19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 18-24 iulie

Programul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 18-24 iulie

Cinematograful Colours Cinema a anunţat programul filmelor care vor rula în săptămâna 18-24 iulie. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

Transformers: Age of Extinction 3D
Regia: Michael May
Cu: Jack Reynor, Mark Wahlberg
Durata: 157 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor
Vineri-Joi: ora 18:00

Think like a man too / Nebunie în Las Vegas
Regia: Tim Story
Cu: Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy
Durata: 106 minute    
Gen: Comedie

Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arată pe eroi gata să se destrăbăleze în Las Vegas. Zeke, Dominic şi Cedric sunt invitaţi la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracţiei se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen şi Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciţilor este încă şi mai straşnică. Ce echipă va organiza cel mai tare dezmăţ din Las Vegas? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:00

Dawn of the Planet of the Apes / Planeta Maimuţelor: Revoluţie 3D
Regia: Matt Reeves
Cu: Keri Russell, Gary Oldman, Judy Greer, Andy Serkis
Durata: 130 minute    
Gen: Acţiune, Dramă, SF, Thriller

O populaţie aflată în dezvoltare, maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 15:30; 21:00

Begin Again / New York Melody
Regia: John Carney
Cu: Keira Knightley, Mark Ruffalo
Durata: 104 minute    
Gen: Comedie, Dragoste, Dramă, Romantic

O comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reuşind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) şi vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu şi compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primeşte o ofertă din partea unei case renumite de discuri.  Dar tentaţiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură şi tristă. Viaţa ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo), care lucrează – cam fără succes în ultima vreme –  la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neşlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăşte un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viaţa, pe fundalul unei coloane sonore şi a unei veri petrecute în New York City. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 15:00

Sex Tape
Regia: Jake Kasdan
Cu: Jason Segel, Cameron Diaz
Durata: 90 minute    
Gen: Comedie, Dramă

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat.  Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în The Joy of Sex. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică.  Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie – şi toate astea doar pentru a-şi recupera filmuleţul, dar şi reputaţia, sănătatea şi, cel mai important, mariajul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: orele 19:30; 21:30
Joi: 21:30

Planes: Fire & Rescue 3D / Avioane: Echipa de intervenţii 3D
Regia: Roberts Gannaway
Cu: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Stacy Keach
Durata: 83 minute    
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie

Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper află că motorul său a suferit daune grave şi că nu va ma putea concura, lumea pare că s-a sfârşit. Dar inimosul Dusty îşi dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:30
Sâmbătă-Duminică: orele 11:30; 13:30
Luni-Marţi: ora 13:30
Miercuri: orele 11:30; 13:30
Joi: ora 13:30

Mea Culpa – Avanpremieră
Regia: Fred Cavaye
Cu: Vincent Lindon, Gilles Lellouche
Durata: 90 minute    
Gen: Acţiune, Thriller

Poliţişti în Toulon, Simon şi Franck sărbătoresc sfârşitul unei misiuni. La întoarcerea spre casă se ciocnesc de o maşină. Bilanţ: două victime dintre care un copil. Franck iese nevătămat. Simon, care era la volan şi băuse, iese grav rănit. Va pierde totul. Viaţa de familie. Slujba de poliţai. Şase ani mai târziu, divorţat de soţia lui Alice, Simon a devenit însoţitor de fonduri şi se chinuie să-şi îndeplinească rolul de tată faţă de fiul lui, Théo care a împlinit deja 9 ani. Franck, tot poliţist, veghează de la distanţă asupra lui. În timpul unei coride, micuţul Théo va fi, fără voia lui, martorul unei reglări de conturi mafiote. Foarte curând va fi supus unor ameninţări. Simon va face totul pentru a-şi proteja fiul şi a-i găsi pe urmăritori. Parteneriatul cu Franck se va reface în acelaşi timp. Dar aceasta va fi pentru ei ocazia de a reveni în zone întunecate din trecutul lor comun. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 19:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS