9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să vă izolaţi, iar persoanele din jur vor fi dezamăgite de comportamentul dumneavoastră. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil şi mai puţin critic faţă de cei din familie. Trebuie să scăpaţi de prejudecăţi şi să încercaţi să acceptaţi mai uşor şi lucrurile mai puţin plăcute.

Taur
Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Nu este cazul să vă speriaţi pentru că această perioadă va fi scurtă. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Încercaţi să fiţi mai deschis la provocări sau la lucrurile noi care apar în viaţa dumneavoastră. Nu vă daţi înapoi de la sarcinile de serviciu.

Gemeni
Astăzi sunteţi puţin inhibiat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante. Din cauza perioadei mai dificile în care vă aflaţi, este posibil să luaţi anumite decizii greşite care vor provoca pierderi în bugetul dumneavoastră. Trebuie să vă sfătuiţi cu persoane cu mai multă experienţă în cazul în care vă veţi afla într-o situaţie mai delicată.

Rac
De dimineaţă, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare care vă frământă. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante de unul singur. Nu începeţi activităţi delicate care necesită multă atenţie! Nu este cazul să vă vărsaţi nervii pe persoanele dragi pentru că veţi ajunge să le răniţi şi să le provocaţi o stare foarte neplăcută.

Leu
Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Simţiţi nevoia să staţi singur, iar această stare vă împiedică să vă exprimaţi clar. Nu este cazul să prelungiţi foarte mult această perioadă de izolare, dar timpul în care veţi fi singur l-aţi putea folosi pentru a vă gândi la viitor şi la ceea ce doriţi să faceţi. Vă recomandăm să nu faceţi investiţii şi să nu cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretaţi.

Fecioară
Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Vă simţiţi plin de energie şi de speranţă. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. Puteţi să faceţi investiţii sau să cumpăraţi un obiect de mare necesitate. S-ar putea ca persoanele din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare. Nu este cazul să vă supere acest lucru pentru că, în final, toţi vor fi mulţumiţi de rezultatele muncii dumneavoastră.

Balanţă
De dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. Nu trebuie să vă îngrijoreze aspectele legate de probleme financiare pentru că se vor remedia mai repede decât vă aşteptaţi. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi cu o persoană apropiată, căreia nu-i place cum procedaţi în anumite situaţii. Va trebui să îi explicaţi motivele pentru care luaţi anumite decizii uneori.

Scorpion
Vă sfătuim să reduceţi volumul muncii pe care o depuneţi în fiecare zi şi să aveţi mai multă grijă de sănătate pentru că riscaţi să aveţi probleme. Este timpul să vă ocupaţi mai mult  de problemele sentimentale şi să aveţi grijă de persoana iubită. Dacă nu veţi face acest lucru, relaţia dumneavoastră se va degrada fără să vă daţi seama.

Săgetător
Este posibil ca în prima parte a zilei să vi se propună să demaraţi o afacere. Vă recomandăm să nu vă pripiţi şi să gândiţi lucrurile în cel mai mic detaliu. Veţi avea nevoie de câteva zile pentru a putea lua cea mai potrivită decizie, după ce vă veţi fi asigurat că toate lucrurile sunt în ordine. Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi împreună o seară romantică.

Capricorn
Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Riscaţi ca persoanele din jur să nu vă înţeleagă comportamentul tocmai pentru faptul că nu spuneţi exact ce gândiţi şi ce vă doriţi. Nu trebuie să vă contraziceţi cu persoanele din jur pentru că este posibil să nu aveţi dreptate. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri din partea prietenilor.

Vărsător
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, iar acest lucru va atrage admiraţia celor din jur. Încercaţi să fructificaţi orice idee pe care o aveţi, mai ales în domeniul afacerilor, pentru că veţi avea mare succes. Dacă veţi găsi şi un partener care vă împărtăşeşte ideile şi convingerile, totul va merge perfect. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Puteţi face planuri pentru o vacanţă împreună cu familia.

Peşti
Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus despre problemele dumneavoastră sentimentale. Nu trebuie să aveţi încredere în oricine pentru că s-ar putea folosi de slăbiciunile dumneavoastră pentru a vă face rău. Decât să povestiţi ceva unei persoane care nu este de încredere, mai bine vă abţineţi şi încercaţi să găsiţi singur soluţii. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă melancoliei şi să gândiţi lucrurile cât mai realist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS