Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

În săptămâna care urmează, veți simţi că nu puteți sta locului: ați pleca oriunde, numai să nu stați în casă. Căutați motive de vizite, de ieşiri, de plimbări, în ciuda vremii urâte. Revederea cu un amic vechi vă face bine, aflați noutăţi spumoase. Câteva cadouri modeste, dar binevenite, vor completa setul. Încercați, totuşi, să vă folosiți acest exces de energie şi pentru lucrurile serioase, pe care ştiți că trebuie să le faceți, dar nu ați avut chef până acum.

Taur

Din păcate, calculele pe care le-ați făcut în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriți, mai ales sub aspect sentimental. Nu e vorba de un ghinion strivitor, ci mai ales de grabă şi superficialitate. Preferați să mergeți la ceea ce credeți că e sigur, decât să investiți în ceva nou. E mai bine să aşteptați puţin înainte de a lua o hotărâre radicală şi să ascultați şi ce vă spun prietenii.

Gemeni

Puteți să câştigați mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Vă bucurați de susţinerea partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprindeți, chiar şi atunci când e vorba de mutări ce par riscante. Aveți grijă să răsplătiți acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul dumneavoastră să se simtă neglijat.

Rac

Aveți posibilitatea să vă depăşiți limitele, întâlniți oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitați din plin. Experienţele pe care le aveți, deşi se arată sub forma unor distracţii, se dovedesc mai mult decât atât: vă schimbă, vă ajută să evoluați şi să priviți altfel viaţa. Aveți nevoie să vă faceți înteles și, în același timp, să îi înțelegeți pe cei din jur.

Leu

Sunteți prinși cu multe afaceri de familie: vânzarea unei proprietăţi, o nuntă, un botez, o problemă minoră de sănătate a unei rude. Acum puteți demonstra că sunteți o persoană de bază şi veți câştiga respectul familiei. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazată pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Aveți grijă, pentru că cineva aparent săritor abia aşteaptă să vă facă rău.

Fecioară

Vă aşteaptă multe bucurii mărunte: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate, reduceri la nişte produse pe care vi le doriți de multă vreme. Toate acestea vă vor reda buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur. Veselia dumneavoastră va fi molipsitoare.  Dragostea nu vă ocolește nici ea, dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri.

Balanţă


Vă aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, un credit, o veste importantă. Şansele de da sau nu sunt în proporţie egală, aşa că nu aveți altceva de făcut decât să vă pregătiți sufleteşte. Atitudinea pe care o adoptați în faţa pierderii sau a succesului e foarte importantă, pentru că  vă influențează nişte decizii viitoare. Nimeni și nimic nu vă poate pune bețe în roate, acum.

Scorpion

E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să vă adunați şi să faceți acele mutări pe care le tot amânați. Pot fi lucruri serioase, de exemplu, să ieșiți dintr-o relaţie care nu vă face bine sau să vă schimbați locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, lecturi etc. Nu trebuie să mai amânați nimic, găsiți timp şi energie să le faceți pe toate.

Săgetător

Se pare că viaţa socială va fi plină şi interesantă: veți avea multe ocazii să vă distrați şi să străluciți, veți primi invitaţii la diverse evenimente şi veți cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă profitați de aceste ocazii. E posibil să primiți nişte veşti bune de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult. În privinţa iubirii, acum ar fi un moment bun să vă gândiți la ceea ce vreți cu adevărat şi să vă stabiliți priorităţile.

Capricorn

Cariera e foarte bine aspectată: veți fi apreciat, lăudat, încurajat şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să auziți tot felul de bârfe despre dumneavoastră. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Este momentul să redefiniți noțiunea de familie, dar și de reușită pe plan social.

Vărsător

În zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii. Nu prea vă mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile dumneavoastră de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să vă feriți de tentaţia unui câştig însemnat peste noapte.

Peşti

Această săptămână este dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. Atenţie la o persoană de sex masculin de la locul de muncă: cineva nu vă vrea binele. În dragoste, se întrevede posibilitatea unei întâlniri fierbinţi.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 28 martie 2015

Actualitate

» Călătoria cu metroul se scumpește
» Închisoare pe viaţă pentru un italian care a ucis o adolescentă româncă
» Cutremur de 3,7 grade în Vrancea
» Preşedintele suspendat al Tribunalului Olt rămâne în arest preventiv
» România trece în această noapte la ora oficială de vară
» Horia Georgescu rămâne în arest
» Mărturia iubitei lui Lubitz: “Îşi dorea ca numele său să fie pe buzele tuturor”
» Cartea de weekend
» Personalitatea săptămânii: Alexandru Kirițescu
» Conacul Teișanu, un popas în timp

Interviu

» Pianista Ana Mirabela Dina: Colaborez cu cea mai faimoasă pianistă din lume, Martha Argerich

Local

» Olt: Bărbat suspectat că şi-a spânzurat fiicele, după care s-a sinucis
» Vâlcea: Trafic oprit pe DN7, din cauza unui eveniment rutier

Dolj

» Doi olteni, salvaţi de pompierii botoşăneni după ce s-au ratăcit în pădure
» Craiova: Clubul Melomanilor la Biblioteca “Aman”
» Craiova: Preselecţie pentru trupa de teatru studenţesc Face Act
» Maidanezii îi pun la cheltuială pe primarii din Dolj
» Andreea Bănică, „vinovată“ de inundațiile din Bechet?
» Olteanca din Basarabia
» Judecătoarea Cîrstoiu, la puşcărie pentru mita primită de la Dinel
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Alertă de inundaţii în Gorj şi Vâlcea
» Gorj: Drapel uriaş între operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi
» „Săptămâna Altfel“ la UCB
» Simpozion dedicat bolilor respiratorii
» Liberalii îl comemorează pe Tătărescu
» Fără restricţii în Defileul Jiului
» Curg amenzile pentru firmele închise de inspectorii antifraudă
» De la şcoala generală la „meseria“ de mamă
» Viceprimarul Iuliu Călina, incompatibil?

Sport

» Volei (f): Craiova s-a salvat de la retrogradare
» Fotbal – CS Podari, victorie frumoasă cu Bradu
» Baschet: SCM-U Craiova a încheiat returul cu victorie
» Fotbal – Exclusiv: Derbiul CSU II Craiova – Dunărea Bistreţ a fost amânat
» Fotbal – Alb-albaştrii au „topit” Metalul Reşiţa
» Meciul Monica Niculescu – Serena Williams, amânat din cauza ploii
» „Municipalii“, perdanți
» CSU și Pandurii, în teste
» Confirmați-vă valoarea!
» Joc fără miză între Craiova şi Timba
» Meciul carierei pentru JoJo Dan
» O victorie cu Deva le asigură locul patru

Magazin

» La 50 de ani de la lansarea filmului “Sunetul muzicii”, Christopher Plummer şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood
» Bancul zilei
» Lacul Superior, cel mai mare rezervor de apă dulce din lume
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!

Top