Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

În această săptămână, Berbecii se vor confrunta cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională. Este posibil să aibă de înfruntat atacurile unor colegi sau să realizeze că au luat nişte decizii greşite. Partea bună este că vor ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar nu vor uita curând aceste emoţii negative. În dragoste, lucrurile vor fi armonioase, dacă vor şti să-şi controleze nervii.

Taur

În zilele care urmează, Taurii trebuie să demonstreze că sunt nişte prieteni adevăraţi, întrucât cineva apropiat le va solicita sfaturile într-o problemă. Se preconizează un conflict la locul de muncă, probabil cu un superior. În relaţiile amoroase sunt mai înclinaţi spre profunzime şi sunt dispuşi să consolideze ceva serios. Situaţia financiară este la cote foarte bune, nu au de ce să-şi facă griji din acest punct de vedere.

Gemeni

Gemenii încearcă să avanseze în planurile lor de viitor, dar sunt multe persoane în jurul lor care vor încerca să le facă necazuri, în special la serviciu. Poate fi vorba de invidii sau de plata unor poliţe. Gemenii nu vor putea bloca aceste atacuri şi se vor lovi de câteva greutăţi. În ceea ce priveşte dragostea, lucrurile stau bine, dar Gemenii trebuie să încerce să se relaxeze mai mult.

Rac

Racii vor avea mai mult chef să se ocupe de ei şi acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, îi va ajuta să fie mai calmi şi mai binedispuşi. În cuplu vor apărea câteva certuri, legate de nişte remarce acide. Nimic ireparabil, dacă Racii vor şti când să cedeze. Situaţia financiară este medie, vor fi mulţumiţi, dar e loc şi de mai bine. Să aibă grijă să nu fie amestecaţi în intrigi la locul de muncă.

Leu

Leii vor începe săptămâna cu o dezamăgire legată de bani. Vor avea nişte frământări şi neclarităţi legate de statutul lor profesional: este important să discute din timp cu cei cu care lucrează, pentru a lămuri situaţia. În dragoste, îşi fac planuri mari şi partenerul se dovedeşte la înălţime. Este recomandat să nu-şi neglijeze prietenii, pentru că vor avea curând nevoie de ajutorul acestora.

Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna va fi propice călătoriilor în interes profesional. Îşi vor face cunoştinţe utile şi îşi vor îndeplini toate sarcinile. Banii vor fi suficienţi pentru planurile lor, dacă vor şti să-i gestioneze corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile, chiar dacă o Fecioară nu refuză niciodată un chilipir. În dragoste, Fecioarele singure vor avea multe ocazii de flirt, dar nimic mai mult. Trebuie să viseze mai puţin şi să acţioneze mai mult.

Balanţă


Pentru Balanţe urmează o săptămână a contrastelor. Una caldă, una rece. Vor primi o veste bună de la persoana iubită, dar nu-şi vor putea pune planurile în aplicare din cauza unor probleme de serviciu. Vor câştiga bine, dar vor avea şi cheltuieli foarte mari. Atenţie la toate cheltuielile legate de locuinţă, nu este timpul pentru achiziţii importante. Să fie atente să nu-şi neglijeze jobul, chiar dacă nu au nici un chef de muncă.

Scorpion

Scorpionii vor fi frământaţi de tot felul de întrebări legate de relaţia de cuplu. Nu se mai simt iubiţi şi încearcă să despice firul în patru şi să interpreteze fiecare gest şi vorbă a partenerului. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le caută. E bine să discute şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri mai obiective.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână foarte activă, aşa cum le place lor. Vor cunoaşte multă lume, vor ieşi des şi se vor distra. Banii nu-i vor stresa şi nici nu vor avea chef să se gândească la lucruri serioase. În dragoste, cei cuplaţi pot avea probleme din cauza lipsei de comunicare şi a orgoliului exagerat. Să nu uite nici de viaţa profesională, pentru că vor primi nişte responsabilităţi care presupun mult efort.

Capricorn

Capricornii vor fi din nou numai cu gândul la bani. Vor dori să schimbe ceva important în viaţa lor şi pentru asta vor avea nevoie de câştiguri importante. Norocul este de partea lor şi vor găsi cu uşurinţă oportunităţi financiare serioase. La serviciu vor ajunge în centrul atenţiei datorită unor idei interesante pe care le expun. În dragoste, riscă să comită nişte gafe sau să nu răspundă aşa cum trebuie aşteptărilor partenerului.

Vărsător

În zilele următoare, Vărsătorii vor fi cam dificili şi morocănoşi. La baza acestui comportament nesuferit poate sta o nemulţumire profundă, legată de evoluţia lor personală sau profesională. Cei din jur vor încerca să-i ajute, dar Vărsătorii vor fi foarte necomunicativi. Vor avea şansa unor speculaţii financiare destul de profitabile, este bine să nu rateze ocazia.

Peşti

Pentru Peşti se preconizează călătorii importante, care le pot schimba viaţa, chiar dacă la început acest lucru nu pare posibil. Va trebui ca Peştii să-şi adune toată energia şi să gândească pozitiv. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu vor avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat, dar şanse de împlinire sentimentală vor apărea în viitorul apropiat, trebuie doar ca ei să ştie să profite de ce le oferă destinul.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Actualitate

» Volei – SCM-U Craiova a învins Dinamo
» Cod Galben de ceaţă în judeţele Dolj, Olt şi Gorj
» Ministerul Educației și Sindicatele au semnat contractele colective de muncă
» Sabin Pautza: Un compozitor este un arhitect

Interviu

» Scriitoarea și profesoara Adriana Răducan : Tinerii acestui timp trăiesc cu patimă viaţa

Publireportaj

» Achiziţii de peste 6 milioane de lei pentru ambarcaţiuni în anul 2014

Local

» Traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Topleț – Băile Herculane rămâne închis

Dolj

» Trei medici rezidenţi din Craiova au câştigat Burse Neurodiab
» Aleile pietonale din piețe trec la primărie
» Lansări de carte și premii de debut la Colocviile „Scrisul Românesc“
» Condiţiile din şcoli şi penitenciare au ajuns la Avocatul Poporului
» Modernizări la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova
» Noroi pe strada Caracal
» Accident cu șase mașini și opt răniți
» Divinitatea şi istoria se întâlnesc în Valea lui Pătru
» Reporteri pentru mediul înconjurător – 100 de trandafiri pentru Rozariul Olteniei
» Colocviile „Scrisul Românesc“

Gorj

» Medici de familie din Târgu Jiu, sancţionaţi pentru lipsa cititoarelor de carduri
» Întreruperi energie electrică de luni

Sport

» Fotbal – CS Universitatea Craiova – FC Botoșani, scor 2-1, în Liga I
» Fotbal – Juniorii CSU au câştigat derbiul Craiovei, de la „Depou”, cu CFR Romgaz
» Fotbal – CSM Vâlcea a comis-o cu Fortuna
» Fotbal – Slătinenii n-au confirmat şi la Timişoara
» Mărşăluitorii s-au trezit cu microbuzul cu buletine de vot lângă ei
» Volei – Echipele craiovene primesc vizita bucureştenilor
» Nu vă mai jucați cu nervii noștri!
» Cupa României la marş, în centrul Băniei
» Baschetbalista Grety Minculeasa trăieşte visul american
» Pandurii II a câștigat greu cu ACSVM Craiova

Magazin

» Bancul zilei
» Submarin handmade
» Fruct minune anticancer
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!

Top