9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi vi se cer tot felul de explicaţii ori de rapoarte de activitate şi se poate spune că sunteți luat complet prin surprindere. Trebuie să oferiți soluţii rapide şi eficiente, astfel încât demersurile profesionale să dea rezultatele dorite de superiori. Evitaţi compania colegilor şi concentrați-vă strict pe ceea ce aveți de făcut pentru că nu sunt puţine lucruri.

Taur
Furtunile de pe plan sentimental nu sunt de bun augur cu siguranţă pentru că vă dau peste cap toate activităţile zilnice. Apar în cale tot felul de prieteni care vor teoretic să vă ajute şi au experienţa necesară să o facă, dar nu vă cunosc atât de bine situaţia şi nu vă pot oferi informaţii preţioase, deci soluţia doar dumneavoastră o puteţi găsi.

Gemeni
Aveți o dorinţă mare de a face cât mai multe lucruri şi cât mai bine, dar recomandabil ar fi să luați lucrurile uşor pentru că sănătatea este destul de vulnerabilă. Colegii vă pot fi de mare ajutor în momente atât de dificile pentru dumneavoastră şi asigurați-vă că sunteți sincer când le cereți o mână de ajutor.

Rac
Treceți peste absolut toate neînţelegerile de la muncă doar pentru a face lucrurile să meargă în direcţia dorită de dumneavoastră. Desigur că orgoliul vă este serios şifonat şi nu vă simţiți prea bine în propria piele, de aceea sunteți iritat, mai ales în a doua parte a zilei. Ar fi bine să fiți ceva mai tolerant şi să învățaţi să vă călcați pe inimă.

Leu
Rezolvarea problemelor legate de locuinţă este una facilă pentru că funcţionează foarte bine comunicarea cu cei din casă. Spre seară este foarte posibil să ascultaţi poveşti din trecutul familiei, într-un ambient plăcut, iar starea de bine vă face să vă gândiți cu mai multă încredere spre viitor.

Fecioară
Ziua de astăzi este foarte solicitantă profesional, aşa că nu vă faceți planuri foarte stricte, căci cei de la muncă vă vor da totul peste cap. Întâlniri de ultimul moment apar ca de nicăieri şi atunci vă vedeți nevoit să găsiți rapid soluţiile la situaţiile neplăcute. În cele din urmă vă place rolul de salvator la job, vă pune într-o lumină bună în fața colegilor și a șefilor.

Balanţă
Fără să vă propuneți în mod deosebit vă transformați în personajul negativ de la locul de muncă pentru că nimic din ceea ce fac alţii nu vă convine. Criticați absolut tot ce se întâmplă în jur fără prea multe procese de conştiinţă. Nu este de mirare că, după o asemenea zi, rămâneți fără prea mulţi apropiaţi la muncă.

Scorpion
Dimineaţa vă aduce foarte multe veşti bune şi acestea vă fac să deveniți un pic mai optimist cu privire la şansele de reuşită pe plan profesional. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi la capitolul bani, aşa că se pare că reuşiți să faceți rost de o sumă importantă atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Săgetător
Astrele vă susţin toate demersurile ce ţin de sfera profesională, astfel că o idee mai veche de afacere pe care ați abandonat-o din lipsă de fonduri acum prinde contur. Remarcați că ideile sunt luate în râs de nişte cunoştinţe şi vă simţiți extrem de lezat pentru că puneți mare preţ pe ele şi sunteți convins că reuşiți să le transformați în realitate.

Capricorn
Jobul vă solicită în mod absolut şi nu mai aveți răbdare când vine vorba despre cei din familie. Problemele de la muncă vă urmăresc şi chiar vă dau fiori când vă gândiți la noile schimbări ce se pregătesc. Poate că ar fi timpul să separați viaţa de familie şi cea profesională pentru a nu mai fi mereu sub stres.

Vărsător
Toate problemele pe care le aveți astăzi vă ajută mai mult decât credeți pentru că realizați că aveți forţă să mergeți mai departe fără să vă lăsați afectat de greutăţi. Puteți să zâmbiți când ajungeți acasă obosit de ziua grea de la muncă şi toţi cei dragi se bucură că sunteți alături de ei, dispus să le ascultaţi poveştile de peste zi.

Peşti
Tensiune este peste tot în jurul dumneavoastră şi nu prea ştiți cum să faceți faţă conflictelor ce nu vă privesc direct. Căutaţi maniere diplomate de a calma spiritele, dar nu prea vă reuşeşte. Cel puţin acasă vă veți izola departe de multele nemulţumiri pe care cei dragi le au pentru că vă preocupați de starea financiară a familiei, deci nu aveți timp şi pentru emoţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS