6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se poate să aveți o cădere de calciu sau să fie nevoie de o cură de vitamine. Vă simţiți obosit şi tensionat. La serviciu vă stabiliți obiective precise şi vă canalizați întreaga energie pentru realizarea lor. Vă multiplicați aria de contacte şi vă bucurați de viaţă, exprimându-vă talentele în anumite domenii.

Taur
În dragoste evitați să vă lăsați dominat de resentimente şi de gânduri negre, căci acestea vă tulbură dispoziţia şi vă destabilizează. Dacă aveți afaceri de încheiat, grăbiți-vă să faceți acest lucru, pentru că mai târziu veți avea mai puţine preocupări materiale. Cunoaşteți oameni noi care vă intrigă prin personalitatea lor puternică, dar, în acelaşi timp, vă simţiți atras de ei.

Gemeni
Simţiți că stăpâniți mai bine situaţia şi că factorii exteriori sunt mai benefici decât altădată. Este un moment bun pentru a comunica, a vă întâlni cu prietenii şi a privi viaţa printr-o altă prismă. În dragoste, cel mai bine este să evitați confruntările de orice fel şi să stați cât mai departe de partener, dacă simţiți tensiune.

Rac
Vă place să fiți centrul căminului, în jurul căruia se adună întreaga familie. Ați putea să vă invitați şi câţiva prieteni şi să le dați nişte sfaturi bine gândite. Prin aceste schimburi echilibrate vă încărcați bateriile. Pentru unii dintre dumneavoastră posibilitatea unei căsătorii pluteşte în aer, astfel încât vă bucurați de o perioadă foarte bună pe plan sentimental.

Leu
Vă înţelegeți destul de greu cu persoanele mai în vârstă din familie sau dimpotrivă, cu cei mici. Încercați să menţineți totuşi un dialog şi evitați excesul de autoritarism. O persoană pe care o dispreţuiți sau o desconsiderați s-ar putea să vă dea soluţia la o problemă sau să vă înveţe ceva util.

Fecioară
Acasă este o atmosferă destul de tensionată. Vă schimbați des atitudinea, derutându-i pe cei dragi. Puteți să cereți sprijinul celor care pot contribui la ascensiunea dumneavoastră socială sau profesională. La serviciu, intuiţia vă trimite pe o cale bună.  Aveți nevoie de odihnă, în caz contrar este posibil  să renunţați la câteva planuri pe care le aveați stabilite.

Balanţă
Vă simţiți singur pe lume şi aveți senzaţia că nimeni nu vă înţelege. Comunicați mai mult cu ceilalți şi încercați să fiți mai puţin rece. Cu cei dragi vă puteți împărtăşi grijile şi bucuriile. Aveți destulă energie, însă trebuie să o canalizați într-o direcţie potrivită. Sunteți înconjurat de persoane foarte dezorganizate, care vă agită și mai mult.

Scorpion
Sunteți tentat să faceți afaceri îndrăzneţe şi chiar să jucați la bursă. Atâta timp cât rămâneți rezonabil, veți obţine rezultate excelente. La serviciu, vă doriți ca proiectele să se concretizeze peste noapte. Trebuie să dați dovadă de răbdare. Comunicați aproape telepatic cu prietenii.

Săgetător
Mercur vă influenţează în mod pozitiv. Sunteți plin de dinamism şi de ambiţie. Se poate să deveniți însă uşor agresiv, ceea ce ar putea duce la pierderea susţinerii anumitor persoane. Aveți grijă la reacţii. În viaţa amoroasă sunteți încrezător şi beneficiați de relaţii bazate mult pe prietenie. O conversaţie filozofică vă va intriga foarte mult şi vă va stimula intelectul.

Capricorn
Comportamentul agresiv atrage disputele cu prietenii, mai ales dacă sunt implicate gelozia şi orgoliul. Încercați totuşi să nu-i acuzați de toate păcatele imaginabile. Viaţa amoroasă începe să fie mai animată. Este preferabil să stați pe lângă persoane pozitive, care să vă transfere măcar puţin din optimismul lor.

Vărsător
Vă lansați în proiecte ambiţioase. Aveți performanţă la locul de muncă, iar iniţiativele dumneavoastră sunt încununate de succes. Acasă încercați să rămâneți în afara discuţiilor care ar putea decurge prost.  Aveți multe responsabilităţi şi timpul trece în defavoarea dumneavoastră.

Peşti
Reuşiți să întreţineți o atmosferă plăcută în familie şi ştiți cum să evitați orice tentative de agresivitate, făcând concesiile necesare. Puteți chiar să discutați despre căsătorie astăzi. Aveți grijă de bani şi evitați afacerile riscante. Aveți  timp pentru a vă dedica iubirii şi, de asemenea, să vă gândiți la forma dumneavoastră fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS