11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă puteţi detaşa încă de o amintire urâtă, de o relaţie eşuată în trecut, de o veste care v-a marcat profund cu ceva timp în urmă. Mai doare şi acum, deşi a trecut atâta timp, şi revine iar şi iar în memorie ca o obsesie. Aruncaţi o privire înapoi şi vedeţi ce se poate repara, pentru că între timp au mai apărut câteva detalii suplimentare pe care le puteţi folosi pentru a scăpa de povara de pe suflet.

Taur
Nu vă mulţumesc rezultatele facile sau un nivel confortabil pe care să rămâneţi cât mai multă vreme, ci doriţi altă provocare. Sunteţi oricând gata să vă implicaţi într-o nouă aventură, chiar dacă aceasta ar însemna să renunţaţi la o atmosferă paşnică în care v-aţi putea complace mult şi bine, dar consideraţi că puteţi mai mult, că vreţi mai mult şi sunteţi capabil să urcaţi pe o treaptă superioară.  

Gemeni
Apare în ultima clipă şansa de a pleca la drum şi, datorită acestui eveniment, trebuie să vă schimbaţi complet agenda zilei. Daţi prioritate călătoriei, pentru că e obligatorie şi are un rol important în felul în care vor evolua etapele următoare ale planurilor începute. Pe parcursul călătoriei, la destinaţie şi apoi înapoi spre casă daţi de o mulţime de mici detalii, care vor contribui la formarea unei imagini de ansamblu pozitive despre ceea ce urmează să faceţi.

Rac
Vă aflaţi într-un punct mort din care simţiţi că nimic nu se mai mişcă. Oricât de greu v-ar fi să recunoaşteţi, aţi avea nevoie de un sprijin, de un sfat, de intervenţia concretă a altei persoane în treburile tale, dar orgoliul nu prea vă lasă să cereţi le solicitaţi celor care chiar ar putea juca un rol în acest sens. Cineva este alături să vă ajute, totul e să i-o şi cereţi!

Leu
Găsiţi azi soluţia la o problemă cu mai multe direcţii de interpretare şi sunteţi foarte mândru de dumneavoastră. Nu vă opriţi asupra singurei idei care vă vine, ci căutaţi în continuare alternative până ce sunteţi sigur că aţi făcut cea mai bună alegere. Puneţi în balanţă argumente total diferite, dar cu cât sunt mai variate, cu atât vă daţi seama că nu e chiar o chestiune uşoară, ci e nevoie de o analiză aprofundată.

Fecioară
Starea emoţională este extrem de sensibilă, pentru că nu sunteţi tratat cum se cuvine de un colaborator, care nu ştie altceva decât să ridice tonul la orice. E normal să vă irite acest comportament, când dumneavoastră încercaţi să păstraţi dialogul pe un teren paşnic, dar nu prea aveţi cu cine vorbi astăzi. Nu aveţi parte de tovarăşi de lucru cooperanţi, ci doar de firi agresive, care refuză dialogul şi spun nu la tot ce propuneţi.

Balanţă
Începeţi să vă pierdeţi speranţa cu privire la şansele de reuşită ale unui proiect la care vă aduceţi contribuţia. Primiţi o veste care prelungeşte şi mai mult aşteptarea. Aveţi impresia că visul dumneavoastră este imposibil, că nu veţi ajunge niciodată la capăt, dar, în loc să vă pierdeţi vremea cu scenarii negativiste, mai bine v-aţi aduna forţele şi a-ţi schimba macazul. Pe alte căi, s-ar putea ajunge cândva acolo, dar sensul în care mergeţi acum nu are prea mulţi sorţi de izbândă.

Scorpion
Nu vă speriaţi nici de competiţie, nici de argumentele violente care se vehiculează în jurul dumneavoastră, dimpotrivă, cu cât e mai acerbă confruntarea, cu atât mai mult creşte ambiţia dumneavoastră. Nu vă lăsaţi doborât nici de ton ridicat, nici de personalităti puternice, pentru că vă ştiţi valoarea şi faceţi tot posibilul să o demonstraţi prin faptele dumneavoastră.

Săgetător
Nu va fi o zi ieşită din comun, vă ocupaţi de lucruri de rutină, multe şi mărunte, care s-au acumulat de ceva vreme şi le-aţi tot ignorat. Tocmai pentru că nu apare nimic mai interesant în program, vă puteţi apleca asupra acestor fleacuri, şi ar fi bine să nu vă opriţi până nu le ştergeţi pe toate de pe lista restanţelor. O să vă simţiţi dintr-o dată eliberat de o serie de sarcini minore, de care oricum trebuia să vă ocupaţi. Acum e vremea lor, deci luaţi-le la rând, una câte una…

Capricorn
Este o zi perfectă pentru a vă apuca de studiu pentru că azi puteţi găsi informaţia de care aveaţi nevoie pentru rezolvarea unei sarcini de la serviciu. Ori discutaţi din întâmplare cu o persoană cu mai multă experienţă în domeniu, ori daţi peste o ştire care vă priveşte direct, şi terminaţi ziua cu o lecţie învăţată, pe care o veţi putea pune în aplicare de mâine.  

Vărsător
Simţiţi nevoia să spuneţi tuturor care e cea mai mare bucurie a acestui moment, pentru că sunteţi actor principal într-un eveniment cu un efect special asupra sufletului. Fie că e vorba de o mare realizare în domenii artistice (lansare în literatură sau muzică, de exemplu), fie că e vorba de un mare noroc în plan sentimental, sunteţi de-a dreptul fericit şi lăsaţi emoţia să vi se citească pe chip.

Peşti
Toate merg incredibil de lent, chiar dacă, de felul dumneavoastră, nu sunteţi un om grăbit, dar parcă de data aceasta se tergiversează prea mult unele lucruri. Se prelungesc iar termenele, sunteţi nevoit să aştepţaţi iar şi iar, de parcă nu s-ar mai termina perioada de aşteptare, dar, în loc să staţi şi să priviţi ce încet merg lucrurile, mai bine v-aţi folosi de acest răgaz, pentru că aşa vă puteţi ocupa pe îndelete de pregătirea terenului viitoarei reuşite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS