puteți scăpa de asumarea responsabilităţilor. Sunteți un jucător cheie în evenimentele care au loc în jur. Sigur, v-ați dat seama deja de asta, de aceea nu este tocmai indicat să vă luați o vacanţă.

Rac
Aveți multe idei bune la locul de muncă, însă ţineți cont că nu toate pot fi puse în aplicare. Cereți şi sfatul celor care au mai multă experienţă, înainte să deschideți gura în faţa superiorilor. Nu strică niciodată un pic de ajutor. Nu mai puneți la îndoială interesele celorlalţi în ceea ce vă priveşte.

Leu
Sunt unele situaţii care vă îngrijorează. Poate aveți unele probleme financiare sau de sănătate, însă nu le lăsați să vă tragă în jos. Aveți resursele necesare să treceți peste orice situaţie neplăcută. Chiar dacă nu sunteți în apele dumneavoastră, veți reveni în curând la starea normală.

Fecioară
Sunteți morocănos şi vă simţiți fără energie. Totuşi, starea uşor agresivă vă va face să vedeți lucrurile obiectiv şi să analizați la rece lucrurile din viaţa dumneavoastră. Identificați foarte uşor sursa neplăcerilor şi reuşiți să găsiți şi soluţii pentru problemele care apar.

Balanţă
Nu înțelegeți de ce simțiți unele lucruri și nu aveți nici o dorință să vă explorați sufletul. Trebuie, însă, să insistați în această privință și să vă rezolvați problemele. Aveți o capacitate extraordinară de a vă îngropa emoțiile și puteți să le ignorați, însă nu este indicat să faceți asta. Chiar dacă această strategie vă permite să aveți o stare bună mai mult timp, nu veți fi niciodată cu adevărat fericit.

Scorpion
Sunteți supărat și vă dați seama că nu vă descurcați la fel de bine la locul de muncă, punând un pic de presiune pe dumneavoastră. Este momentul să fiți mai disciplinat şi mai organizat şi veți face totul ca la carte. Schimbați metoda de lucru dacă e nevoie şi veți vedea rezultate. Aveți grijă mare şi la bani!

Săgetător
Carieră sau familie, recunoaştere socială sau mulţumire personală, acestea sunt cele două lumi între care oscilați şi nu ştiți ce să alegeți. Încercați să le faceți pe toate, însă este important să vă dați seama că asta nu se poate. Faceți unele schimbări în viaţă şi s-ar putea să vă bucurați din plin de una dintre cele două dorițe.

Capricorn
Va trebui să rezolvați unele conflicte interne şi externe. Uneori vă place să fiți pierdut în vise şi să nu vă concentrați pe ce se întâmplă în lumea reală. Astăzi, însă, trebuie să vă concentrați pe lucruri concrete, mai ales că aveți unele probleme financiare. Nu intrați în panică, ştiți că asta nu face decât să înrăutăţească situaţia.

Vărsător
Nerăbdarea binecunoscută vă face probleme. Sunteți prea grăbit! Poate ați făcut unele schimbări la suprafaţă, dar nu ați schimbat nimic în profunzime. Rezistați tentaţiei de a o lua de la capăt şi încercați să îmbunătăţiți lucrurile pe parcurs. Găsiți o soluţie cât mai practică şi nu lăsați orgoliul să vă controleze.

Peşti
Uneori sunteți foarte încăpăţânat, iar astăzi demonstrați asta din plin. Sunteți încet, când ar trebui să acţionați la viteză maximă, iar asta îi scoate din sărite pe ceilalţi. Totuşi, când începeți să vă reintrați în ritm, sunteți de neoprit. Nu strică să faceți unele îmbunătăţiri, mereu e loc de mai bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS