14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Una este să aveți speranţe mari şi alta să ignorați faptele şi să vă purtaţi ca şi cum vă apropiați de cel mai mare succes din viaţă. Este cazul să fiți realist, pentru că nu este bine să ignoraţi realitatea. Confruntați faptele şi veți vedea că lucrurile nu vor fi atât de rele precum credeți.

Taur
Nimeni nu vă poate spune că nu veți avea parte de ce vă doriți. Aveți pasiunea şi determinarea să reuşiți, nu îi lăsați pe ceilalţi să vă încetinească evoluţia. Important este să vreți ceva cu adevărat, pentru că veți găsi calea să obţineți. Relaţiile personale trebuie să fie prioritate. O persoană din anturaj este confuză în ceea ce vă priveşte, dar ştiți ce să îi spuneți ca să o liniştiți.

Gemeni
Astăzi este momentul să vă clarificați sentimentele pe care le aveți pentru o persoană. Până acum a trimis numeroase semnale care v-au frustrat şi v-au umplut de confuzie, aşa că este momentul să vă dați seama ce vrea. Primiți o confirmare în legătură cu faptul că sunteți foarte atractiv, iar asta vă va creşte încrederea în dumneavoastră.

Rac
Treceți printr-o schimbare în carieră şi sunteți foarte entuziasmat. Aveți grijă, însă, să nu confundați schimbarea cu o îmbunătăţire neapărat! Este nevoie de muncă în continuare, pentru a primi laude. O persoană apropiată nu este foarte cinstită cu dumneavoastră, aşa că fiți foarte atent la ce vi se spune.

Leu
Dacă vă place atitudinea unei persoane din jur, spuneți asta. Arătați-le celorlalţi că recunoaşteți valoarea şi nu sunteți singura persoană pe care o admirați. Un prieten bun vă va dezamăgi, dar înainte să îl judecați întrebați-vă care au fost motivele sale să acţioneze aşa. S-ar putea să aibă o justificare!

Fecioară
Dacă simţiți că ceva nu este tocmai bine, sunt mari şanse să fie aşa, deci acţionați în consecinţă. Dacă primiți laude de la şef, credeți-le, fără să căutaţi motive ascunse, pentru că s-ar putea să se apropie o promovare. Este important să nu vă abateţi de la planuri, chiar dacă stârniți nemulţumire în rândul prietenilor sau al colegilor de muncă.

Balanţă
Fiecare este cu treaba lui, aşa că încercați să vă stăpâniți curiozitatea şi să nu puneți multe întrebări. În caz contrar, ceilalţi s-ar putea să simtă că le invadați intimitatea. Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți îndeplini şi înţelegeți că nu puteți să rezolvați problemele tuturor.

Scorpion
Indiferent de cât de intense sunt emoţiile, puteți să le faceți faţă. Nu vă fie teamă și nu vă abateți din drum. Acceptați provocările, trebuie să fiți foarte sincer cu o persoană pe care o iubiți. Nu vă mai puteți ascunde de ce simţiți. Când vă veți da seama că cineva v-a dezamăgit la nesfârşit, veți fi capabil să îl vedeți aşa cum e.

Săgetător
Dacă vreți cu adevărat să găsiți soluţii, trebuie să stați cu picioarele pe pământ şi cu ochii deschişi. Spuneți-le prietenilor ce probleme aveți şi cereți lămuriri. Multe emoţii vă copleşesc şi din această cauză s-ar putea să fiți foarte capricios şi încet. Chiar dacă astăzi vă ia mai mult decât de obicei să fiți gata, lucrurile vor reveni la normal în perioada următoare.

Capricorn
Vi se pare că stați pe loc şi aveți tendinţa să le cereți altora să vă tragă înainte, însă nu aceasta este soluţia. Aveți toată puterea şi determinarea să reuşiți pe cont propriu. Ţineți, însă, cont că atunci când aveți aşteptări ireale, nu faceți decât să vă căutaţi scuze. Încercați să aveți ambiţii realiste şi veți vedea cum lucrurile vor ieşi cum vă doriți.

Vărsător
O persoană pe care o ştiți de mult timp vă vede într-o lumină nouă, iar asta schimbă sentimentele pe care le are pentru dumneavoastră. Încercați să vedeți asta ca pe o oportunitate, nu ca pe un obstacol. Lucrurile s-ar putea să vă surprindă într-un mod plăcut. Astăzi ar trebui să fiți mai atent la viaţa privată.

Peşti
Nu faceți presiuni asupra celorlalţi să vă spună ce vreți să aflați. Dacă vreți răspunsuri, încercați să le găsiți singur. Prea multă presiune îi va face să se îndepărteze. Ambiţiile pe care le aveți s-ar putea să vă încetinească drumul spre succes, pentru că puneți prea multă presiune. Nu vă implicați în lucruri de care nu sunteți sigur, pentru că se vor dovedi o pierdere de timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS