21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Luna vă conferă un şarm aparte şi elocvență, care vor fi cu dumneavoastră în toate momentele zilei. Căutaţi să întâlniți pe cineva pentru că aveți nevoie de seducţie, însă, paradoxal, dorinţele sunt puse în standby. Chiar dacă nu sunteți scutit de obstacole şi confruntări în mediul profesional, ştiți cum să le depăşiți.

Taur
Atitudinea va fi captivantă, indiferent că e din cauza vorbelor sau felului în care arătaţi. Luați frâiele legăturii dacă sunteți într-o relaţie şi partenerul vă va duce pe culmile fericirii. E foarte posibil să primiți o declaraţie de dragoste dacă sunteți singur. O veți accepta fără să stați prea mult pe gânduri.

Gemeni
Vorbiți despre lucruri cu mult mai mult calm şi vă convingeți să analizați mai bine sentimentele, care în multe cazuri sunt contradictorii. Vreți să comunicați şi să aflați mai multe lucruri despre dumneavoastră şi cei din jur. E o zi foarte constructivă. Sunteți extrem de practic şi concis în executarea sarcinilor.

Rac
E posibil să suferiți pe plan sentimental şi nu vă dați seama că asta se întâmplă în principal din cauza  dumneavoastră. Ați readus în prezent o problemă din trecut şi nu puteți face nimic decât să vă descurcați cu consecinţele. Viaţa personală trece printr-o criză şi vă gândiți şi la despărţire. Conflictele de personalitate sunt de vină pentru această situaţie.

Leu
Aveți un şarm irezistibil. Sunteți elegant şi elocvent în acelaşi timp. În ciuda acestui fapt, revine la suprafaţă ceva neplăcut din trecut, care vă va induce o stare depresivă. Din fericire, aveți parte de o seară plină de muzică şi romantism. Trebuie să munciți mai mult în următoarea perioadă şi asta înseamnă să renunțaţi la o parte din timpul liber.

Fecioară
Viaţa sentimentală va înflori, vă exprimați sentimentele mult mai uşor. Partenerul vă apreciază sinceritatea şi vă invită într-un loc romantic. Senzualitatea va face victime dacă sunteți singură. Cineva vă va mărturisi sentimentele pe care le are faţă de dumneravoastră. Prea ocupat cu viaţa privată, nu vă stă capul la muncă.

Balanţă
Primiți mai mult decât dăruiți în această zi şi vedeți dragostea ca pe un joc pe care va trebui să-l câştigați pentru a vă bucura de recompense. Obstacole insurmontabile vă stau în cale, însă nu vă gândiți deloc la acest fapt şi încercați să petreceți cât mai mult timp cu prietenii. Sunteți serios şi plin de energie la birou şi prezenţa vă va fi apreciată de cei din jur.

Scorpion
Nevoia de emoţii intense nu este satisfăcută şi se instalează plictiseala. Viaţa sentimentală este stabilă, însă căutaţi perfecţiunea. Gândiți-vă bine la ce urmează să spuneți pentru că o parte din vorbe pot supăra persoanele la care ţineți. Obosit de multitudinea de sarcini pe care le aveți, primiți tot felul de sfaturi despre cum ar trebui să luați deciziile corecte la nivel profesional.

Săgetător
Faceți tot ce vă stă în putinţă pentru a ieşi în evidenţă în public şi a-i impresiona pe cei din jur, chiar cu riscul de a exagera. Spre seară, sunteți foarte imaginativ şi senzual. Extrem de convingător pe plan profesional, reuşiți fără prea mare efort să finalizați sarcini importante.

Capricorn
Faptul că sunteți un pic prea direct va avea un impact negativ asupra vieţii sentimentale. Emoţiile alternează de la o extremă la alta, însă partenerul va reuşi să se adapteze la natura imprevizibilă. Dacă sunteți singur, veți dori să aflați mai multe despre ultima cucerire. Hotărât să faceți nişte schimbări în viaţa profesională, scăpați de tot ce nu vă mai este de folos.

Vărsător
Aveți o mulţime de oportunităţi să vă simţiți bine şi nu veți ezita să profitaţi de o parte din ele. Încercați din răsputeri să împărțiţi buna dispoziţie cu cei la care ţineți. Energia pozitivă pe care o aveți îi atrage pe ceilalţi. Aveți o zi excelentă pe plan personal. Nu sunteți prea încântat să fiți la serviciu astăzi, motiv pentru care vă lipseşte determinarea în ceea ce faceți.

Peşti
Rutina se instalează şi căutaţi modalităţi de a scăpa de ea. Nu aveți foarte multe puncte comune cu partenerul astăzi sau nu petreceţi foarte mult timp împreună. Compromisurile şi sacrificiile sunt inevitabile şi asta vă afectează dispoziţia. Vă simţiți destul de indiferent pe plan profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS