Horoscop

Autori


Berbec

În plan financiar este posibil să aveţi o bucurie, căci aţi putea primi o sumă de bani. N-ar fi exclus nici ca o investiţie pe care aţi făcut-o de mai mult timp să dea roade. Acasă aveţi foarte mult de lucru, iar răbdarea vă este pe sfârşite; nu vă va lipsi, însă, sprijinul rudelor. O persoană din familie vă poate da o mână de ajutor, dar trebuie să-i urmaţi întocmai sfaturile.  

Taur

O activitate socială vă va da posibilitatea să faceţi o cunoştinţă ce se va dovedi în scurt timp deosebit de utilă. Spre seară veţi participa la o activitate care vă va permite să vă relaxaţi. Capacitatea de concentrare nu va fi nemaipomenită, aşa că ar fi de preferat să vă ocupaţi cu precădere de activităţi de rutină. Oricum, acordaţi mai multă atenţie sănătăţii.

      

Gemeni

Sunteţi nerăbdător să finalizaţi cât mai repede activităţile începute în ultimul timp. Energia nu vă lipseşte, dar aţi avea nevoie de puţină relaxare. O activitate de divertisment ar fi binevenită, iar prietenii vă vor face o propunere care vă va scoate vrând – nevrând din casă. Una din deciziile pe care le-aţi luat în trecut îşi va arăta roadele. Aveţi o mare capacitate de comunicare, graţie căreia reuşiţi să puneţi lucrurile la punct.

Rac

Dacă doriţi să iniţiaţi o nouă acţiune, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă mai bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce mâncaţi, căci stomacul dumneavoastră este mai sensibil decât de obicei şi v-ar putea crea unele probleme. Relaţia cu rudele apropiate se va îmbunătăţi. Dimineaţa aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi nu vă convine nimic.  

   

Leu

În plan social se ivesc tot felul de situaţii a căror rezolvare va cere timp şi un plus de răbdare. Nu luaţi decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familie, mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. Căutaţi soluţii pentru a le rezolva, căci şansa este de partea dumneavoastră.

 

Fecioară

Sunteţi nerăbdător să finalizaţi câte ceva, însă ar fi de dorit să mai amânaţi acţiunea câteva zile, până când conjunctura astrală vă va fi favorabilă. Fiţi atent la detalii, în tot ce faceţi, dacă doriţi să aveţi succes în viitor. Persoana iubită are nevoie de mai multă tandreţe. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare. Cei din jur vă apreciază, dar nu sunt dispuşi să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie.

Balanţă


Mintea dumneavoastră se dovedeşte a fi deosebit de eficientă, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să faceţi. Aţi putea iniţia o activitate mai deosebită; rezultatul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Din păcate, banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Veţi face şi cheltuieli pentru divertisment, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale.

Scorpion

Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul exterior. Dacă în programul dumneavoastră veţi trece şi activităţi de divertisment, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o rudă apropiată, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit.

   

Săgetător

Veţi avea parte de o zi agitată, în care veţi avea de făcut o mulţime de mărunţişuri. Dar cum era de aşteptat, sunteţi pregătit fizic, cât şi psihic. Aveţi grijă, căci sunt posibile încurcături legate de comunicarea cu cei din anturajul apropiat. N-ar strica să vă păstraţi ceva timp pentru o activitate relaxantă, măcar spre sfârşitul zilei. După-amiază, o rudă mai în vârstă vă dăruieşte o sumă importantă de bani.

 

Capricorn

Este posibil să aflaţi o veste oarecum neaşteptată despre cineva din imediata apropiare. Starea dumneavoastră generală nu este strălucită, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa. Călătoriile vă sunt avantajoase, căci vă vor da posibilitatea să constataţi că aveţi motive să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Vă recomandăm să acordaţi mai multă importanţa problemelor sociale şi sentimentale.

    

Vărsător

Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dumneavoastră. Este posibil ca o sumă de bani să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de activităţi trecute pe ordinea de zi, ceea ce vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizită unor prieteni sau pentru a ieşi împreună cu aceştia.

 

 Peşti

Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, aşa că ocupaţi-vă de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile. N-ar fi exclus să luaţi o decizie. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu o situaţie inedită, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de profundă nemulţumire.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 31 iulie 2013

Actualitate

» EXCLUSIV – Craiova: Directori noi la Termocentralele Işalniţa şi Craiova II din cadrul CEO
» Guvernul închide portiţa către scutirea de la plata timbrului de mediu
» Parcurile Craiovei, într-un tablou al contrastelor
» Saună la preţ redus
» Raportările contabile se depun doar de firmele cu afaceri mai mari
» Bani de la buget pentru trei festivaluri
» Elevi hipoacuzici, în practică în Italia
» Scurte ştiri
» Imobile de patrimoniu, abandonate de proprietari
» Producătorii anunţă dezastru pe piaţa băuturilor alcoolice
» Mehedinţi: Alegeri interne la PNL Drobeta Turnu Severin
» Se lărgeşte Carol I
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Ministrul Apărării a discutat achiziţia avioanelor F-16 cu secretarul de stat pentru armamente al Ministerului Apărării din Portugalia

Local

» CNAS: Au fost produse primele 215.000 carduri electronice de sănătate
» Craiovenii, puşi la fiert în staţiile RAT
» Femeia, mai bine reprezentată în societate
» Tătic de meserie pentru copiii abandonaţi
» Blocul Materno-Infantil, finalizat după 20 de ani
» Copilul bolnav de obezitate morbidă, din nou la spital
» Ciobanul din Cerăt a decedat
» Rectorul Universităţii „Ovidius“, prins când primea mită
» August, luna bâlciurilor în judeţul Olt
» Mehedinţi: Incendiu puternic în apropierea unei păduri de pini

Dolj

» Bianca Roman, copila care nu renunţă
» Bătrână ucisă la Unirea – Dolj

Sport

» Tenis – Perechea Cîrstea-Wickmayer, eliminată în primul tur la Washington
» Fotbal – Old Boys Craiova Maxima a câştigat jocul demonstrativ cu suporterii
» Fotbal – FC Universitatea Craiova – FC Balş, scor 3-1, într-un joc amical
» Fotbal – AS Podari – Pandurii II Târgu Jiu, scor 0-1, în Cupa României
» Tecău, aproape de „divorţ“ de Mîrnîi
» Luptătorii, pe podium la Chiajna
» Dănuţ Ceici, campion balcanic
» CS U, victorioasă cu OFK Petrovac
» AS Podari luptă în Cupă cu Pandurii II
» FC Universitatea, în faţa primului test
» Punct muncit la Ploieşti
» Fotbal – FC Universitatea şi CS Universitatea, amânate din nou
» Formula 1 – Marele Premiu al Indiei nu va fi organizat în 2014

Bani & Afaceri

» Ministrul Muncii: Există bani pentru disponibilizaţii de la Oltchim şi Poşta Română
» Bulgaria reduce din nou preţul la electricitate
» Noi disponibilizări la Electroputere Craiova
» De ce preferă firmele angajaţii cu 2-4 ore pe zi
» Interconectorul de gaze între România şi Bulgaria, practicabil anul viitor

Sanatate

» Noua listă de medicamente compensate, amânată pentru 2014
» Proiectul privind malpraxisul a fost finalizat, urmează să fie pus în dezbatere publică
» Ministrul Sănătăţii: Pachetul de bază oferă servicii medicale tuturor cetăţenilor

Educatie

» Candidaţi la postul de profesor, eliminaţi din examen

Magazin

» Horoscop

Top