11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Lumea vă caută nod în papură de la orice, încât nu daţi randament în nici o activitate deoarece mereu se iveşte cineva care să vă distragă atenţia cu nimicuri. Nu le observaţi, dar ceilalţi se cramponează de ele şi vă tot întorc din drum ba pentru a da explicaţii, ba pentru a le repara. Pentru că ziua va fi atât de fragmentată în episoade mici şi nesemnificative, nu se poate vorbi de ceva ieşit din comun, ci se risipeşte pe mărunţişuri.

Taur
Pentru că aveţi ceva bani la dispoziţie, aveţi curajul de a începe o investiţie nouă. Ar fi un moment excelent pentru a cumpăra ceva ce nu vă puteţi permite chiar în fiecare zi, cum ar fi o maşină, pentru că sumele pe care le manipulaţi sunt ceva mai mari şi aţi făcut mari eforturi pentru a le acumula. Orice investiţie în imagine, prin care vreţi să lăsaţi o impresie mai bună poate fi de succes.  
   
Gemeni
Ca să scăpaţi de emoţiile care vă copleşesc, aţi avea nevoie de un anturaj numeros de persoane tinere şi vesele, care să vă distragă atenţia de la ceea ce vă macină. Nu aveţi motive de stres. De obicei, nu aveţi trac înaintea unor evenimente mai speciale, dar de data aceasta ceva ciudat vi s-a infiltrat în suflet, teama că nu veţi face faţă cu brio momentului.
 
Rac
Sunteţi prea sensibil la atacurile verbale ale celor nervoşi, încât nu le puteţi face faţă. Alunecaţi spre panică, depresie şi, în loc să găsiţi  forţa de a contracara atacul, vă lăsaţi copleşit de emoţii, gata să fugiţi. Dacă nu aveţi altă formă de protecţie împotriva unor astfel de reacţii agresive, atunci retrageţi-vă din această lume agitată, pentru că aţi putea reacţiona ciudat, altfel decât s-ar cere.  
   
Leu
Nu sunteţi un coleg prea bun, pentru că aveţi tendinţa de a critica tot ceea ce fac ceilalţi. Nimic nu vă convine, mereu găsiţi câte un defect şi nu ezitaţi să spuneţi pe şleau ceea ce nu vă place, fără să vă puneţi în pielea celor care primesc acum criticile dumneavoastră. Nu v-ar plăcea să auziţi asemenea replici, deci, chiar dacă aveţi dreptate în ceea ce reproşaţi, căutaţi o formă mai amabilă.
 
Fecioară
Din două tabere, întotdeauna adevărul este doar la una din ele, iar dumneavoastră trebuie să trasaţi clar graniţa dintre aceste părţi aflate în conflict. Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să fie de acord cu verdictul pe care-l oferiţi în urma analizei la rece a acestei situaţii. Din orice unghi aţi privi, tot va fi unul dezavantajat şi din acea parte veţi primi azi cele mai agresive reacţii.      
 

Balanţă
În orice tandem, oricât de bine ar lucra, unul dintre cei doi parteneri trebuie să preia conducerea pentru a dicta o direcţie de mers pentru amândoi. De data aceasta, trebuie să acceptaţi poziţia a doua, pentru că recunoaşteţi supremaţia celui de lângă dumneavoastră. Că e un tovarăş de lucru, un asociat de afaceri sau partenerul de viaţă, veţi descoperi la el idei mai bune şi soluţii mai interesante, şi veţi prefera doar să-l urmaţi întocmai.

Scorpion
Prezenţa unei persoane cu autoritate are un efect ciudat asupra dumneavoastră. Pe de o parte, vă deranjează faptul că vrea să-şi exercite puterea, dar pe de altă parte, vă şi ambiţionează să daţi tot ce aveţi mai bun, ca să demonstraţi că nu sunteţi cu nimic mai prejos. Vă aflaţi într-un spaţiu în care planează concurenţa şi lupta pentru întâietate, ceea ce vă face mai bătăios, pregătit de luptă pentru a vă arăta valoarea.  

Săgetător
Sunteţi cel care ia deciziile necesare întregii familii, ceilalţi doar vă ascultă ordinele şi vă aprobă din umbră. Singur, v-ar fi greu să alegeţi, tocmai de aceea aveţi nevoie de susţinerea lor, pentru că ideile cele mai bune se nasc din unirea tuturor forţelor. Dar cineva, la final, trebuie să tragă linie şi să spună în ce direcţie trebuie mers, iar factorul de decizie, aşadar, sunteţi dumneavoastră.  
 
Capricorn
Jucaţi un rol important în colectivul de lucru. Vi se recunoaşte superioritatea într-un anumit plan şi experienţa acumulată în timp, pentru că aţi demonstrat de atâtea ori înainte că sunteţi cu un cap deasupra tuturor. Mulţi vor bate la uşă să vă ceară părerea sau să vă solicite sprijinul, pentru că se pot baza pe ceea ce aveţi de transmis.
    
Vărsător
Se apropie un eveniment care vă încarcă de o emoţie aparte şi abia aşteptaţi să se întâmple. Staţi totuşi ca pe ghimpi şi vă faceţi visuri cu privire la acel eveniment, căruia îi acordaţi semnificaţii cu totul speciale. Parcă aţi fi la prima întâlnire cu cineva care v-a furat inima sau ar urma un moment decisiv pentru carieră şi e normal să aveţi trac. Sunteţi bine pregătit pentru ce va urma, tocmai de aceea nerăbdarea creşte cu fiecare clipă.
 
Peşti
Propria experienţă este cel mai bun profesor. Aveţi de învăţat multe doar trecând prin anumite situaţii. Dacă v-ar fi povestit alţii cum e, nu ar fi avut acelaşi impact, or aşa, trăind pe pielea dumneavoastră, aţi învăţat de la viaţă mai mult decât în toate şcolile prin care aţi fi putut trece. A venit vremea să demonstraţi ce aţi acumulat prin cunoaştere personală, pentru că treceţi printr-un moment pe care îl puteţi gestiona perfect numai datorită înţelepciunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS