19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă veţi lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Energia fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea v-aţi putea ocupa de orice vă face plăcere. Berbecii se vor simţi azi mai liberi, mai siguri pe ei şi mai detaşaţi, însă în acelaşi timp vor avea de rezolvat unele probleme care nu sunt tocmai plăcute pentru ei. O persoană de sex opus este impresionată de calităţile dumneavoastră.

Taur
La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Aranjați-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor dumneavoastră.  

Gemeni
Vi se propune să vă implicaţi în activități la limita legalităţii, pentru a vă putea realiza planurile. Ar fi bine să nu daţi curs acestui sfat, care v-ar putea aduce multe neplăceri
într-un viitor nu foarte îndepărtat. Oricum, în curând finalizările se vor concretiza, aşa că nu are nici un rost să vă complicaţi. La serviciu nu este cazul să aşteptaţi sprijinul colegilor. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că veţi găsi suficientă lume dornică să vă susţină proiectele.

Rac
Sunteţi în vervă şi hotărât să rezolvaţi tot ce vă iese în cale. Mai ales la serviciu, veţi avea un randament deosebit, spre bucuria colegilor, care vor beneficia şi ei de ajutorul dumneavoastră. Aţi putea lua acum o decizie pentru viitor, dar este bine să analizaţi situaţia pe toate feţele. Relaţia cu partenerul de viaţă s-ar putea deteriora dacă nu veţi fi mai atent.  

Leu
Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţia şi mâine. Relaţia cu colegii este cam tensionată, aşa că nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. Sunteţi înconjurat de dragostea familiei şi a persoanei iubite.

Fecioară
Aveţi de făcut o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să vă rezolvaţi corespondenţa. Înţelegerile scrise sau verbale au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineţii, aşa că, dacă aveţi ceva important de făcut, încercaţi după prânz.     

Balanţă
La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dumneavoastră. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea nici un avantaj, iar popularitatea dumneavoastră se va deprecia simţitor. Ţineţi cont că multe în viitor depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă. Preferaţi să staţi departe de activităţile solicitante sau de petrecerile târzii.

Scorpion
Problemele de cuplu sau neînţelegerile cu partenerii de afaceri pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţii multiple tuturor celor implicaţi. Energia fizică vă susţine în tot ce veţi întreprinde, dar dacă doriţi ca succesul să fie deplin încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus.   

Săgetător
Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în apartament, căci familia vă va susţine în această direcţie. Unul dintre părinţi va avea o realizare, ceea ce vă va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să vă faceţi probleme, situaţia financiară este relativ stabilă. Stresul acumulat în ultima perioadă şi oboseala vă pot cauza probleme de sănătate.

Capricorn
Corectitudinea şi seriozitatea de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din jur. Veţi avea ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele dumneavoastră. O persoană cu funcţie vă promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să luaţi în serios chiar tot ce vi se spune. Evitaţi să vă implicaţi în colaborări până nu vă sunt clare toate condiţiile.  

Vărsător
Relaţiile cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, veţi primi o aprobare sau actele de călătorie. Totuşi, chiar dacă plecaţi, chiar dacă nu, fiţi atent la ce faceţi cu banii. În familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important. Acordaţi o atenţie deosebită alimentaţiei, pentru a nu avea probleme de sănătate.

Peşti
Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă nici un motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS