20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă un prieten se îndepărtează ar fi bine să nu îi stați în cale. Lăsați-l liber şi veți observa dacă se întoarce sau nu. Starea de izolare va dispărea imediat ce veți vorbi cu familia despre ceea ce se întâmplă şi veți primi sfaturile de rigoare. Fiţi pregătit să rezolvaţi cu ajutorul intuiţiei un mister pe care cineva vi l-a împărtăşit de curând.

Taur
Atenţie sporită la detalii şi la acţiunile care au loc în jurul dumneavoastră. Nimic nu pare să vă determine să vă schimbați punctele de vedere cu privire la un eveniment. Sunteți nemulţumit de toţi şi de toate, iar partenerii nu reuşesc să vă înţeleagă comportamentul. Dați explicaţii pe un ton rezonabil şi ar fi bine să aveți şi argumente serioase.

Gemeni
Dinamica familiei vă cam lasă cu garda jos şi nu ştiți cum să reacţionați. Cei din jur se răzgândesc asupra planurilor făcute de multă vreme şi aflați cu surprindere că noile planuri nu vă includ, ceea ce vă cam dezamăgeşte. Poate nu ar fi rău să le spuneți exact ceea ce simţiți.

Rac
Proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Nu reuşiți să vă stăpâniți prea bine impulsurile şi orice critică adusă activităţii pare mai mult o declaraţie de război. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, mai ales cu cei din familie, care au destule să vă reproşeze pentru că, în ultima vreme, ați fost prea puţin preocupat de ceea ce vă înconjoară.

Leu
Dețineți adevărul absolut şi nimeni nu vă poate contrazice. Dacă cineva îndrăzneşte, atunci va avea de-a face cu cinismul dumneavoastră ieşit din comun. Atitudinea arogantă nu vă aduce prea multă simpatie şi veți observa cum cei din jur vă cam evită. Obţineţi nişte condiţii de creditare atrăgătoare, dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locuinţa sau să o reamenajaţi.

Fecioară
Încercările de a lega o relaţie sănătoasă sunt reduse la zero de o persoană care vă influenţează negativ. Pesimismul şi apatia ei vă fac să vedeți sumbru viitorul alături de cel pe care îl iubiți. În dragoste, deciziile pe care le luați ar trebui să fie independente de ceea ce cred alţii.

Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi bună pentru dumneavoastră. Nu stați prea bine la capitolul disimulare în faţa colegilor de muncă, aşa că imediat se vede când cineva nu vă este pe plac. Primiți şi vizita unei rude pe care nu o iubiți şi sunteți de-a dreptul iritat. Persoana iubită vă roagă să vă controlați emoţiile pentru a nu da naştere unui scandal.

Scorpion
Cei din jur vă plăceau pentru că nu spuneați nu la nici o rugăminte, dar acum vă deziceți de orice activitate importantă şi îi lăsați pe cei din jur să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile serioase. Spre seară, sunteți invitat la un eveniment deosebit de important din perspectiva persoanelor care vor fi prezente.

Săgetător
Vedeți că viaţa amoroasă a celor din anturaj este nefericită şi vreți să le dovediți că dumneavoastră puteți avea una fericită. Vreți să fiți vedeta anturajului indiferent de ce decizii rapide sunteți nevoit să luați. Faima se câştigă printr-un comportament adecvat şi nu prin competiţie cu cei care ar trebui să vă fie prieteni.

Capricorn
Un coleg de muncă vă pune la curent cu o serie de schimbări. Credeți că noile condiţii vă avantajează şi chiar îndrăzniți să sperați că veți obţine şi o mică mărire de salariu suficientă pentru a vă descurca în marea de datorii pe care o aveți. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră.

Vărsător
Pierdeți contactul cu realitatea și judecați aspru orice greşeală a celor din jur. Încrederea în sine trebuie să fie dublată de obiectivitate, altfel ajungeți un arogant greu de suportat pentru cei din jur. Vă purtați urât cu o persoană din familie care nu ocupă o poziţie la fel de importantă că a dumneavoastră.

Peşti
Sunteți total debusolat şi cu un simț al observaţiei extrem de scăzut, de aceea nici măcar vorbele pline de înţelepciune ale unei rude nu reuşesc să vă facă să vedeți ceea ce nu reuşiți din prima. Sunteți pe cale să pierdeți încrederea unei persoane pentru că ați făcut o promisiune pe care în mod absolut ați uitat-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS