20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Iubirea nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămâneţi rece la gesturile de afecţiune ale unei persoane care încearcă să vi se bage pe sub piele cu orice preţ. Nu are intenţii pozitive, apelează la tertipuri incorecte pentru a vă câştiga simpatia, dar va profita de încrederea dumneavoastră după ce veţi începe să ţineţi la el. Eventual poate fi doar o aventură fără viitor şi dacă o luaţi şi dumneavoastră ca atare, totul ar fi perfect.

Taur
Fiţi foarte precaut în orice tip de tranzacţie, deoarece există riscul să fiţi înşelat sau să comiteţi o eroare greu de reparat. Puteţi bate palma cu o persoană care nu merită încrederea dumneavoastră şi care poate profita ori de credulitatea, ori de bunăvoinţa dumneavoastră pentru a obţine ceva în avantajul propriu. Număraţi cu atenţie restul la cumpărături şi staţi cu ochii pe portofel în înghesuială.  

Gemeni
Finalul brusc la care aţi ajuns vă lasă fără replică şi vă face să alunecaţi spre o depresie greu de controlat. Sigur că nu e rezultatul pe care l-aţi preconizat atunci când aţi pornit la drum, sigur că îl puteţi considera un eşec şi, pentru că vă prinde într-o pasă proastă, din punct de vedere emoţional, aveţi tendinţa de a agrava situaţia cu emoţii negative şi procese de conştiinţă în care vă găsiţi vinovat de toate.   

Rac
Nu ştiţi ce să alegeţi în situaţia de faţă, pentru că aveţi la dispoziţie două variante, dintre care numai una duce cu adevărat la un rezultat. Dacă nu o alegeţi cu grijă pe cea potrivită, aţi putea ajunge într-un impas din care singura soluţie ar mai fi renunţarea. Nu vă grăbiţi să oferiţi răspunsul imediat, mai aveţi ceva timp să chibzuiţi, să cântăriţi argumentele pro sau contra.  

Leu
Parcă ar fi două personalităţi în interiorul dumneavoastă, care se luptă pentru supremaţie. Sunteţi la mijloc şi nu ştiţi pe care s-o ascultaţi, pe care s-o lăsaţi să se manifeste liber şi pe care s-o ţineţi în frâu, pentru că nu aţi vrea ca lumea să descopere la dumneavoastră trăsături de caracter care nu vă onorează. Dacă nu sunteţi atent la propriul comportament, aţi putea scoate la iveală slăbiciuni de care vă e jenă.     

Fecioară
Priviţi cu admiraţie spre o persoană a cărei superioritate o recunoaşteţi. E mai bun decât dumneavoastră, asta e clar, şi dacă aveţi şansa de a-i atrage atenţia cu ceva, vă puteţi numi norocos. Poate deveni un idol pentru dumneavoastră, un exemplu demn de urmat deoarece a ajuns la vârf prin studiu, prin muncă şi voinţă. Îi apreciaţi valoarea, îi respectaţi renumele şi vă propuneţi să-i călcaţi pe urme.  

Balanţă
Sunteţi capabil să vă certaţi cu toată lumea dacă ideile nu vă sunt acceptate, pentru că sunteţi convins ca aveţi dreptate. Nu neapărat contradicţiile vă deranjează (dimpotrivă, vă stimulează să vă mobilizaţi pentru a fi şi mai convingători în argumentaţie), ci rezervele celor care vă ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea vă face să vă pierdeţi cumpătul.
 
Scorpion
Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci apar diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară. Soţul nu este de acord cu lista de cumpărături a soţiei, iar soţia nu pare a fi prea încântată de deciziile partenerului de viaţă, ca atare conflictele dintre bărbat şi femeie pot ajunge într-un punct maxim, în care orgoliile sunt gata să răbufnească.  

Săgetător
Dialogul este un pic cam agitat în această perioadă, pentru că aţi ţinut în dumneavoastră mult timp o serie de aspecte bine păzite, cărora le-a venit acum rândul să fie exprimate. E vremea destăinuirilor, a adevărurilor spuse pe şleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni să nu fie prea plăcut, ci pot genera tensiuni şi mai mari. Dacă aţi continua să tăceţi, probabil ar fi mult mai bine pentru relaţia dumneavoastră cu anumite persoane.
 
Capricorn
Deşi sunteţi genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalţi, de data aceasta aveţi o ambiţie cu totul ciudată, ce vă face să vă luptaţi pentru părerile dumneavoastră până în pânzele albe. Nu mai toleraţi orice, nu mai acceptaţi orice condiţii, ci aveţi ceva de spus şi susţineţi până la capăt ideea dumneavoastră fermă.      

Vărsător
Ceea ce se petrece azi în jurul dumneavoastră vă pune în valoare, dar nu neaparat în cea mai bună formă posibilă. Tot ce spuneţi, tot ce faceţi, iese în evidenţă într-un fel aparte, pentru că nu puteţi sta cuminte fără un gest cât de cât şocant despre care lumea să vorbească, dar nu sunt gesturi cu care vă puteţi mândri întru totul. Unii ar putea să vă denigreze, alţii să vă bârfească.

Peşti
Banii pe care îi primiţi ori nu sunt de ajuns pentru a vă satisface o dorinţă, ori nu sunt la nivelul meritat, deci ar trebui să vă ridicaţi pentru drepturile dumneavoastră. Toleranţa are şi ea o limită, deci nu puteţi trece cu vederea că sunteţi plătit prea puţin sau că eforturile dumneavoastră nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte că merită mai mult, dar uneori trebuie să vă ajustaţi pretenţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS