9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Atmosfera de acasă este calmă, mai ales pentru că sunteți destul de înţelept pentru a trage o linie între neplăcerile de la serviciu şi viaţa personală. Vă îmbunătăţiți situaţia materială, însă nu vă lansați în speculaţii riscante. Opiniile celorlalţi vă pot ajuta să vă deschideți ochii. Frustrarea sentimentală afectează calitatea muncii pe care o prestați.

Taur
Aveți o predispoziţie pentru certuri. Sunteți irascibil şi ajungeți mereu în situaţii conflictuale. Aveți grijă cum vă purtați pentru că această stare v-ar putea aduce prejudicii. În dragoste senzualitatea este nota dominantă, pentru unii cu persoana iubită, pentru alţi nativi cu numeroşii parteneri de care dispuneți în ultima vreme.

Gemeni
În dragoste priviți lucrurile într-o manieră cât se poate de idealistă. Vă puneți partenerul pe un piedestal şi îl vedeți într-o imagine creată de dumneavoastră. Profesional, este indicat să terminați ceea ce ați început, în loc să săriți de la una la alta. Petreceți ziua speculând pe marginea situaţiei tale curente. În ciuda eforturilor, nu reuşiți să înţelegeți de ce lucrurile nu merg deloc.

Rac
Intransigenţa şi rigiditatea riscă să creeze o situaţie neplăcută între dumneavoastră şi prieteni. Fiți mai tolerant cu aceştia. Astăzi vi se cere perseverenţă şi energie, deoarece numai aşa proiectele vor fi încoronate de succes. Imaginaţia vă ajută să găsiți metode de a cuceri o persoană care vă place.

Leu
Lucrurile pe care le aveți în comun cu persoana iubită vă leagă mai mult ca niciodată, mai ales că dați dovadă de răbdare şi înţelegere. Este bine să vă lăsați partenerul să acţioneze când este vorba despre decizii în privinţa căminului. Feriți-vă de tendinţa de a divulga unele amănunte despre viaţa persoanelor din jur, mai ales dacă sunt confidente.

Fecioară
Chiar dacă urmează să semnați cel mai important contract al vieţii, nu vă abandonați proiectele actuale şi lăsați în urmă o situaţie clară. Nu riscați să dați vrabia din mână pe cioara de pe gard.  Bazați-vă pe intuiţie în mediul profesional.

Balanţă
Fiți atent la tendinţa de a simplifica totul într-un mod extrem. Nu încercați să puneți etichete persoanelor care vă înconjoară, refuzând să vedeți complexitatea personalităţii lor. Altfel, riscați să vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. În dragoste aveți parte de aventuri, mai ales că sunteți dispus să lăsați deoparte reveriile romantice.

Scorpion
Este o zi norocoasă pentru dacă vă pregătiți un examen. Munca intelectuală se caracterizează printr-o minte limpede şi prin idei originale. În dragoste reuşiți să vă înfrângeți reticenţa şi să vă manifestați explicit sentimentele, ceea ce va îmbunătăţi mult relaţia. Relaţiile colegiale nu vor fi foarte puternice astăzi şi veți fi nevoit să vă rezolvați singur problemele.

Săgetător
În viaţa sentimentală, o relaţie de prietenie ar putea să ajungă la alt nivel, mult mai tandru. Trebuie să vă gândiți bine dacă este un lucru bun şi pentru dumneavoastră. Vi se fac propuneri interesante. Abordați domenii diferite, domenii noi, care însă vă fac să vă simţiți relaxat. Lucrurile merg bine la muncă.

Capricorn
Dacă scrieți un e-mail sau o scrisoare astăzi, aveți grijă cum vă alegeți cuvintele şi ce anume veți divulga. Conţinutul ar putea să se întoarcă împotriva dumneavoastră. Documentele care vă compromit trebuie distruse sau puse bine. Este o zi bună pentru reorganizarea bugetului. Vă dați seama brusc că aveți posibilitatea de a face economii într-un mod surprinzător de uşor.

Vărsător
Aveți un tonus excelent şi o stare fizică şi psihică de invidiat. Nici stresul, nici microbii nu ar trebui să vă lezeze în vreun fel vitalitatea. La locul de muncă sunteți extrem de exigent cu cei din jur, reuşind astfel de complicați nişte lucruri care mergeau bine. Fiți mai puţin perfecţionist.

Peşti
Vă consolidați poziţia şi vă îmbunătățiți situaţia financiară. Faceți paşi mici, dar siguri şi aveți fler în domeniul material. În dragoste trebuie să vă abţineți să vă luați după aparenţe, căci ați putea avea parte de dezamăgiri. Apreciați calităţile inimii şi nu mai faceți atâta caz de restul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS