19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La serviciu vor fi multe de făcut şi va trebui să faceţi eforturi deosebite pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Din fericire, începe o perioadă în care veţi fi susţinut de superiorii ierarhici. Răbdarea şi autodisciplina vă pot ajuta să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Veţi avea posibilitatea să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp.  

Taur
Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite, dar, dacă v-aţi implica în activităţi practice, v-aţi simţi ceva mai bine. În plan profesional, veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate. Nu trebuie să vă grăbiţi şi, mai ales, nu trebuie să încercaţi vreo afacere de dimensiuni mai mari, căci în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.  

Gemeni
Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să manevraţi banii. Un colaborator v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi. Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în activităţi la limita legalităţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături.

Rac
În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de semnat contracte, şansa vă va surâde în acest interval de timp. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil. În plan profesional, există toate condiţiile pentru a avea o realizare.

Leu
Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută spre sfârşitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie veţi avea probleme cu mijlocul de transport. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care vă urmăreşte fiecare mişcare.

Fecioară
La slujbă veţi avea unele controverse cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, initiaţivele dumneavoastră vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să vă dea mână liberă. Dacă reușiți să vă luați câteva zile libere, cel mai bine ar fi să plecați de acasă și în felul acesta veți reuși să vă relaxați. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi.  

Balanţă
Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie. O călătorie v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Energia de care dispuneţi, canalizată spre activităţile legate de divertisment, vă va aduce o îmbunătăţire a stării de spirit.

Scorpion
Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu şefii. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi sfaturile celor din jur.   

Săgetător
În plan sentimental, n-ar strica să faceţi unele reevaluări. Dacă veţi reuşi să vă autodepăşiţi, să lăsaţi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aşteptaţi nu vor întârzia să apară. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare. În plan sentimental, situaţia evoluează bine; n-ar fi exclus ca, datorită sprijinului partenerului de suflet, să obţineţi un câştig bănesc substanţial.

Capricorn
Cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Veţi fi dornic să participaţi la diverse activităţi sociale, care vă vor da ocazia să cunoaşteţi persoane noi.

Vărsător
Starea de agitaţie care vă caracterizează v-au adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul de unul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. N-ar fi exclus să se deterioreze câte ceva prin apartament. Deciziile luate în grabă vă vor aduce pagube, nu câştiguri.

Peşti
În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate, deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Inteligenţa vie, capacitatea de a face conexiuni rapide vă vor ajuta să ieşiţi cu bine din orice situaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS