11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Din cauza unei experienţe nefaste, acum v-ați cam pierdut încrederea şi dați înapoi din faţa provocărilor majore. Ar fi bine să o acceptaţi pentru că doar aşa le puteți arăta celor din jur cât de ambiţios puteți fi atunci când vă doriți cu adevărat ceva. Totuşi, trebuie să rămâneți surd la vorbele celor din jur, ceea ce nu este puţin lucru.

Taur
Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. Veniți în faţa celor dragi şi le propuneți un proiect. Sunteți plin de entuziasm, dar ca de obicei cineva trebuie să fie sceptic şi să vă taie elanul. Nu vă lăsați influenţat de lipsa de încredere a celor din jur, mai ales dacă ați pus totul la punct şi sunteți gata să îi surprindeți.

Gemeni
Aveți nevoie de un răspuns pe plan profesional şi cum el întârzie să apară sunteți cu sufletul la gură. Agitaţia şi preocuparea pun stăpânire pe dumneavoastră şi aveți nevoie de o persoană înţelegătoare care să treacă peste crizele dumneavoastră de nervi. Totuşi nu forţați nota cu cei din jur pentru că veți rămâne singur. Aveți mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual.

Rac
Dimineaţă faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Din cauza neatenţiei faceți o gafă monumentală şi spuneți o mare minciună pentru a scăpa de stânjeneala de moment. Ar trebui să ştiți că nu puteți fi priceput la toate activităţile, aşa că e normal să nu vă descurcați uneori. Cereți ajutor şi cu siguranţă veți primi din partea celor din jur.

Leu
Oricine vă contrazice astăzi va avea de-a face cu un duș verbal, rece şi plin de frustrare. Nimeni nu trebuie să vă spună ce aveți de făcut sau să vă critice activităţile pentru că sunteți conştient de responsabilităţile pe care le aveți. În plus, vreți să vedeți cine are realizări mai importante.

Fecioară
Nimeriți în mijlocul unei dispute cu care în mod clar nu aveți nici o treabă, dar vi se cere să luați partea cuiva. Nu este o postură care să vă încânte pentru că ţineți la ambele tabere în egală măsură, aşa că sunteți evaziv. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri.

Balanţă
Apelați la nişte tehnici murdare pentru a discredita un coleg de muncă, aşa că de dimineaţă începeți să îl bârfiți şi chiar aveți grijă ca zvonurile răutăcioase să ajungă la urechile şefilor. Sunteţi tensionat din cauza programului încărcat de la locul de muncă. Cu siguranţă că cei din jur se vor feri de limba veninoasă şi vă vor izola într-un colţ al biroului.

Scorpion
Locul de muncă este foarte ofertant pe moment, iar partenerul vă atrage atenţia că în ultima vreme nu mai dați la fel de multă importanță unor evenimente din familie. Pe undeva are dreptate pentru că pe dumneavoastră vă preocupă strict partea financiară şi vă concentrați pe ceea ce înseamnă noi colaborări, iar familia a picat pe locul doi.

Săgetător
Vă ajung la urechi multe vorbe răutăcioase şi vă petreceți ziua mai mult trist şi fără energie. Energia negativă pe care o acumulați trebuie eliminată şi cum puteți face acest lucru, dacă nu în compania persoanei iubite. Cuvintele dulci şi gesturile tandre alungă orice tristeţe din privire.

Capricorn
În loc să fiți preocupat de ceea ce trebuie să faceți la muncă, îi urmăriți cu atenţie pe alţii. Ei bine, până la urmă cei pe care îi urmăriți îşi vor face datoria, iar dumneavoastră veți intra în panică pentru că şefii nu sunt impresionaţi de abilităţile de spion, ci de ceea ce ştiți să faceți pe postul pe care v-au angajat.

Vărsător
Orgoliile se ciocnesc la muncă şi uite aşa vă treziți în rolul de mediator în mijlocul furtunii. Vreți linişte şi pace în jur deci vă străduiți să găsiți soluţii în locul altora. Nu este neapărat un lucru eficient pentru că în mod evident orgoliile sunt serios rănite, și iar puneți gaz pe foc. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Peşti
Nu vă simţiți apreciat de familie la adevărata valoare, iar de aici provine dorinţa de izolare. Ideea aceasta nu este chiar cea mai potrivită pentru că o discuţie sinceră poate face minuni chiar şi în momentele grele. Doar aşa puteți afla motivele pentru care aveți impresia că vă devalorizează. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS