17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Unii nu reuşesc să se apropie de dumneavoastră, pentru că sunteţi într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoţional şi orice cuvânt îndreptat spre dumneavoastră sună tăios şi cinic. Nu exageraţi gravitatea replicilor, pentru că unii vă transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-aţi merita, dar aveţi tendinţa de a pune la suflet tot ce auziţi.

Taur
Cariera ajunge într-un punct de apogeu de care sunteţi mândru, ca şi cum aţi obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau aţi obţine un document ce va sta la baza succesului profesional de acum înainte. Poate sunteţi la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare şi sunteţi foarte mulţumit de rezultate, şi, pentru că aveţi o patalama la mână, aveţi curaj să ţintiţi mai sus, către o poziţie superioară, o funcţie de răspundere sau un nivel mai înalt în ierarhie.  
   
Gemeni
Aveţi alături oameni care au deplină încredere în dumneavoastră şi care vă susţin în ceea ce faceţi, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce aveţi mai bun. E cu totul altceva să faceţi echipă cu persoane mature, serioase, care, când promit ceva, chiar duc la îndeplinire, şi ca să nu-i dezamăgiţi încercaţi să vă comportaţi ireproşabil.
 
Rac
Aveţi multe persoane alături, dar cu fiecare trebuie să vă comportaţi diferit, pentru că vă leagă altceva de ele. Unii vă sunt prieteni intimi şi aveţi încredere să le împărtăşiţi şi cele mai ascunse secrete, convins că taina va rămâne la ei, dar printre ei se poate infiltra şi o persoană care nu prea merită încrederea dumneavoastră. Vă poate manipula cum îi place pentru a vă câştiga prietenia, dar dacă vă lăsaţi păcălit de aparentele sale bune intenţii, aţi putea face şi confidenţe care nu trebuie făcute!  
   
Leu
Vă vedeţi serios de treabă, dar se bagă alţii unde nu le fierbe oala şi riscă să strice şi ceea ce aţi clădit. Nu vă bazaţi pe cei care se bat cu pumnul în piept că ar fi cei mai buni sau că au avut succese grozave înainte, pentru că nu se potrivesc şi situaţiei de faţă. Vă concentraţi la ce aveţi de făcut şi vă asumaţi fiecare sarcină cu multă maturitate, ori ceilalţi nu sunt foarte atenţi la ceea ce fac.
 
Fecioară
Nu vă grăbiţi, căci nu iese nimic bun dacă încercaţi să săriţi peste etapele fireşti, ca atare luaţi-o încet, pas cu pas, spre ţinta propusă. Dacă vedeţi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o lăsaţi mai moale, să nu pretindeţi rezultate imediate, pentru că nu se ajunge uşor acolo unde doreaţi! Este un proces de lungă durată, care uneori nici nu pare să înainteze, ci trenează pe un nivel stabil.

Balanţă
Adunaţi alături de dumneavoastră pe cei care vă iubesc, prietenii cei mai apropiaţi şi pe membrii familiei, pentru că primiţi de la ei toată susţinerea de care aveţi nevoie pentru ce v-aţi propus. Vedeţi că nu sunteţi singur, că aveţi la cine apela, şi la bine, şi la greu, că ţin cu dumneavoastră orice aţi face, ceea ce vă încurajează să faceţi tot ce vă stă în putere ca să nu-i dezamăgiţi. V-aţi asumat o sarcină pe care le-o dedicaţi lor şi e foarte motivant să vedeţi zâmbetele lor satisfăcute şi să auziţi laudele lor sincere.

Scorpion
Unii vă susţin în lupta pentru dreptate, pentru că şi ei cred în aceleaşi idealuri şi văd în dumneavoastră un reprezentant demn de încredere pentru a le susţine şi lor cauza. Când vedeţi că sunteţi susţinut cu atâta vehemenţă prindeţi şi mai mult curaj să luptaţi pentru scopul propus, deoarece aşa ştiţi că nu sunteţi singurul care crede într-o idee.

Săgetător
Sunteţi motorul principal de energie al unui proiect de anvergură în care sunteţi susţinut de o persoană demnă de încredere. Această persoană e ancorată în realitate, strategul acţiunii, baza materială de a ajunge unde v-aţi propus, dar a acceptat să facă echipă cu dumneavoastră datorită curajului de care daţi dovadă. Lui îi lipseşte ce aveţi dumneavoastră: energie, motivaţie, curaj, dorinţă – iar dumneavoastră vă lipsesc răbdarea, perseverenţa şi simţul practic.  
 
Capricorn
Nu aşteptaţi azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treceţi prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoana de care aveţi nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce vă veţi folosi de el, vă veţi da seama că era cheia problemei.
    
Vărsător
Nu sunteţi în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu vă convine după tonul pe care îl folosiţi cu cei care încearcă să vă intre în graţii. Ei încearcă să fie amabili şi prietenoşi, dar ceea ce primesc de la dumneavoastră e un atac nemeritat. Ajustaţi-vă comportamentul înainte de a da replica acelora care întind o mână spre dumneavoastră, pentru că, fără să vă daţi seama, aţi putea răni profund un prieten care vă vrea binele.
 
Peşti
Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-aţi primit de la viaţă şi sunteţi de-a dreptul fericit că aveţi pe cineva alături capabil de imense gesturi de afecţiune. Chiar dacă nu întotdeauna ştiţi să-i răspundeţi la fel şi să-i oferiţi aceleaşi semnale de prietenie, primiţi atâta energie pozitivă încât sunteţi capabil să răsturnaţi şi munţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS