9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDolj: Oraşul Filiaşi rămâne miercuri fără apă

Dolj: Oraşul Filiaşi rămâne miercuri fără apă

Locuitorii din oraşul Filiaş vor rămâne miercuri,  pentru câteva ore, fără apă din cauza unor lucrări de  cuplare a noilor conducte de distribuție a apei potabile aferente străzilor Cerbului, Gării și Tudor Vladimirescu, cu rețeaua de distribuție a orașului. Lucrările vor fi efectuate la solicitarea constructorului Asocierea S.C. Construcciones Lujan, S.C. Lujan Construcții S.R.L. și S.C. Primaserv S.R.L., antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în orașul Filiași.

Lucrările menţionate  se vor desfăşura  cu întreruperea alimentării cu apă potabilă, între orele 09:00 – 14:00, pe străzile Gării, Nicolae Titulescu, Unirii, Cerbului, 8 Martie, Doinei, Pieței, Frasinului, Corneliu Coposu, Aleea Unirii, Nicolae Bălcescu și Bulevardul Racoțeanu între str. Gării – Tudor Vladimirescu.

„Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie”, menţionează reprezentanţii CAO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS