9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi irascibil şi vă nemulţumeşte tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. Fiţi mai conciliant, dacă vreţi să nu stricaţi relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Membrii mai tineri ai familiei vă fac o mare bucurie în cursul după-amiezii, iar seara primiţi un cadou din partea unei femei mai în vârstă. Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri.

Taur
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, deoarece şansele de reuşită sunt reduse. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi.
   
Gemeni
Insuccesul într-o afacere vă dezamăgeşte şi vă determină să vă întrebaţi dacă merită să riscaţi în continuare. Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea doar pentru că ziua de azi nu este favorabilă afacerilor. Relaţiile cu partenerul de viaţă decurg excelent. După-amiază, faceţi planuri comune de viitor. Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare, şi nici intuiţia nu vă ajută din cale afară.

Rac
Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. În partea a doua a zilei, vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună reuşiţi să rezolvaţi o problemă de familie. Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor.
   
 Leu
E o zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiţi premiat sau avansat în funcţie. Activitatea intelectuală vă aduce mari satisfacţii. După-amiază sunteţi nevoit să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. Intuiţia vă ajută. Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri, nici să faceţi cumpărături şi investiţii.  
    
 Fecioară
Sunteţi indispus din cauza dificultăţilor financiare pe care le întâmpinaţi şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în activităţi noi. Nu vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri, s-ar putea să fiţi dezamăgit. Relaţiile sentimentale, însă, parcurg o perioadă favorabilă. Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză.        

Balanţă
Relaţiile dumneavoastră cu persoana iubită nu sunt tocmai bune. În cursul dimineţii s-ar putea să cunoaşteţi o femeie tânără care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu trataţi cu superficialitate activitatea profesională! Aveţi tendinţa să faceţi greşeli care vă pot crea neplăceri. Deşi vă simţiţi în forma, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic.  

Scorpion
În prima parte a zilei, cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viaţă se bucură. Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Petreceţi seara în familie şi faceţi planuri pentru o călătorie. Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri.

 Săgetător
Vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiţi în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să nu reuşiţi să luaţi o decizie inspirată. După-amiază acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi petreceţi o seară romantică în compania persoanei dragi. Pe plan sentimental, totul este în regulă. Vă sfătuim doar să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite şi să nu neglijaţi odihna.
 
Capricorn
Munca din ultima perioadă îşi arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii cu care trataţi problemele. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Partenerul de viaţă se simte neglijat. În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi, nu staţi pe gânduri!  
    
Vărsător
Astăzi sunt favorizate relaţiile cu rudele şi cu prietenii. În prima parte a zilei, vă întâlniţi cu o femeie tânără pe care nu aţi văzut-o de mai mult timp. Este momentul să vă ocupaţi de problemele de sănătate ale unei persoane mai în vârstă din familie. Seara primiţi vizita unui prieten, care vă dă o veste bună. Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare.
 
 Peşti
Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Puteţi avea succes în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel. Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS