9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTendinţele machiajului de iarnă

Tendinţele machiajului de iarnă

Se apropie Sărbătorile de iarnă cu paşi repezi, aşa că trebuie să vă gândiţi deja la ce şi cum veţi purta la petrecerile din perioada următoare. Pentru un machiaj reuşit, aveţi nevoie de: bază de machiaj, fond de ten, pudră, fard de ochi roz, sclipici în alb, tuş, creion dermatograf, fard de ochi alb sidefat, gene false/mascara, fard de sprâncene, ruj roz şi blush.
Paşii care trebuie urmaţi sunt următorii:
1. Aplicaţi baza de machiaj, peste care puneţi fondul de ten.
2. Cu ajutorul fardului roz, coloraţi pleoapa superioară. În interiorul ochiului, dar şi sub sprânceană, aplicaţi fardul alb sidefat pentru luminozitate.
3. Cu o pensulă mică, aplicaţi fard roz şi sub linia genelor de jos.
4. Aplicaţi sclipici pe toată pleoapa superioară.
5. Accentuaţi-vă sprâncenele cu fard.
6. Lipiţi-vă genele false/daţi-vă cu mascara.
7. Deasupra genelor trasaţi o linie cu tuş.
8. Pe interiorul ochiului daţi-vă cu dermatograf negru.
9. La final, aplicaţi pudra, daţi-vă cu blush şi rujaţi-vă!

Sfatu ri practice

Există şi machiaj recomandat pentru zilele de iarnă în care ninge, când nu vreţi să ajungeţi la birou cu mascara întinsă pe toată faţa ori cu fardul de ochi scurs pe obraji. Următorul tip de machiaj vă oferă un aer fresh şi vă face să păreţi relaxată.
1. Rujul bordo – orice machiaj veţi alege pentru ochi, nu aveţi cum să daţi greş cu un ruj în nuanţe de bordo. Pentru un look mai dramatic, alegeţi varianta mată.
2. Linia subţire de tuş – dacă nu aveţi suficient curaj pentru stilul cat-eyes, linia subţire de tuş făcută la baza genelor este exact ceea ce vă trebuie.
3. Sprâncene groase – nu ştiu dacă vă plac sau nu, însă sprâncenele groase, cât mai naturale, au rămas în tendinţe. Evidenţiaţi-vă sprâncenele cu ajutorul unui fard de sprâncene ori cu un creion şi veţi obţine efectul dorit.
4. Ochi fardaţi natural, buze accentuate – machiajul în stilul anilor ‘40 este printre preferatele marilor designeri. Aşadar, alegeţi un machiaj natural pentru ochi şi accentuaţi-vă buzele cu un ruj roşu sau bordo. Nu uitaţi să vă fardaţi sprâncenele cât mai natural.
5. Machiajul ochilor în stilul punk – dacă sunteţi mai rebelă şi vă plac provocările, alegeţi un machiaj al ochilor de tip smokey, lăsaţi sprâncenele nefardate şi folosiţi un ruj bej.
6. Ten impecabil – folosiţi un fond de ten în aceeaşi nuanţă cu tenul dumneavoastră, fără a aplica blush. Puteţi folosi, dacă este cazul, şi un anticearcăn. Aplicaţi peste el o pudră translucidă şi atât, nimic mai mult!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS