19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe dumneavoastră. Rămâneţi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu sunteţi sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Aţi putea rata o şansă excelentă dacă lăsaţi îndoiala să vă conducă, pentru că, dacă aţi lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, aţi putea avea parte de reuşite grozave.

Taur
Sunteţi persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. Folosiţi-vă de şansa care se iveşte, pentru că nu vă aşteaptă. Cu cât staţi să vă gândiţi mai mult dacă merită, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Aveţi nevoie de timp ca să puneţi în practică tot ceea ce gândiţi, dar decizia trebuie s-o luaţi cât se poate de iute.
   
Gemeni
Inima bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectivă complet nouă în faţa ochilor. Aveţi şi emoţii, dar şi o dorinţă fantastică de a porni la drum, convins că, la final, vă aşteaptă satisfacţii dintre cele mai mari. Dacă mai sunteţi şi stimulat de cei dragi, susţinut de pe margine, încurajat să continuaţi cu încredere şi cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape.

Rac
Aveţi impresia că împotriva dumneavoastră s-a aliat un întreg grup de persoane care vor neapărat să vă dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia. Sunteţi mai puternic decât ei, cu o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar, probabil, aveţi un as în mânecă de care veţi profita la momentul oportun.
   
Leu
Nu sunteţi singur în lupta cu problemele, chiar dacă vi se pare că s-au adunat o grămadă de belele în calea dumneavoastră. Puteţi atrage alături pe cineva cu probleme similare şi formaţi o echipă mai puternică în doi. Nu trebuie să vă molipsiţi unul pe altul de pesimism sau depresie, ci, dimpotrivă, să vă stimulaţi reciproc să depăşiţi impasul. Sigur că vi se pare că rivalii sunt mai mulţi decât prietenii care să simtă prin ce treceţi.
    
Fecioară
Altădată vă simţeaţi foarte bine în mediul în care vă aflaţi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort, de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai lăsaţi să treacă o zi, două fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă veţi dori să părăsiţi acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regretaţi.

Balanţă
Ştiţi cum se spune, Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă. Asta veţi simţi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faceţi ceva ca să duceţi la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să vi se pară greu să vă apucaţi de treabă, să fie nevoie de un efort mare de voinţă, dar, dacă nu puneţi serios umărul la treabă, veţi rata o mare ocazie.

Scorpion
Veştile care vin de la cei dragi de departe sunt îngrijorătoare şi devine frustrant să nu puteţi ajunge la ei cât mai repede. Sunteţi prins cu alte probleme şi vă enervaţi singur că nu le puteţi lăsa pe toate baltă ca să plecaţi acolo unde vă cheamă sufletul. Încercaţi să le fiţi de ajutor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat bun transmis cu gândul, pentru că momentan nu vă permiteţi o călătorie.

Săgetător
Nimeriţi într-un mediu în care, altădată, vă simţeaţi bine, dar azi planează tensiuni care fac foarte dificilă comunicarea. Parcă v-ar fi cu toţii străini, chiar şi oamenii cu care vă înţelegeaţi excelent înainte pentru că lipsesc acele condiţii care se cer pentru o conversaţie plăcută: ascultare reciprocă, prietenie sinceră, deschidere spre ceilalţi.
 
Capricorn
Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi ca dumneavoastră, ziua ar fi o mare reuşită, dar nu prea aveţi parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidioşi, se poartă urât, îşi urmăresc doar propriile interese şi, oricâtă amabilitate aţi avea, tot veţi ajunge la un moment dat într-un blocaj şi nu veţi mai putea să vă purtaţi la fel de frumos. Chiar şi oamenii cu care aveaţi înainte o bună colaborare par acum de pe altă planetă.
    
Vărsător
Cum să vă duceţi cu bine sarcinile la final dacă nu vă puteţi concentra eficient şi vreţi rezultate rapide? Această lipsă de răbdare poate genera erori majore în ceea ce v-aţi propus pentru azi, ca atare trataţi obstacolele care se ivesc ca o lecţie a răbdării pentru dumneavoastră. Ştiţi că nu staţi tocmai bine la capitolul răbdare, încât de data aceasta, când lucrurile evoluează atât de lent, devine de-a dreptul supărător pentru dumneavoastră.
 
Peşti
Nu puneţi la suflet glumele care se fac pe seama dumneavoastră, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, aşa cum vi se par, ca atare nu răspundeţi agresiv la atacurile verbale îndreptate spre dumneavoastră. Autoironia e soluţia cea mai bună de a contracara un atac, pentru că, dacă aţi aluneca spre nervozitate, mai mult aţi strica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS