17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantalonii scurţi nu sunt doar pentru vară

Pantalonii scurţi nu sunt doar pentru vară

Toamna deja s-a instalat, dar multe femei parcă nu sunt pregătite să renunţe încă la garderoba uşoară şi relaxată de vară. Site-ul femeia.ro vă propune şapte modele de pantaloni scurţi pe care le puteţi purta la începutul sezonului rece fără să păreţi lipsită de stil, dimpotrivă.

Jeanşii scurţi clasici sunt cel mai „sigur“ model de pantaloni scurţi pentru garderoba dumneavoastră, fiind perfecţi pentru weekenduri, dacă îi purtaţi cu un tricou sau o camaşă în carouri. Prin urmare, nu renunţaţi la blugii scurţi, iar acum, după ce s-a răcorit, schimbaţi sandalele sau espadrilele cu botine sau chiar cizme din piele întoarsă.
Pantalonii din piele sunt o altă soluţie pentru zilele în care vreţi să aveţi o ţinută şic. Chiar dacă nu i-aţi purtat foarte mult în zilele fierbinţi, cu siguranţă au fost o alegere potrivită pentru serile de vară, purtaţi cu un top sexy şi o pereche de sandale cu toc înalt. În sezonul de toamnă, purtaţi pantalonii de piele cu cizme cu franjuri sau cu pantofi cu vârful ascuţit, şi completaţi ţinuta cu o cămaşă apretată, pentru un stil special, care cu siguranţă nu va trece neobservat.

Pantalonii eleganţi

Un alt model pe care puteţi să-l purtaţi chiar şi acum, după ce temperaturile au mai scăzut, sunt pantalonii puţin deasupra genunchiului, cu un croi drept, foarte elegant. Aceştia se potrivesc foarte bine cu o cămaşă albă şi un sacou, aceasta fiind o ţinută ideală pentru o zi mai relaxată la birou – veţi fi o apariţie plină de stil, dar şi foarte originală.
Pastelurile sunt foarte la modă în această toamnă, prin urmare pantalonii scurţi în astfel de nuanţe pot reprezenta „centrul“ unei ţinute în tendinţe şi la începutul sezonului rece. Pentru un look feminin, completaţi ţinuta cu o cămaşă albă, un trenci roz pal şi accesorii aurii.
Întrucât influenţa grunge este extrem de puternică în sezonul toamnă-iarnă 2013, dacă simţiţi că acest stil vă reprezintă, faceţi o incursiune în moda anilor ’90 şi adoptaţi acest stil rebel. Adăugaţi un tricou imprimat cu numele sau logo-ul trupei rock preferate, o cămaşă în carouri legată la mijloc şi o pereche de bocanci şi ţinuta grunge e completă.

Nu renunţaţi la imprimeuri!

Prezentă în modă deja de câteva sezoane, tendinţa care se inspiră din hainele pe care le purtăm în aşternut este de actualitate şi în acest sezon. Pantalonii scurţi înfloraţi, cu detalii din dantelă, pot fi o piesă ultrasexy într-o seară romantică alături de iubitul dumneavoastră sau când ieşiţi în oraş cu prietenele, dacă îi purtaţi împreună cu un top lejer şi cu accesorii delicate. Completaţi ţinuta cu o jachetă din piele, o eşarfă şi pantofi cu toc înalt şi subţire şi cu siguranţă veţi fi invidiate.
Puteţi opta, de asemenea, pentru un model de pantaloni scurţi din mătase, cu un imprimeu elegant, în culori vesele, piesă vestimentară pe care să o puteţi asorta cu alte haine pentru a crea cât mai multe ţinute. Pantalonii scurţi cu imprimeu se potrivesc perfect cu un sacou clasic negru şi cu o pereche de pantofi roşu burgund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS