9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă folosiţi toate trucurile pe cei de la muncă pentru a-i convinge să facă lucruri în locul dumneavoastră. Ba chiar la un moment dat vă daţi lovit, știind că sunt și colegi altruiști care nu v-ar lăsa la greu. Seara, faceţi haz de toată situația împreună cu cei din familie, care vă apreciază capacitatea de disimulare. Trebuie să faceţi o „curăţenie“ rapidă în aria profesională, pentru a restabili ordinea în acest domeniu.

Taur
Astăzi, pentru prima dată sunteţi gata să treceţi peste o situație neplăcută și să iertați o persoană care v-a greșit. Vă gândiţi că poate a făcut-o din neștiință și nu neapărat din răutate, deci este un fel de împăcare cu dumneavoastră și cu situația. Daţi dovadă de multă toleranță și acasă, deși unii dintre cei din familie vă scot de obicei din minți. Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile.

Gemeni
O discuţie rămasă neterminată preferaţi să o finalizaţi astăzi, sperând că astfel veţi pune punct şi tensiunilor de orice natură. În realitate, nu faceţi decât să îi supăraţi şi mai mult pe cei din jur. Vă veţi găsi liniştea abia peste câteva zile, când cei din jur devin mai dispuşi să vă asculte. Sunteţi foarte diplomat, comunicaţi cu uşurinţă şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.

Rac
Atitudinea altora vă face să vă gândiţi dacă nu cumva unii sunt mult prea toleranţi. Poate că ar trebui să le spuneţi cum să se mobilizeze pentru a nu mai fi victime. Nu sunteţi cel mai agresiv om, dar atunci când se impune nu staţi pe gânduri şi acționați. Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare.

Leu
Nimic nu se compară cu o vizită din partea unei persoane la care ţineţi cu tot sufletul. Vă cam deranjează faptul că nu v-a povestit mai multe lucruri despre ceea ce s-a întâmplat în viaţa lui. Oricum ar fi, este bine să reluaţi legătura cu persoanele care vă fac să vă simţiţi în largul dumneavoastră. S-ar putea să aveţi o deziluzie pe plan sentimental, dar o puteţi depăşi mai uşor cu ajutorul prietenilor. Luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi programul.

Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări. Azi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere.

Balanţă
Faptul că nu obţineţi ceea ce vă doriţi vă indispune, ba chiar deveniţi de-a dreptul delăsător. Ca de obicei, sunt colegi care ştiu exact ce vor şi fac orice pentru visele lor. Adăugaţi ceva mai multă determinare în comportamentul dumneavoastră şi nu vă mai lăsaţi influenţat de reuşitele altora. Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere.

Scorpion
Dacă în trecut vorbeaţi despre orice cu persoana iubită, acum aveţi nişte reţineri. Acest lucru se întâmplă pentru că sunteţi deficitar la capitolul comunicare în cuplu, iar orice vă spune persoana iubită aveţi tendinţa să răstălmăciţi, aşa că nu ajungeţi la o concluzie comună, ci doar la dispute verbale. Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult.

Săgetător
Cu foarte mult entuziasm semnaţi o serie de documente, doar că până seara vă daţi seama că actele sunt pline de clauze care nu vă mulţumesc, aşa că sunteţi pe cale să renunţaţi la colaborare. Vă simţiţi tras în piept de colaboratorul dumneavoastră şi acest lucru vă înfurie peste măsură. Seara, petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să primiţi vizita unor rude.

Capricorn
Auziţi nişte lucruri neplăcute şi de aceea vreţi explicaţii riguroase. Vreţi să ştiţi de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit fel şi de ce nu sunt altfel. Persoanele pe care le luaţi la întrebări se simt ca la interogatoriu şi tind să fie iritate. Nu vă aşteptaţi la rezultate fericite în urma dialogurilor. Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă.

Vărsător
O persoană mai în vârstă din familie se dovedeşte extrem de sâcâitoare şi nu staţi bine la capitolul răbdare. Se pare că, cel mai în vârstă, vrea cu orice preţ să vă controleze activităţile, eventual să vă facă un orar. Ripostaţi zgomotos şi începeţi o adevărată revoluţie în casă. Este momentul să porniţi o afacere plănuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort.

Peşti
Astăzi pare că vă treziţi dintr-un somn adânc şi vă daţi seama că partenerul de cuplu nu este chiar cum credeţi. Vă daţi seama că acesta are nişte defecte pe care nu le-aţi observat la început, dar acum încep să vă deranjeze. În mod clar, căutaţi o metodă de a-i atrage atenţia care să nu rănească şi care nici să nu zdruncine relaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS