17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă cam jucaţi cu banii de care dispuneţi, furat ba de o tentaţie, ba de un capriciu de moment. Sunteţi probabil influenţat de cineva din anturaj, care o duce mult mai bine decât dumneavoastră din punct de vedere financiar şi când vedeţi că respectiva persoană cheltuieşte în neştire, sunteţi tentat să faceţi la fel. Aveţi însă grijă şi încercaţi să vă ţineţi în frâu cheltuielile.

Taur
Stresul s-a acumulat şi aveţi tendinţa de a răspunde agresiv la orice afront, dar această atitudine nu face bine nimănui. Nici dumneavoastră nu vă simţiţi prea bine că sunteţi nevoit să vorbiţi pe acest ton, şi nici interlocutorii nu vă vor agrea compania dacă sunteţi mereu pus pe harţă. Încercaţi să ţineţi cont de starea celor din jur, care nu e tocmai bună.
   
Gemeni
Cu tovarăşul potrivit alături, sunteţi gata să daţi startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie şi ambiţie din partea amândurora. Dacă lucraţi împreună, totul va merge excelent, pentru că fiecare investeşte ce are mai bun şi ce ştie mai bine. Va completaţi perfect unul pe altul, vă susţineţi reciproc, vă sfătuiţi în permanenţă, iar această bună colaborare va avea drept rezultat succese de care veţi beneficia împreună.

Rac
Aruncaţi o privire înapoi în trecut, pentru că de acolo poate sosi acum informaţia care poate face lumină într-o problemă căreia nu-i mai daţi de cap de la o vreme. E posibil să fi cunoscut cândva pe cineva care v-a dat un sfat pe care l-aţi uitat, dar acum reuşiţi să vă aduceţi aminte de acele date care vă sunt acum utile. Treceţi în revistă cunoştinţele din trecut, pentru că acolo veţi găsi exact omul care vă poate deschide o portiţă spre rezolvarea situaţiei.
   
Leu
Toate vă merg de minune datorită oamenilor cu care faceţi echipă. Găsiţi de fiecare dată partenerii potriviţi, care vă seamănă sau au aceleaşi interese ca dumneavoastră şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu aveţi motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi cu succes trebuie să vă găsiţi mai întâi colaboratorii de nădejde, iar azi aveţi toate şansele să atrageţi alături exact oamenii compatibili stilului dumneavoastră.
    
Fecioară
Sunteţi cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu vă caracterizează, dar acum aveţi o motivaţie fantastică la orizont, care vă obligă să vă canalizaţi energia doar spre acel punct. Probabil aveţi alături şi persoane foarte dinamice, care vă stimulează şi vă uniţi forţele pentru a vedea acel ţel atins cât mai repede.

Balanţă
Munciţi mult, dar nu prea daţi randament, pentru că vă lipseşte ceva. Ori nu sunteţi prea motivat de ceea ce vă aşteaptă la final, ori energia e pe terminate şi aţi avea nevoie de o pauză, ori nu aveţi colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună. Totuşi, veţi încerca de unul singur să duceţi mai departe ce aţi început.

Scorpion
Este o zi foarte bună şi orice v-aţi pune în minte v-ar ieşi de minune! Îndrăzniţi să aspiraţi cât mai sus, nu vă mulţumiţi cu lucruri mărunte, pentru că azi parcă v-aţi afla sub o aripă protectoare, care vă ajută să faceţi orice, oricât de dificil ar părea. Dacă aveţi un mare plan profesional în gând, daţi-i startul acum! Dacă v-a picat cu tronc o persoană anume, faceţi primul pas spre a o cuceri.

Săgetător
La câtă pasiune puneţi în relaţiile cu cei din jur, v-aţi aştepta ca şi ceilalţi să vă răspundă la fel, dar vă înşelaţi. Nu aveţi parte nici de amabilitatea sperată şi nici de semne de afecţiune sau de simpatie, de parcă aţi atrage alături inamici, nu prieteni. Fiţi, deci, mai atent cum vă dedicaţi lumii, pentru că orice aţi face tot va ieşi cineva şifonat şi îşi va vărsa nervii pe dumneavoastră.
 
Capricorn
Discuţiile pe care le aveţi cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incertă. Fiecare îşi asumă anumite responsabilităţi pe care şi le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evoluează bine spre ceea ce îşi doreşte fiecare. Cu toţii aveţi interese similare şi vă uniţi forţele în acelaşi sens. Vă puteţi baza pe cei din jur, pe ajutorul lor şi pe promisiunile lor, pentru că nu vor rămâne doar cuvinte aruncate în vânt, ci fapte concrete.
    
Vărsător
Nu luaţi în serios criticile care sosesc azi din toate părţile, pentru că s-ar putea să nu fie rău intenţionate. Dacă trataţi cu umor replicile celor din jur, veţi depăşi mult mai uşor momentele, pentru că, dacă le puneţi la suflet, riscaţi să vă stricaţi toată ziua. Unii comentează ceea ce faceţi, dar fără a avea intenţii negative, ci doar aşa, de dragul conversaţiei. Răspundeţi cu aceeaşi monedă, pentru că nu are rost să fiţi agresiv.
 
Peşti
Vă aflaţi în compania unor persoane cu care, altădată, aveaţi o relaţie constructivă, din care fiecare avea ceva de câştigat, dar azi colaborarea scârţâie. Problema e atitudinea celor pe care-i aveţi alături, pentru că unii nu au încredere în rezultatele pentru care lucraţi umăr la umăr şi, cu o astfel de atitudine pesimistă, negativistă şi ostilă, cum să apară succesul? Dacă vreţi să fie o zi de succes, alegeţi-vă cu mai multă exigenţă tovarăşii de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS