19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTaylor Swift, cea mai generoasă vedetă

Taylor Swift, cea mai generoasă vedetă

Cântăreaţa americană Taylor Swift, de 23 de ani, a donat patru milioane de dolari în acest an şi ocupă prima poziţie în topul celor mai generoase vedete pe 2012, informează dailymail.co.uk.  Potrivit clasamentului Top 20 Celebs Gone Good of 2012, realizat de editorii site-ului DoSomething.org, vedeta americană a donat patru milioane de dolari muzeului Country Hall of Fame. De
altfel, Taylor este cea mai tânără câştigătoare a Ripple of Hope Award, un premiu ce i-a fost atribuit de Robert F. Kennedy Center pentru acţiunile ei de caritate din 2012.
Locul doi în clasament este ocupat de cântăreaţa Miley Cyrus, care a colaborat în acest an cu organizaţia non-profit pentru protecţia animalelor Saving Spot! Rescue, dar şi cu alte fundaţii şi organizaţii de caritate precum Save The Music Foundation, Starkey Hearing Foundation şi Make-A-Wish Foundation. Actorul american Channing Tatum, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012, ocupă poziţia a treia în acest top, graţie colaborării sale cu Rainforest Foundation.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS