11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSUA: Femeie pârâtă la poliţie de propria maşină, după ce a fugit de la locul accidentului

SUA: Femeie pârâtă la poliţie de propria maşină, după ce a fugit de la locul accidentului

O femeie din Florida (SUA) a fost arestată săptămâna această după ce a accidentat o altă maşină şi a fugit de la faţă locului, relatează presă locală, citată de HotNews. Până aici, nimic ieşit din comun. De precizat însă că femeia a fost găsită după ce sistemul de urgenţă al autovehiculului pe care această îl conducea a trimis un mesaj automat către poliţie anunţând că proprietarul sau a fost implicat într-un accident.

O altă femeie care se află în cealaltă maşină implicată în accident suferit răni în zona spatelui. În timp ce victima era transportată la spital, poliţia a primit un mesaj de urgenţă din partea maşinii, în care se arată că proprietarul a fost implicat într-un accident şi că destinatarii mesajului pot să apese tasta zero pentru a vorbi cu persoanele din vehicul.

În maşină se află Cathy Bernstein, care i-a spus operatorului că nu a fost niciun accident, că cineva i-a ieşit în faţă şi că se îndreaptă spre casă. A precizat că nu a băut alcool şi că nu înţelege de ce maşină să a sunat după ajutor.

Poliţia s-a deplasat la reşedinţa femeii şi a constat că autovehiculul suferise daune semnificative în partea frontală iar airbag-ul fusese declanşat. Bernstein a negat în continuare, afirmând că a intrat într-un copac.

În cele din urmă femeia a recunoscut că a fost implicată într-un accident şi că a fugit de la faţă locului. Ulterior s-a descoperit că ea mai fusese implicată şi într-un alt accident, şi că fugise de asemenea de la faţă locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS